BEST VALUE: Προχωρά η επέκταση στη Λευκωσία, εντός του 2024 το νέο κατάστημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι σχεδιασμοί για επέκταση της αλυσίδας χονδρικής πώλησης «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» στη Λευκωσία.

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στη Λεμεσό, η αλυσίδα η οποία εισήγαγε στην Κύπρο ένα πρωτοποριακό́ μοντέλο αγορών χονδρικής πώλησης, στοχεύει να εξυπηρετήσει τόσο την πόλη όσο και την επαρχία της Λευκωσίας, πλέον και με φυσικό κατάστημα, δίνοντας στους επαγγελματίες νέες προτάσεις και λύσεις στην εφοδιαστική τους αλυσίδα.

Σε φάση σχεδιασμού και αδειοδότησης
Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επέκταση στην πρωτεύουσα έγινε προς το τέλος του 2022, με την αγορά του οικοπέδου πλησίον του Mall of Cyprus, με σκοπό την ανέγερση του δεύτερου καταστήματος BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στην Κύπρο.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, το έργο είναι σε εξέλιξη σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας και βρίσκεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων, επί του παρόντος στη φάση του σχεδιασμού και της αδειοδότησης. Με την ολοκλήρωση των εν λόγω βημάτων, θα ξεκινήσει άμεσα το κατασκευαστικό μέρος με την αναμενόμενη λειτουργία του καταστήματος να τοποθετείται, εκτός απροόπτου, το 2024.

Διαβάστε εδώ: BEST VALUE: Τα πλάνα για επέκταση με νέο κατάστημα στη Λευκωσία

Επένδυση €10 εκατ. και άνοιγμα σε μεγάλη αγορά
Υπενθυμίζεται ότι η θυγατρική εταιρεία της METRO AEBE, η οποία ανέπτυξε πρώτη το 1976 τον θεσμό των Cash & Carry στην Ελλάδα, προχώρησε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς στην αγορά οικοπέδου, πλησίον του Mall of Cyprus, έπειτα από συμφωνία με τη REMU, τη Μονάδα Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

Το μοντέλο cash & carry που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά το 2020 από την αλυσίδα προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες και λύσεις στους επαγγελματίες, τόσο του κλάδου Ho.Re.Ca., όσο και της μεταπώλησης, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εξέλιξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

Η αλυσίδα χονδρικής πώλησης αποφάσισε να επεκταθεί στη Λευκωσία, την πιο μεγάλη πόλη του νησιού, σε μια περιοχή όπου ο κλάδος της εστίασης είναι ιδιαίτερα δυνατός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InBusinessNews, η συνολική επένδυση για το συγκεκριμένο κατάστημα εκτιμάται περίπου στα €10 εκατ.

Ένα κατάστημα σε κάθε πόλη τα επόμενα χρόνια
Το νέο κατάστημα στη Λευκωσία εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο της METRO AEBE και επιβεβαιώνει το πλάνο επέκτασης, το οποίο προβλέπει στο άμεσο μέλλον, ένα κατάστημα BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ σε κάθε επαρχία της Κύπρου.

Η γεωγραφική αυτή διασπορά, σε συνδυασμό με την ποικιλία των υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρει το μοντέλο αγορών που προσφέρει η εταιρεία αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για την πλήρη εδραίωση του μοντέλου cash & carry ή του “one stop shop” στην κυπριακή αγορά.

Στόχος της αλυσίδας είναι να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης προκειμένου να καταστεί η πρώτη επιλογή του επαγγελματία, κάτι που έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία από το 1976 στην αγορά της Ελλάδας, καθώς η μητρική της εταιρεία, η METRO ΑΕΒΕ είναι ο ηγέτης στον χώρο της χονδρικής με πολυετή παρουσία και μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε όλη τη χώρα. Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, αυτή η εμπειρία, η οποία μεταφέρθηκε και στην κυπριακή αγορά, έχει εξαιρετικές αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Σημειώνεται ότι, από το 2020, μέσω του καταστήματος στη συμβολή των οδών Μισιαούλη, Καβάζογλου και Κωχ, στη Λεμεσό, η BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ εισήγαγε στην αγορά της Κύπρου ένα ιδιαίτερο μοντέλο αγορών χονδρικής πώλησης που τοποθετεί τον επαγγελματία στο επίκεντρο, αποτελώντας για αυτόν όχι μόνο τον βασικό του προμηθευτή, αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη. Πρόκειται για μια υπεραγορά χονδρικής, όπου ο επαγγελματίας μπορεί να βρει λύσεις μέσα από 20.000 προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες που χρειάζεται, σε ανταγωνιστικές τιμές, σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, χωρίς περιορισμούς για ελάχιστες ποσότητες αγοράς.

Δειτε Επισης

«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη