Powered by

Ο Θάνος Μιχαηλίδης νέος πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ

Ο ιδιοκτήτης και CEO του ομίλου Thanos Hotels Θάνος Μιχαηλίδης είναι ο νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων(ΠΑΣΥΞΕ), με την εκλογή του να σφραγίζεται κατά τη σχετική διαδικασία που ακολούθησε της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο κ. Μιχαηλίδης εξελέγη ομόφωνα από το 23μελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΞΕ, καθότι δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα για την ανώτατη θέση στην ηγετική πυραμίδα του Συνδέσμου των ξενοδόχων.

Ο Θάνος Μιχαηλίδης, μέχρι πρότινος-αξίζει να σημειωθεί-πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, είναι όπως έχει προαναφερθεί ιδιοκτήτης και CEO του ομίλου Thanos Hotels, στον οποίο ανήκουν τα πεντάστερα ξενοδοχεία Anassa, το Annabelle και το Almyra.

Ο όμιλος επεκτάθηκε πρόσφατα και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο, μέσω του ξενοδοχείου Amyth of Mykonos, της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας της Thanos Hotels στην Ελλάδα, που σηματοδότησε ουσιαστικά και την επέκταση του ομίλου εκτός Κύπρου.

Διαβάστε εδώ: Το Amyth of Mykonos που επεκτείνει την Thanos Hotels εκτός συνόρων(pics)

Διαβάστε εδώ: Thanos Hotels: Το Amyth of Mykonos και η πιθανότητα μιας νέας επένδυσης (pics)

Ο κ. Μιχαηλίδης αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΣΥΞΕ διαδεχόμενος τον Χάρη Λοϊζίδη, ο οποίος παραδίδει τη σκυτάλη έπειτα από είκοσι χρόνια στην ηγεσία του Συνδέσμου.

Διαβάστε εδώ: Φεύγει από την προεδρία του ΠΑΣΥΞΕ μετά από είκοσι χρόνια ο Χάρης Λοϊζίδης

Δειτε Επισης

Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο
Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air στις 28 Φεβρουαρίου
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των Leaders in Hospitality Awards
Βράβευση Δημήτρη και Βασίλη Νικολαίδη, Co-CEOs της Wavemaker Hospitality-Πρωτοπόροι στον τομέα της φιλοξενίας
Δ. Νικολαΐδης: H ιστορία επιτυχίας της Wavemaker Hospitality και τα μηνύματα προς τον κόσμο της φιλοξενίας
Βραβείο «Leader in Hospitality-Investor/Entrepreneur Award» στον Roni Aloni
Leaders in Hospitality Awards: Βραβείο στην TUI Group
Π. Γιαννούδης: Τα σημαντικότερα «mega-trends» που επηρεάζουν τη βιομηχανία της φιλοξενίας
Μαρία Κουρούπη: H στρατηγική της Hermes Airports για ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου
Ο. Γεωργουτσάκου: Οι προκλήσεις και τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη για να μείνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός