Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business: Women Issue Vol 2

Το περιοδικό ΙN Business για δεύτερη συνεχή χρονιά στρέφει τον φακό του στις γυναίκες που μετράνε επιτεύγματα σε επιχειρήσεις, πολιτική, κοινωνική προσφορά και θεσμούς, δημιουργώντας ένα τεύχος αφιερωμένο στο πάλαι ποτέ ασθενές φύλο.

Στο τεύχος Ιουνίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 4 του μήνα σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση, το περιοδικό IN Business συστήνει προσωπικότητες που ξεδιπλώνουν στην πλειονότητά τους τις δικές τους ιστορίες έμπνευσης, τα επιτεύγματα και τους στόχους τους.

Γυναίκες δυνατές και πετυχημένες που καταφέρνουν μικρούς και μεγάλους άθλους καθημερινά. Γυναίκες που αποφασίζουν, γυναίκες που καθορίζουν, γυναίκες που ξεχωρίζουν. Ηγούνται, είναι δυναμικές και θέτουν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, βάζοντας τον πήχη ψηλά για να ανταποκριθούν εξίσου σε όλους τους ρόλους τους με αξιώσεις.

Επαγγελματίες, σύζυγοι και μητέρες, που έχουν κερδίσει ανάμεσα σε άλλα και τον δικό τους προσωπικό, χρόνο γι’ αυτά που αγαπούν και ονειρεύονται.

Βεβαίως, οι σελίδες ενός περιοδικού δεν μπορούν να χωρέσουν όλη τη γυναικεία δύναμη της κυπριακής κοινωνίας και επιχειρηματικής ζωής. Ωστόσο, όσες γυναίκες παρουσιάζονται, αντιπροσωπεύουν επάξια τους τομείς τους.

Ανάμεσά τους, μιλά η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη… κοιτώντας ευθαρσώς την ουσία, καθώς και οι έξι γυναίκες του Υπουργικού για το μεγαλύτερό τους επίτευγμα. Επιπλέον, πρωταγωνίστριες θεσμών και φορέων της Κύπρου μιλούν για το έργο τους.

Το αποτέλεσμα, επιβεβαιώνει πως οι γυναίκες κάθε άλλο παρά περιθωριοποιημένες είναι. Η γυναίκα επαγγελματίας, αξιωματούχος, εργαζόμενη, σύζυγος, μητέρα, κόρη, αδερφή μπορεί και τα συνδυάζει όλα.

Το όλο σκηνικό μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία ότι όλα μπορούν να γίνουν κατορθωτά με θέληση και επιμονή.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας