Powered by

Όλα τα brands που κλείδωσαν στη Μαρίνα Αγίας Νάπας (photos)

Με νέες αφίξεις έχει εμπλουτιστεί η εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον προορισμό διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Νέα καταστήματα και brands, τα οποία αναμένεται να ανοίξουν εντός Ιουνίου στο εμπορικό κομμάτι της μαρίνας, προστίθενται στην ήδη επιλεγμένη γκάμα των tenants του μεγαλεπήβολου αναπτυξιακού έργου.

Πιο κάτω παρουσιάζονται τα brands και τα καταστήματα, τα οποία είτε δραστηριοποιούνται είτε θα ανοίξουν προσεχώς τις πόρτες τους, έχοντας κλειδώσει την παρουσία τους στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Διαβάστε εδώ: Οι νέες αφίξεις στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας

BARS/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/CAFE

  • Le Sundeck Robuchon

Πρόκειται για το νεότερο «αδελφάκι» του L'Atelier Robuchon και του Le Deli Robuchon, το οποίο βρίσκεται τον υπαίθριο χώρο του τελευταίου και προσφέρει signature κοκτέιλ και ποικιλία από τάπας από το εξωτερικό μπαρ μέχρι αργά το βράδυ.

lesundeckrobuchon (Copy)

Τονίζεται ότι το Le Sundeck Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο.

  • Le Deli Robuchon

Ο χώρος είναι κατάλληλος για όλες τις ώρες της ημέρας, σερβίροντας καφέ, πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και σνακ με επιλογές για φαγητό ή σε πακέτο και ένα ζαχαροπλαστείο.

ladelirobuchon (Copy)

Πρόκειται για ένα casual και παράλληλα εκλεπτυσμένο all day delicatessen.

  • L’Atelier Robuchon

Μια αλυσίδα που λειτουργεί σε Παρίσι, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ και Τόκιο, βρίσκεται και στην Μαρίνα Αγίας Νάπας.

latelierrobuchon (Copy)

Ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin, που φέρει την υπογραφή του αείμνηστου σεφ Joël Robuchon, σερβίρει πιάτα από τη γαλλική κουζίνα υψηλής γαστρονομίας σε ένα κομψό περιβάλλον.

  • Sushi Yama

Ένα εκλεκτό ιαπωνικό εστιατόριο, το οποίο προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία με άρωμα από Άπω Ανατολή, δίπλα στο πολυσύχναστο περιβάλλον της μαρίνας.

sushiyama (Copy)

Το μενού είναι ειδικά σχεδιασμένο από βραβευμένο με αστέρι Michelin Ιάπωνα σεφ και την ομάδα του, ενώ προσφέρονται μοναδικά κοκτέιλ από τους καταρτισμένους μπάρμαν του εστιατορίου.

  • Sueno Azul

Ενσωματώνει τη γαλήνη και την πολυτέλεια της θάλασσας στα προσιτά, αλλά νόστιμα πιάτα του, για μια ευχάριστη και κομψή εμπειρία.

suenoazul (Copy)

  • Margherita Pizza Artigianale

Πρόκειται για το πρώτο ιταλικό εστιατόριο της γνωστής ελληνικής αλυσίδας που ανοίγει στην Κύπρο, μετά την Κηφισιά, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα.

pizzaartigianale

Σκοπός της ολοκαίνουργιας άφιξης της Μαρίνας Αγίας Νάπας είναι να ενθουσιάσει τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας αλλά και της καλύτερης homemade πίτσας σε ξυλόφουρνο.

  • Riva Beachhouse

Ένας all-day προορισμός που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και αποτίνει φόρο τιμής στις εμβληματικές δεκαετίες των ’60s & ’70s και της Χρυσής Εποχής των Ταξιδιών.

riva (Copy)

Στόχος του είναι να ανεβάσει τα γαστρονομικά πρότυπα του νησιού, αποτελώντας προορισμό τόσο για απαιτητικούς ντόπιους επισκέπτες όσο και για έμπειρους ταξιδιώτες

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην οργανωμένη παραλία μπροστά από το Riva Beachouse ή ακόμη και στην πισίνα του.

  • Coffee Berry

Το γνωστό brand καφέ που έγινε γνωστό από τους Φούρνους Ζορπά προσφέρει ένα μείγμα προϊόντων εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του σήμερα, καθώς και μια ξεχωριστή γευστική και αισθητική εμπειρία στον καταναλωτή.

coffeeberry (Copy)

Το κατάστημα Coffee Berry, το οποίο εξυπηρετεί ενοίκους, επισκέπτες, ιδιοκτήτες σκαφών και πληρώματα, αλλά και εργαζομένους, χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό.

  • Pahit Ice

Το Pahit – ice προσφέρει στους πελάτες τη γεύση της παραδοσιακής ιταλικής συνταγής gelato από το 1981.

pahitice

Το κατάστημα διαθέτει γκάμα ποτών και λιχουδιών όπως παγωτό, σορμπέ, γιαούρτι φρούτων, κρέπες, βάφλες, μιλκσέικ και καφέδες.

Retail/Yπηρεσίες

  • Mint Boutique

Η Mint Boutique αποτελεί τη νέα προσθήκη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Πρόκειται για μια σύγχρονη γυναικεία boutique που άνοιξε τις πόρτες της στο νησί το 2008.

mint

Η boutique διαθέτει προϊόντα γυναικείας ένδυσης από επιλεγμένους οίκους μόδας της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιταλίας.

  • Tiffany Mare Boutique

Η Tiffany Mare Boutique, επίσης πρόσφατη άφιξη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας και εγγυάται μια ανεπανάληπτη εμπειρία ψωνίσματος.

tiffany

Διαθέτει επιμελημένες συλλογές σχεδιαστών από όλο τον κόσμο και trendy χειροποίητα αξεσουάρ.

  • Alphamega Convenience Store

Στη Μαρίνα Αγίας Νάπας λειτουργεί κατάστημα Alphamega Convenience Store για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κοινού της μαρίνας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

alphamega

Καλύπτει χώρο έκτασης 120 τ.μ. και είναι πλήρως προσαρμοσμένο στην αρχιτεκτονική της μαρίνας, ενώ πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

  • Φαρμακείο

Πρόσφατα άνοιξε στη μαρίνα φαρμακείο με στόχο να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο σε φάρμακα αλλά και σε είδη προσωπικής υγιεινής, φροντίδας και ευεξίας.

cut-out-medicament-drug-doctor-medical

  • Marina Art Gallery

Ένας χώρος τέχνης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την Μαρίνα Αγίας Νάπας.

gallery

Στη Marina Art Gallery, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν έργα τέχνης από ανερχόμενους Αιγύπτιους καλλιτέχνες αλλά και τις περίφημες συλλεκτικές ιστιοσανίδες TAZU.

  • Marine Aesthetics

To Marine Aesthetics είναι ένα ολοκαίνουργιο ινστιτούτο ομορφιάς που προσφέρει αισθητικές θεραπείες από μια κορυφαία ομάδα γιατρών, πλαστικών χειρουργών και αισθητικών θεραπευτών.

marine aisth

Καταστήματα ναυτικών ειδών/Yatching

  • DRMF Marines Stores

To DRMF Marines Stores παρέχει μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού για γιοτ.

drmf

Μεταξύ άλλων, διαθέτει water tanks, άγκυρες, σχοινιά και σωσίβιες σχεδίες.

  • Blue Point Yachting

Η Blue Point Yachting προσφέρει υπηρεσίες πώλησης και after sale σε ότι έχει να κάνει με τα yacht.

Είναι αντιπρόσωποι των Azimut Yachts, Benetti, Sea Ray, Nautor’s Swan, Elan, Priviledge Yacht.

blue point

  • Importica

Η Importica προσφέρει εξυπηρέτηση στον ναυτικό κόσμο με premium brands.

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σκάφη αναψυχής και γιοτ και μηχανές θαλάσσης.

importica

Είναι αντιπρόσωπος των: Italboats Ribs, Stingher and Predator, Salpa Ribs, Skipper Ribs, Sessa Marine Yachts & Cruises, Podeidon Boats, Protagon, Quicksilver Boats, Regal, Beneteau.

  • Yachts & co

Η Yachts & Co. είναι ο διανομέας του Ομίλου Ferretti για την Κύπρο. Από το γραφείο πωλήσεων της Μαρίνας Αγίας Νάπας προσφέρει στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την πρώτη προσέγγιση για νέα γιοτ έως τις μεταπωλήσεις.

YACHTS & CO.

Δειτε Επισης

Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις για Visa Waiver Program των ΗΠΑ-«Είμαστε πάρα πολύ κοντά»
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων