Ο δικηγορικός κόσμος πενθεί τον αδόκητο θάνατο του Χάρη Κυριακίδη

Θλίψη στον δικηγορικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ιδρυτή ενός εκ των μεγαλύτερων δικηγορικών γραφείων στην Κύπρο, «Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ», Χάρη Κυριακίδη, ο οποίος έφυγε το βράδυ της Παρασκευής αδόκητα από τη ζωή.

Διαβάστε εδώ: Η παρακαταθήκη του Χάρη Κυριακίδη στον νομικό κόσμο της Κύπρου

Διαβάστε εδώ: Το συγκινητικό αντίο της «Harris Kyriakides» στον ιδρυτή και CEO της εταιρείας

Ο Χάρης Κυριακίδης, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της κορυφαίας δικηγορικής εταιρείας με έδρα τη Λάρνακα, έλαβε το πτυχίο Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1975 και στη συνέχεια ενεγράφη το 1976 στο Μητρώο Δικηγόρων και άσκησε τη δικηγορία για πέντε σχεδόν δεκαετίες.

Στην επαγγελματική του πορεία, ο Χάρης Κυριακίδης χειρίστηκε μεγάλο αριθμό υποθέσεων σε όλες τις βαθμίδες της κυπριακής δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, το 1976 ίδρυσε την «Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ», η οποία διαχρονικά εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο, παρέχοντας υπηρεσίες μέσω τμημάτων που καλύπτουν όλα σχεδόν τα νομικά πεδία και τους τομείς επιχειρηματικότητας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος(ΠΔΣ) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του, όπως και ιδιαιτέρως την συμπαράστασή του προς τα παιδιά του αποθανόντα, επίσης δικηγόρους, Νικόλα και Μιχάλη.

Βαθύτατη θλίψη για την αναπάντεχη απώλεια του Χάρη Κυριακίδη εκφράζει και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρνακας.

Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χάρη Κυριακίδη εξέφρασε και η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθώς ο θανών ήταν πατέρας του διδάσκοντα της Σχολής, Νικόλα Κυριακίδη.

Σημειώνεται πως ο Χάρης Κυριακίδης είχε έντονη ανάμειξη και στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, καθότι διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Εφετείου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), ενώ ήταν και νομικός σύμβουλος του Σωματείου της ΑΕΚ Λάρνακας, του οποίου ήταν μέλος και διαχρονικός χορηγός.

Μάλιστα, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πεζοπορικού είχε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσπάθειες ενοποίησης με την ΕΠΑ συμμετέχοντας στην επιτροπή συντονισμού που είχε αναλάβει τις επαφές για την ενοποίηση.

«Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε ότι απεβίωσε ο γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου μας νομικός Χάρης Κυριακίδης, πρώην πρόεδρος του Εφετείου ΚΟΠ.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και τα μέλη του προσωπικού της ΚΟΠ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του», αναφέρει εξάλλου σε ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ανόρθωση, η οποία αναφέρει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χάρη Κυριακίδη. Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος στο Εφετείο της ΚΟΠ και ποδοσφαιρικός παράγοντας».

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κυριακίδη θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

  • Το InBusinessNews εκφράζει στην οικογένεια και λοιπούς οικείους του εκλιπόντος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα