Το νέο Hyundai KONA αυτοκίνητο της χρονιάς από τα Auto Express New Car Awards

Προτού καλά-καλά κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ευρώπης, το νέο Hyundai KONA σημειώνει εξαιρετική επιτυχία, με τις διακρίσεις Auto Express να ανοίγουν τον χορό των βραβεύσεων.

Η τελετή απονομής έγινε στο Λονδίνο και η βραδιά ήταν κυριολευτικά αφιερωμένη στη Hyundai, αφού διακρίσεις απονεμήθηκαν και στο Tucson και το i10. Το Auto Express αποτελεί έγκυρη πηγή ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα βραβεία θεσμοθετήθηκαν, αρχής γενομένης το 1993. Την κριτική επιτροπή αποτελούν έμπειροι δημοσιογράφοι και ειδικοί για θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο, με επικεφαλής τον αρχισυντάκτη Steve Fowler.

Το νέο ΚΟΝΑ είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα αυτή τη χρονιά και οι πρώτες παραλαβές αναμένονται σύντομα. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τον δυναμικό σχεδιασμό του,

την τεχνολογία αιχμής, το ευρύχωρο σαλόνι και την εξαίρετη οδηγική συμπεριφορά του. Σημαντικό κριτήριο επίσης ήταν η γκάμα μοντέλων που περιλαμβάνει βενζινοκίνητο κινητήρα (ICE), υβριδικό ηλεκτρικό (HEV) και ολότελα ηλεκτρικό (EV).

hyundaikona2

Ο Steve Fowler δήλωσε σχετικά: “Η Hyundai εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει εκπληκτικά, αυτή τη φορά με ακόμα ένα βραβείο “Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, για το νέο ΚΟΝΑ.

Μαζί και οι διακρίσεις για το Tucson και το i10. Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν χαρακτηριστικά που έρχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των οδηγών”.

Οι διακρίσεις των Βραβείων Auto Express αποτελούν συνέχεια εκείνων που προηγήθηκαν πρόσφατα, τον Απρίλιο, με το IONIQ 6 να ανακηρύσσεται Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο και Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Η βράβευση του IONIQ 6 ήταν συνέχεια εκείνης του IONIQ 5 τη χρονιά που προηγήθηκε.

Σχολιάζοντας τη βράβευση, ο Πρόεδρος της Hyundai Motor Ηνωμένου Βασιλείου, ανέφερε: “Είμαστε περήφανοι για τις πολλές διακρίσεις που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια και εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την αναγνώριση της αξίας του νέου ΚΟΝΑ, το οποίο αποτελεί υπέροχο δείγμα του πώς η Hyundai ικανοποιεί τις επιθυμίες των αγοραστών”.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά