Επίσημη πρώτη για την Emerland Real Estate - Έργα «διαμάντια» θα κοσμούν την Κύπρο

Εκλεκτοί καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο Gazebo Mare στη Λεμεσό, στην εκδήλωση της επίσημης έναρξης της εταιρείας Emerland Real Estate by Gilad Shabtai στην Κύπρο, για να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα και να ακούσουν σημαντικές ανακοινώσεις για συνεργασίες και έργα που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στον τομέα ανάπτυξης γης.

Σε μια υπέροχη βραδιά κάτω από τα αστέρια, στην παρουσία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του ιδιοκτήτη Gilad Shabtai, η Emerland Real Estate παρουσίασε το όραμα της εταιρείας στη βάση του μότο τους “Timeless Developments”. Πρόκειται για έργα «διαμάντια» που θα κοσμούν την Κύπρο αφού θα ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό και την ποιότητα τους. Το πρώτο οικιστικό έργο που παρουσιάστηκε και διατίθεται άμεσα προς πώληση ονομάζεται “Topaz Residences” στην περιοχή Ζακακίου. Παράλληλα, με τεράστιο ενθουσιασμό ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον διεθνή κολοσσό στο τομέα της φιλοξενίας, Radisson Hotel Group.

emerland2

Η Emerland Real Estate συνεργάζεται με το Radisson Hotel Group και ενώνουν δυνάμεις για να δημιουργήσουν μια συλλογή επώνυμων οικιστικών έργων, με την επωνυμία Radisson Residences Limassol by Emerland.

Αυτή η αποκλειστική συνεργασία θα πάρει σάρκα και οστά σε μέρος από τα τεράστια τεμάχια γης που βρίσκονται ήδη στην ιδιοκτησία της Emerland. Στο πλαίσιο της επενδυτικής συμφωνίας-ορόσημο της Ισραηλινής εταιρείας, για την επένδυση σε πάνω από 130.000 τ.μ. γης στην ανερχόμενη περιοχή γύρω από το ολοκληρωμένο θέρετρο καζίνο The City of Dreams στη Λεμεσό. Το Radisson Residences Limassol πρόκειται να ολοκληρωθεί σε διάφορες φάσεις, ξεκινώντας το 2026.

emerland5

Τα κτίρια αποτελούνται από στούντιο, διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και ρετιρέ ενώ κάθε σύγχρονη κατοικία θα είναι σχεδιασμένη με τη χαρακτηριστική Σκανδιναβική προσέγγιση της Radisson. Επιπλέον, η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο, καθώς και μια επιλογή από πολυτελείς ανέσεις εστίασης, μπαρ, καφετέριες και άλλα.

emerland6

«Αυτή η συμφωνία-ορόσημο σηματοδοτεί τη μεγάλη μας κάθοδο στη Λεμεσό, ως βασική αγορά για εμάς στην Κύπρο, αλλά επίσης αναδεικνύει τον ιστορικό χαρακτήρα και όραμα της Radisson Hotel Group, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών φιλοξενίας στο νησί. Ευχαριστούμε τους νέους μας συνεργάτες, Emerland Real Estate, για το τολμηρό εγχείρημα, το όραμα που μοιράζονται μαζί μας και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Elie Milky, Vice President Development του Radisson Hotel Group, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

emerland7

Το Topaz Residences, είναι οικιστική ανάπτυξη 80 διαμερισμάτων σε κατοικημένη περιοχή στο Ζακάκι στη Λεμεσό, μοναδικά σχεδιασμένα από την UDSarchitects. Το έργο διακρίνεται για τις κορυφαίες προδιαγραφές του, αποτελούμενο από τέσσερα σύγχρονα κτίρια που συνδέονται μεταξύ τους με ειδικά διαμορφωμένους κήπους. Οι πρόσθετες παροχές περιλαμβάνουν ιδιωτική πισίνα, γυμναστήριο και χώρο στάθμευσης για τους κατοίκους των διαμερισμάτων.

emerland3

Σχολιάζοντας τα μελλοντικά σχέδια της Emerland Real Estate για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της στην Κύπρο, ο Gilad Shabtai δήλωσε: "Το έργο αυτό αποτελεί στρατηγικό κομμάτι του μακροπρόθεσμου οράματός μας για περαιτέρω επενδύσεις σε όλο το νησί, με στόχο να προσφέρουμε την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων, να αυξήσουμε τα πρότυπα ανάπτυξης και να αναβαθμίσουμε τον προορισμό δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα της ζωής των ανθρώπων".

emerland6


Emerland Real Estate by Gilad Shabtai

Η Emerland Real Estate by Gilad Shabtai είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ανάπτυξης γης, η οποία εδρεύει στην Κύπρο και πρωτοπορεί μέσα από επιλεγμένες επενδυτικές κινήσεις σε προνομιακές τοποθεσίες, ενισχύοντας το πολυπόθητο χαρτοφυλάκιο της. Το όραμα της είναι οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες στην Κύπρο, αναπτύσσοντας εμβληματικά έργα και δίνοντας προτεραιότητα στην αρχιτεκτονική και στην ποιότητα της ζωής των ανθρώπων. Η Emerland έχει ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τις δεκαετίες ανεκτίμητης εμπειρίας του ιδιοκτήτη και της ομάδας διαχείρισης, στον σχεδιασμό μεγάλων έργων ανάπτυξης γης και κατασκευής.

emerland4

Ο Gilad Shabtai είναι ευρύτερα γνωστός για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Viber – η οποία πωλήθηκε το 2014 έναντι του ποσού των 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Shabtai διατηρεί επιτυχημένες εμπορικά επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς όπως τον τομέα ακινήτων και της τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 15 χώρες και έχει παράλληλα δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο, αφού άλλωστε ξεκίνησε τις επενδύσεις του πριν από 25 χρόνια. Μάλιστα μέσω των εταιρειών του που εδρεύουν στην Κύπρο, έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για νέες, μελλοντικές επενδύσεις, πιστεύοντας βαθιά στη σπουδαία δυναμική ανάπτυξης της συγκεκριμένης περιοχής.

Δειτε Επισης

Τα 40 χρόνια του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών-Τι δηλώνει ο Γιάννης Μισιρλής
Εμπορικά ακίνητα στη Λευκωσία σε μειωμένες τιμές από την Gordian
Νίκος Χριστοδουλίδης: Από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομίας ο οικοδομικός τομέας
Οι πωλήσεις ακινήτων ανά πόλη-Επιστροφή σε θετικό πρόσημο και άλμα σε Λευκωσία και Λάρνακα
Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Moving Doors: Χρυσάφι το Β2Β στα ακίνητα
Οι μέσες αξίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο του 2024-Η εικόνα για διαμερίσματα, οικίες, οικόπεδα και χωράφια
Εγκαίνια για το Beon Active Office στην Πάφο