HORECA-Gastronomia Expo 2023: Γίνε εκθέτης τώρα και επωφελήσου από τα σχέδια χορηγιών

Hot spot για κορυφαίους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας και της μαζικής εστίασης στην Κύπρου, αποτελεί η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία επιχειρήσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με την IMH, από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας.

Η HORECA-Gastronomia Expo πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 1995, κάθε δύο χρόνια, προσελκύοντας κορυφαίους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, όπως και επαγγελματίες από τον επισιτιστικό κλάδο και δη τον τομέα της μαζικής εστίασης.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων κ.α.

Γίνε εκθέτης και επωφελήσου από σχέδια Υπουργείου Εμπορίου

Η Έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για σένα που δραστηριοποιείσαι στον τομέα της Τροφοδοσίας και του εξοπλισμού Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, να προβάλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτεις, προς ένα ευρύ αλλά στοχευμένο κοινό και να έρθεις σε επαφή με επίδοξους επιχειρηματίες του τομέα Εστίασης και συναφών κλάδων.

Ταυτόχρονα, παρέχεται η δυνατότητα στους εκθέτες να ενημερώσουν έγκυρα και έγκαιρα τους επισκέπτες για τις μελλοντικές τάσεις του τομέα και να παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές, που αφορούν στις ανάγκες των σύγχρονων μονάδων εστίασης.

Αν θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία του χώρου, τότε δήλωσε συμμετοχή στην έκθεση και παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας σου και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρεις, πρόβαλε τη δουλειά σου στο ευρύ κοινό.

Δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σου ως Εκθέτης μπορείς να επωφεληθείς από το Σχέδιο Ενισχύσεων De minimis του Υπουργείου Εμπορίου. Για περισσότερες πληροφορίες για το σχέδιο χορηγιών του Υπουργείου κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για να γίνετε Εκθέτσης πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Αντρέας Λεoντιάδης, andreas@imhbusiness.com, +357 22505535,
  • Αντρέας Καλαπαλίκης, antreas.kalapalikis@imhbusiness.com, +357 22505622

Δειτε Επισης

CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των 27 φιναλίστ υποψήφιων
Το 1ο Women in STEM Cyprus Forum ξεκινά τον διάλογο για ουσιαστικές αλλαγές
Παρουσίαση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού του προγράμματος CARDIOCARE
Τιμητική διάκριση για Πετρολίνα και PPT Aviation Services από το Telethon
Η πορεία και το έργο της Α. Eracleous Electrical Installations Ltd
Δυνατή οικονομία για όλους: 3ο Φόρουμ Οικονομίας για το ΑΚΕΛ
Εμπιστεύομαι...
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Επαγγελματικοί σύνδεσμοι ως κρίσιμοι φορείς της οικονομίας
Μάριος Ηροδότου: Ακριβή επένδυση, αλλά δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα οι επιχειρηματίες του κινηματογράφου
Παρουσίαση θεμάτων ανακύκλωσης και πράσινης ενέργειας από τον Όμιλο Green Energy και τον Δήμο Αμαθούντας