powered by

Westminster Residences: Ο νέος οικιστικός πύργος €40 εκατ. στη Λεμεσό

Στα σκαριά βρίσκεται μια νέα high-rise οικιστική ανάπτυξη πολυτελείας στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τον νέο πύργο, υπό την ονομασία «Westminster Residences», ο οποίος θα υψωθεί στην τουριστική περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας και σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την θάλασσα της πόλης.

images.W100-01

Η ανάπτυξη είχε πάρει την άδεια για κατασκευή και λειτουργία από το Τμήμα Περιβάλλοντος τον Νοέμβριο του 2021 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, θα ολοκληρωθεί εντός του 2025.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του έργου είναι η CYAGAMA LTD και όπως αναφέρεται στην Περιβαλλοντική Μελέτη που κατατέθηκε, το κόστος υλοποίησης του έργου υπολογίζεται στα €40 εκατ.

images.W100-02

Τι θα περιλαμβάνει

Το Westminster Residences θα διαθέτει συνολικά 25 ορόφους, με 65 διαμερίσματα και ακόμη δύο penthouse.

Τα penthouse θα είναι τριών επιπέδων, θα προσφέρουν αποκλειστική θέα στην πόλη και θα διαθέτουν ιδιωτικά roof gardens και πισίνες υπερχείλισης.

images.W100-09

Οι κάτοικοι του Westminster Residences θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από ανέσεις πολυτελείας, μεταξύ άλλων, πισίνα, σπα, χώρους lounge/barbeque καθώς και πλατεία με χώρους πρασίνου και κήπους.

Επίσης, τον 16ο όροφο του Westminster Residences θα στεγαστεί sky garden καθώς και εστιατόριο.

medium_images.W100-06

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Το έργο έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με πλωτή κατασκευή πάνω από την προκυμαία, ενώ συνδυάζει απρόσκοπτα τον ουρανό, τη θάλασσα και το έδαφος.

Δίνοντας το αίσθημα της πολυτέλειας, αλλά και της κομψότητας, ο σχεδιασμός του Westminster Residences επικεντρώνεται στον νησιώτικο τρόπο ζωής.

images.W100-13

medium_images.W100-07

medium_images.W100-08

Φωτογραφίες: Cyprus Developers Alliance

Δειτε Επισης

Δημόσια διαβούλευση για τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Στροβόλου-Κάλεσμα προς τους δημότες για εισηγήσεις
Μεγάλη πρόοδος στην ταχύτητα εξέτασης πολεοδομικών αιτήσεων από ΕΟΑ Αμμοχώστου-Τι δείχνουν τα στοιχεία
Δυναμική παρουσία GoGordian στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit στο Τελ Αβίβ
Ακίνητα στην Πάφο: Γιατί το μέγεθος, το ύψος και οι παροχές έχουν σημασία
Καθυστερήσεις στην έκδοση πολεοδομικών αδειών και πολεοδομικών ελέγχων συζήτησαν ΕΒΕΛ-ΕΟΑ Λάρνακας
Η ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Λευκωσίας και το top 5 των ακριβότερων συναλλαγών
Πράσινο Υπουργικού για καταβολή εφάπαξ ποσού χορηγίας σε μη συμμετέχοντες δικαιούχους του Σχεδίου «κτίΖΩ»
Horizon Towers: Σε διαβούλευση η ανάπτυξη μαμούθ που θα αναβαθμίσει την περιοχή των διυλιστηρίων Λάρνακας
Στα 18 εκατ. το κόστος για την ανέγερση των γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο-Τα χρονοδιαγράμματα του έργου
Κ. Κωνσταντή: Δεν μπορούμε να μιλάμε για βιώσιμη κινητικότητα όσο τα αστικά μας κέντρα λειτουργούν ως πάρκινγκ