Gilad Shabtai: Μεγάλα πράγματα στα σκαριά για τη μελλοντική επένδυση και ανάπτυξη της Emerland στην Κύπρο

«Υπάρχουν μεγάλα πράγματα στα σκαριά για τη μελλοντική επένδυση και ανάπτυξη της Emerland Real Estate στην Κύπρο», αναφέρει σε αποκλειστική δήλωσή του στο InBusinessNews o ιδιοκτήτης της εταιρείας Gilad Shabtai, τονίζοντας πως η Emerland Real Estate έχει ένα μακροπρόθεσμο όραμα για περαιτέρω επενδύσεις σε όλο το νησί.

«Εδώ είναι το μέλλον-ένα μέλλον που θα προσθέτει σημαντική αξία στον τομέα, θα αναπτύσσει την οικονομία του νησιού, θα ανεβάζει τα πρότυπα ανάπτυξης και θα εξυψώνει τον προορισμό μέσω μιας βελτιωμένης προσφοράς τρόπου ζωής», υπογραμμίζει ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος.

Ο Gilad Shabtai μίλησε στο InBusinessNews με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την επίσημη έναρξη της Emerland Real Estate by Gilad Shabtai στην Κύπρο, κατά την οποία η εταιρεία παρουσίασε το όραμά της στη βάση του μότο τους «Timeless Developments».

Πρόκειται για έργα «διαμάντια» που θα κοσμούν την Κύπρο, αφού θα ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό και την ποιότητα τους. Το πρώτο οικιστικό έργο που παρουσιάστηκε και διατίθεται άμεσα προς πώληση ονομάζεται «Topaz Residences» στην περιοχή Ζακακίου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον διεθνή κολοσσό στο τομέα της φιλοξενίας, Radisson Hotel Group. Η Emerland Real Estate συνεργάζεται με το Radisson Hotel Group και ενώνουν δυνάμεις για να δημιουργήσουν μια συλλογή επώνυμων οικιστικών έργων, με την επωνυμία Radisson Residences Limassol by Emerland.

Διαβάστε εδώ: Επίσημη πρώτη για την Emerland Real Estate - Έργα «διαμάντια» θα κοσμούν την Κύπρο

Διαβάστε πιο κάτω την αποκλειστική δήλωση του Gilad Shabtai στο InBusinessNews:

«Η Emerland Real Estate φιλοξένησε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για το επίσημο λανσάρισμά μας στο Gazebo Mare στη Λεμεσό. Τη λαμπερή βραδιά τίμησε με την παρουσία του μια εντυπωσιακή λίστα αξιωματούχων, ηγετών του κλάδου, ενδιαφερόμενων μερών και κινητήριων δυνάμεων του κόσμου των επενδύσεων και της ανάπτυξης, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που ήταν μαζί μας στους εορτασμούς μας. Ιδιαίτερα στον Πρώην Πρόεδρο κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Η Κύπρος είναι η χώρα της καρδιάς μου, όπου νιώθω σαν στο σπίτι μου. Όχι μόνο λόγω της ευγένειας των ανθρώπων, αλλά και των εκπληκτικών τοποθεσιών και των επιχειρηματικών ευκαιριών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμείς στην Emerland Real Estate είμαστε τόσο περήφανοι που φέρνουμε την τεράστια εμπειρία μας στον κλάδο στο νησί, για να δημιουργήσουμε διαχρονικές εξελίξεις, που προσφέρουν ποιότητα και αξία για όλους.

Και τι υπέροχη βραδιά πέρασαν όλοι! Όχι μόνο γιορτάσαμε το λανσάρισμα της εταιρείας ακινήτων μας, αλλά ανακοινώσαμε επίσης μερικά συναρπαστικά νέα για το ντεμπούτο μας με το έργο Topaz Residences, καθώς και μια λαμπρή συνεργασία με διεθνείς κολοσσούς φιλοξενίας όπως τη Radisson Hotel Group. Το Topaz Residences είναι μια πολυτελής οικιστική ανάπτυξη στην ανερχόμενη περιοχή Ζακακίου της Λεμεσού, που διαθέτει τέσσερα blocks εντυπωσιακών διαμερισμάτων που συνδέονται με εκτεταμένους κήπους, ιδιωτική πισίνα, γυμναστήριο και χώρο στάθμευσης.

Επιπλέον, η Emerland Real Estate αναπτύσσει επίσης το Radisson Residences Limassol – μια επιμελημένη συλλογή επώνυμων κατοικιών προς πώληση, καθώς και ένα παράρτημα διαμερισμάτων με υπηρεσίες. Αυτό το έργο αποτελεί μέρος της επενδυτικής μας συμφωνίας ορόσημο σε πάνω από 130.000 τ.μ. γης στη νέα πολλά υποσχόμενη περιοχή γύρω από το ολοκληρωμένο καζίνο θέρετρο The City of Dreams στη Λεμεσό. Δημιουργήθηκε με την κοινή τεχνογνωσία του The Radisson Hotel Group και η ανάπτυξη θα ξεκινήσει σε φάσεις από το 2026.

Υπάρχουν μεγάλα πράγματα στα σκαριά για τη μελλοντική επένδυση και ανάπτυξη της Emerland Real Estate στην Κύπρο. Κάτι που δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς την υποστήριξη και τη συνεργασία των πολύτιμων συνεργατών μας. Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους αρχιτέκτονες, δικηγόρους, λογιστές, πράκτορες, ομάδες μάρκετινγκ και όλους τους συμβούλους, που αποτελούν μέρος της αυξανόμενης οικογένειας της Emerland.

Έχουμε ένα μακροπρόθεσμο όραμα για περαιτέρω επενδύσεις σε όλο το νησί. Λοιπόν, εδώ είναι το μέλλον- ένα μέλλον που θα προσθέτει σημαντική αξία στον τομέα, θα αναπτύσσει την οικονομία του νησιού, θα ανεβάζει τα πρότυπα ανάπτυξης και θα εξυψώνει τον προορισμό μέσω μιας βελτιωμένης προσφοράς τρόπου ζωής».

Δειτε Επισης

Τα 40 χρόνια του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών-Τι δηλώνει ο Γιάννης Μισιρλής
Εμπορικά ακίνητα στη Λευκωσία σε μειωμένες τιμές από την Gordian
Ανάπτυξη στο 2,9%, πληθωρισμός στο 2,5%-Οι νέες προβλέψεις του Υπουργείου Οικονομικών για το 2024
Χόλτσμαν (ΕΚΤ): Δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε για τα επιτόκια μετά τον Ιούνιο
Νίκος Χριστοδουλίδης: Από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομίας ο οικοδομικός τομέας
GrandResort: Επέστρεψε ανανεωμένο μετά από ριζική ανακαίνιση €20 εκατ. (photos)
Το λειτουργικό περιβάλλον τεσσάρων εισηγμένων βιομηχανιών της Κύπρου-Κερδοφόρες εν μέσω προκλήσεων
Ολοταχώς για νέα μορφή διακυβέρνησης η Κεντρική Τράπεζα-Ενημέρωσε Χριστοδουλίδη ο Διοικητής
Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Σε συνάντηση με Γιάννη Παναγιώτου, Kition και συντεχνίες
Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν ξεπεράσει την κρίση-Δέσμευση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα