Cyprus Airways: Νέος εμπορικός διευθυντής ο Χρίστος Λιμνατίτης

Η Cyprus Airways, η αεροπορική εταιρεία που φέρει τη σημαία της Κύπρου, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της χώρας και δεσμευμένη στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της προσφέροντας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, ανακοινώνει το διορισμό του Χρίστου Λιμνατίτη στη θέση του Chief Commercial Officer (CCO) του Οργανισμού.

Προερχόμενος από τον κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο CYTA, με εμπειρίες στις Εμπορικές Λειτουργίες μεγάλων Οργανισμών και κυρίως σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, στην Κύπρο και το Εξωτερικό ο Χρίστος Λιμνατίτης φέρνει, με το νέο του ρόλο, την σχετική εμπειρία και τεχνογνωσία στην Cyprus Airways

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Χρίστο Λιμνατίτη ως νέο Εμπορικό Διευθυντή μας", δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways. "Το αποδεδειγμένο ιστορικό του Χρίστου στην ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών και η καινοτόμος προσέγγισή του στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση θα αναβαθμίσουν αναμφίβολα τη φήμη της αεροπορικής μας εταιρείας ως ηγέτη του κλάδου με επίκεντρο τον πελάτη".

Ως Εμπορικός Διευθυντής, ο Χρίστος Λιμνατίτης θα συμβάλει στην ταχεία συνεχή ανάπτυξη της Cyprus Airways και θα ενισχύσει τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας για αριστεία, διαμορφώνοντας τη συνολική εμπειρία του πελάτη. Η πελατοκεντρική του κουλτούρα και η σε βάθος κατανόηση που έχει για τις ανάγκες των πελατών θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με τους επιβάτες και στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών τους.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην οικογένεια της Cyprus Airways", δήλωσε ο Χρίστος Λιμνατίτης. "Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την ομάδα για να αναβαθμίσουμε τις εμπειρίες των επιβατών μας, να καλλιεργήσουμε μόνιμες σχέσεις με τους πιστούς πελάτες μας και να προσελκύσουμε νέους ταξιδιώτες για να απολαύσουν τις απαράμιλλες υπηρεσίες που προσφέρει η Cyprus Airways".

Δειτε Επισης

Ολοταχώς για νέα μορφή διακυβέρνησης η Κεντρική Τράπεζα-Ενημέρωσε Χριστοδουλίδη ο Διοικητής
Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν ξεπεράσει την κρίση-Δέσμευση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα
Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»