3o Cyber Security Conference: Από την ασφάλεια στην ανθεκτικότητα

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς. Δεν πρόκειται απλώς για μια εποχή αλλαγών αλλά… για την αλλαγή μιας εποχής. Την ίδια στιγμή είναι επιτακτική η ανάγκη ενσωμάτωσης της κυβερνοανθεκτικότητας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ποιος έχει πρόσβαση σε τι, πότε και πώς, από πού σε πού... και γιατί.

Η παγκοσμιοποίηση, η τεχνολογική εξέλιξη και οι κλιματικές αλλαγές διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο που απαιτεί νέες στρατηγικές και αντοχή στον αντίκτυπο. Παράλληλα, η κυβερνοανθεκτικότητα αναδύεται ως ένας κρίσιμος παράγοντας: Η ικανότητά μας να αντεπεξέλθουμε σε κυβερνοεπιθέσεις και να διατηρήσουμε την ασφάλεια των δικτύων και των δεδομένων μας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας μας σε αυτήν την εποχή των αλλαγών.

Το πώς μπορεί να επιτευχθεί και ποια είναι τα κατάλληλα εργαλεία για ενίσχυσή της θα εξηγήσει σε μια εις βάθος ανάλυση κατά το 3ο Cyber Security Conference που θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο Hilton Nicosia Hotel, ο Ramsés Gallego, International Chief Technology Officer της OpenText Cybersecurity.

Με MBA και νομική εκπαίδευση ο Ramsés Gallego είναι επαγγελματίας στον τομέα της ασφάλειας εδώ και 25 χρόνια με βαθιά γνώση στους τομείς της διαχείρισης κινδύνων και της διακυβέρνησης. Ο Ramsés ως International Chief Technology Officer της OpenText Cybersecurity, καθορίζει το όραμα και την αποστολή, τον σκοπό και τις δεσμεύσεις του Τμήματος απέναντι στους πελάτες. Είναι κάτοχος των επαγγελματικών διαπιστεύσεων CISM, CGEIT, CISSP, SCPM, CCSK, ITIL και COBIT Foundations.

Διεθνώς αναγνωρισμένος δημόσιος ομιλητής, έχει επισκεφθεί πάνω από 25 διαφορετικές χώρες τους τελευταίους 12 μήνες και έχει βραβευτεί ως "Best Speaker" σε τέσσερις ηπείρους. Είναι επίσης επαγγελματίας Six Sigma Black Belt και πρώην διεθνής αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ISACA και πρώην πρόεδρος και τώρα πρεσβευτής του παραρτήματος της Βαρκελώνης. Ο Ramsés είναι επίσης Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Quantum World Association.

Το Συνέδριο

Το πολυαναμενόμενο γεγονός έχει ως στόχο την παροχή πληροφοριών σχετικά με τη δημιουργία, τη διατήρηση και τη βελτίωση της ασφάλειας των πληροφοριών, την προστασία από απειλές και την προστασία των κρίσιμων υποδομών των εταιρειών.

Δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε αναφορικά με τη νομοθεσία για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αδράξτε επίσης την ευκαιρία για μια πλοήγηση στο νέο τοπίο της NIS2 καθώς και για περαιτέρω έρευνα και γνώση σχετικά με τον νόμο για την ψηφιακή επιχειρησιακή ανθεκτικότητα (DORA).

Με την παρουσία σας θα παρακολουθήστε συζητήσεις σχετικά με στρατηγικές που σας κάνουν πιο ευέλικτους και ανθεκτικούς, με προγράμματα ασφαλείας για να ανταποκριθείτε στις αναδυόμενες απειλές και τις προηγμένες επιθέσεις ενώ θα μάθετε και για το πρόγραμμα αξιολόγησης που εντοπίζει κινδύνους, απειλές και τρωτά σημεία.

Θα κατανοήστε, ακόμη, τους τομείς υψηλού κινδύνου όπως επίσης και το πώς θα υιοθετήσετε μια σύγχρονη προοπτική ασφάλειας που οδηγεί σε επιχειρηματική ανάπτυξη.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη Οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων ΤΠΕ, των υπευθύνων για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε επιχειρήσεις, την κυβέρνηση (τα υπουργεία), τους διεθνείς οργανισμούς, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες), τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ελέγχου και πληροφορικής, καθώς και σε άλλους συμμετέχοντες των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητα απαιτεί την ασφάλεια δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά σε Διευθυντές Τεχνολογίας (CTOs), Υπεύθυνους ασφάλειας (ΥΑΑ), Υπεύθυνους ασφάλειας πληροφοριών (CISOs), Υπεύθυνους συμμόρφωσης (CCOs), Σύμβουλους ασφάλειας, Υπεύθυνους συμμόρφωσης, Αναλυτές ασφάλειας, Προγραμματιστές, Διαχειριστές δικτύων και συστημάτων, Διαχειριστές κινδύνων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ

Πληροφορίες

Οργανωτές: ΙΜΗ, ISACA

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): DataKnights, Fortinet, Huawei, KPMG Cyprus

Υποστηρικτές: ESET, Guardbyte, Reg4Tech

Με τη στήριξη: ACFE, Cyprus Computer Society, CITEA, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, CBN, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Δημήτρης Σκουρίδης: Προς αξιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη η τεχνητή νοημοσύνη
Πώς το ΑΙ κάνει πιο αποτελεσματικό το ERP
«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως