Το συγκινητικό αντίο της «Harris Kyriakides» στον ιδρυτή και CEO της εταιρείας

Τον θάνατο του ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου του Χάρη Κυριακίδη, γνωστοποίησε και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει το δικηγορικό γραφείο «Harris Kyriakides».

«Θα τον θυμόμαστε με τεράστιο θαυμασμό, στοργή και ευγνωμοσύνη και θα μας καθοδηγεί πάντα το φως και η δύναμή του», αναφέρει στην ανάρτησή της η εταιρεία, σημειώνοντας πως «αυτή η απώλεια είναι και θα συνεχίσει να είναι έντονα αισθητή από εμάς».

Διαβάστε ακόμη:

Ο δικηγορικός κόσμος πενθεί τον αδόκητο θάνατο του Χάρη Κυριακίδη

Η παρακαταθήκη του Χάρη Κυριακίδη στον νομικό κόσμο της Κύπρου

Στην ανάρτηση με την οποία γνωστοποιεί τον χαμό του Χάρη Κυριακίδη, το δικηγορικό γραφείο υπογραμμίζει πως η συμβολή του στο νομικό επάγγελμα και η απόφασή του να λειτουργεί πάντα με ακεραιότητα και ειλικρίνεια αποτέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους πάνω στους οποίους ιδρύθηκε και λειτουργεί η εταιρεία, καθώς και οι κατευθυντήριες αρχές για την καθοδήγησή του σε νέους δικηγόρους, που είναι πλέον εξαιρετικοί επαγγελματίες.

«Η επαγγελματική και προσωπική του ζωή υπήρξε πραγματικά εμπνευσμένη, και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για όσα προσέφερε σε αυτή την εταιρεία», υπογραμμίζεται στην ανάρτηση, με τους συναδέλφους του να τονίζουν πως «ο πρόωρος θάνατος αυτού του αξιοπρεπούς, ευγενικού, λαμπρού ανθρώπου πήρε έναν πραγματικό ηγέτη από ανάμεσά μας».

Ακολουθεί πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση:

«Με βαθιά θλίψη η εταιρεία μας ανακοινώνει ότι απεβίωσε την Παρασκευή ο Χάρις Κυριακίδης, ιδρυτής της εταιρείας μας, διευθύνων συνεργάτης μας και εξαιρετικός συνάδελφος και πρότυπο για όλους.

Ο Χάρις ίδρυσε την εταιρεία το 1976 και είναι από τότε κεντρικό και πολύτιμο μέλος του νομικού επαγγέλματος στην Κύπρο.

Ήταν υπερήφανος που είδε την εταιρεία να μεγαλώνει με τα χρόνια, διαχειρίζοντας κάθε πτυχή της λειτουργίας της στις αρχές της διαφάνειας, της ειλικρίνειας, της ευπρέπειας και της δικαιοσύνης.

Κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής καριέρας που διαρκεί σχεδόν μισό αιώνα, η συμβολή του Χάρη στο νομικό επάγγελμα και η απόφασή του να λειτουργεί πάντα με ακεραιότητα και ειλικρίνεια αποτέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους πάνω στους οποίους ιδρύθηκε και λειτουργεί η εταιρεία, καθώς και οι κατευθυντήριες αρχές για την καθοδήγησή του σε νέους δικηγόρους που είναι πλέον εξαιρετικοί επαγγελματίες.

Η επαγγελματική και προσωπική του ζωή υπήρξε πραγματικά εμπνευσμένη, και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για όσα προσέφερε σε αυτή την εταιρεία.

Ο πρόωρος θάνατος αυτού του αξιοπρεπούς, ευγενικού, λαμπρού ανθρώπου πήρε έναν πραγματικό ηγέτη από ανάμεσά μας.

Αυτή η απώλεια είναι, και θα συνεχίσει να είναι, έντονα αισθητή από εμάς. Θα τον θυμόμαστε με τεράστιο θαυμασμό, στοργή και ευγνωμοσύνη και θα μας καθοδηγεί πάντα το φως και η δύναμή του».

Δειτε Επισης

Στέλλα Μιχαηλίδου: Σοβαρή υποστελέχωση του Γραφείου-Στο έλεος της γραφειοκρατίας και των κανονισμών
Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας