Powered by

Το Paphos Aphrodite Waterpark κέρδισε το βραβείο TripAdvisor 2023

Το Paphos Aphrodite Waterpark αναγνωρίστηκε ανάμεσα στα καλύτερα υδροπάρκα στην Ευρώπη με βάση τις εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών για το 2023

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Το Paphos Aphrodite Waterpark έλαβε πρόσφατα το βραβείο BEST OF THE BEST 2023 από το TripAdvisor!

"Το πετύχαμε για ακόμη μια φορά! Δεν θα ήταν δυνατό χωρίς εσάς’’

Το Paphos Aphrodite Waterpark έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα κορυφαία υδάτινα πάρκα της Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά, χάρη στις εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες του το 2023.

1

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το TripAdvisor τίμησε το Paphos Aphrodite Waterpark με το διάσημο βραβείο BEST OF THE BEST 2023! Αυτή η αξιόλογη διάκριση απονέμεται ετησίως σε επιχειρήσεις που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές από ταξιδιώτες και κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων 1% των αξιοθέατων παγκοσμίως.

Αυτά τα νέα είναι απολύτως συναρπαστικά! Το Paphos Aphrodite Waterpark έχει σημειώσει αξιοσημείωτη επιτυχία, εξασφαλίζοντας την κορυφαία θέση στην Κύπρο και μια εξαιρετική τρίτη θέση στην Ευρώπη.

2

Αυτή η αναγνώριση αποτελεί αληθινή απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης ολόκληρης της ομάδας μας, καθώς και της αμέριστης υποστήριξης από τους πολύτιμους επισκέπτες μας. Η αναγνώριση μεταξύ των καλύτερων στον κλάδο, μας εμπνέει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη που αποφασίζει να μας επισκεφθεί.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία μας και έκαναν αυτό το επίτευγμα δυνατό. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε περισσότερους επισκέπτες στο πάρκο μας και να δημιουργήσουμε μαζί αμέτρητες αγαπημένες αναμνήσεις. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος του ταξιδιού μας προς την κορυφή!

3

Αυτή η αναγνώριση είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, συνεχών βελτιώσεων, εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και αφοσίωσης στον κοινό μας στόχο, να επιτρέψουμε στους ταξιδιώτες να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των επισκεπτών μας, στοχεύουμε να παρέχουμε την απόλυτη ταξιδιωτική διασκέδαση, καθώς αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και συναρπαστικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

4

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για όλους τους επισκέπτες μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το κυνήγι μας για την κορυφή.

Δειτε Επισης

Η άτεγκτη στάση των συντεχνιών βάζει σε κίνδυνο τη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» και από ΣΕΚ στη μεσολαβητική πρόταση
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική