Powered by

Το Amyth of Mykonos που επεκτείνει την Thanos Hotels εκτός συνόρων(pics)

Οι ελληνικές θάλασσες είναι γεμάτες από θρύλους και μύθους, και το Αιγαίο κουβαλάει αιώνες τώρα, μία βαριά ιστορία. Το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, δεν θα μπορούσε να μην έχει τους δικούς της μύθους και μάλιστα έναν πολύ σύγχρονο - το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Amyth of Mykonos.

Τοποθετημένο στο λόφο του Άγιου Στέφανου, το ξενοδοχείο της Thanos Hotels & Resorts, είναι το πρώτο του ομίλου στην Ελλάδα και στην καρδιά του ελληνικού τουρισμού, στη Μύκονο. Πρόκειται για επένδυση που σηματοδοτεί την επέκταση της Thanos Hotels & Resorts, εκτός Κύπρου.

Το InBusinessNews βρέθηκε στην Μύκονο και διανυκτέρευσε στο νέο απόκτημα της Thanos Hotels & Resorts, βιώνοντας διά ζώσης για τρία βράδια την εμπειρία διαμονής, αναψυχής και φιλοξενίας που προσφέρει.

Πολυτέλεια, lifestyle και μοντέρνος σχεδιασμός, είναι από τα λίγα χαρακτηριστικά του Amyth of Mykonos που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη που αναζητεί μια πιο ήρεμη απόδραση στο νησί.

Με 17 δωμάτια, το boutique hotel αποτελεί εξαίσια επιλογή για ζευγάρια και ταξιδιώτες, που ψάχνουν ένα χώρο διαμονής για ενήλικες και με θέα το Αιγαίο.

Η τοποθεσία του Amyth of Mykonos είναι μοναδική, καθώς από τη μία προσφέρει την ησυχία και την ηρεμία μακριά από το θόρυβο σε μια κυρίως οικιστική περιοχή, και από την άλλη απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Χώρα της Μυκόνου με τα εστιατόρια, τα νυχτερινά κέντρα και τα clubs για αξέχαστες εμπειρίες διασκέδασης στην αυθεντική μυκονιάτικη ζωή.

amyth (1) amyth (3) amyth (5) amyth (2) amyth (6) amyth (16) amyth (19) amyth (20)
amyth (1) amyth (3) amyth (5) amyth (2) amyth (6) amyth (16) amyth (19) amyth (20)

Το Amyth of Mykonos, που άνοιξε μόλις τον περασμένο Απρίλιο, αποτελεί πλέον, μέρος μιας ευρύτερης συλλογής boutique ξενοδοχείων της Amyth Hotels, η οποία θα ξεκινήσει να ανοίγει σε τοποθεσίες σε όλη τη Μεσόγειο.

Για τους καλοφαγάδες, το ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του κουζίνα. Στο Amyth Kouzina, θα βρει κανείς ένα ολοήμερο ελληνικό και μεσογειακό μενού. Στο τραπέζι προσφέρονται δημοφιλή πιάτα, από προϊόντα που παράγονται στη Μύκονο, όπως φρέσκα, τοπικά θαλασσινά και νόστιμες σαλάτες.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει παράλληλα την κεντρική πισίνα και τον άπλετο ήλιο του νησιού, δίπλα από το μπαρ με μια πληθώρα επιλογών από ποτά, παρασκευασμένα από τους έμπειρους barmen του ξενοδοχείου.

amyth (15) amyth (8) amyth (9) amyth (14) amyth (12) amyth (13) amyth (17) amyth (7) amyth (11) amyth (10)
amyth (15) amyth (8) amyth (9) amyth (14) amyth (12) amyth (13) amyth (17) amyth (7) amyth (11) amyth (10)

Αρχιτεκτονική… καταφύγιο

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου είναι ανωτάτου επιπέδου. Σε συνεργασία με την GNB Architects, ο χώρος συνδυάζει γήινους τόνους, ξύλινα έπιπλα και χειροποίητα υφάσματα για να δημιουργήσει ένα ρουστίκ καταφύγιο. Παράλληλα, διατηρείται μία απλότητα αλλά και ταυτόχρονα μία μοντέρνα μυκονιάτικη αισθητική.

Στους κοινόχρηστους χώρους, το Amyth of Mykonos, προσφέρει άνετα καθίσματα και χώρους εργασίας, για όσους επιθυμούν να κάνουν ένα… διάλλειμα από τις διακοπές τους.

Οι 17 σουίτες ενός υπνοδωματίου, διαθέτουν τον ίδιο σχεδιασμό και αισθητική. Σε κάθε δωμάτιο βρίσκονται μπάνια σε διάφορες μορφές. Οι σουίτες με θέα στη θάλασσα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή υδρομασάζ, ενώ τα δωμάτια στον κήπο διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες. Από το κουαρτέτο των Cycladic Suites στον πρωτεύοντα όροφο (καθένα με ιδιωτική πισίνα), η Amyth Suite είναι η πιο περιζήτητη.

Γενικότερα, το Amyth of Mykonos μπορεί να βρίσκεται ψηλά στην λίστα επιλογών ζευγαριών ή groups που θέλουν ένα απλό καταφύγιο για όταν αναζητούν να ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα, σε ένα ωραίο, άνετο μέρος για να χαλαρώσουν κοντά στη θάλασσα, αλλά και γιατί όχι στα κέντρα και τα κλαμπ της Μυκόνου.

amyth (27) amyth (21) amyth (22) amyth (24) amyth (25) amyth (26) amyth (28) amyth (29) amyth (18) amyth (23)
amyth (27) amyth (21) amyth (22) amyth (24) amyth (25) amyth (26) amyth (28) amyth (29) amyth (18) amyth (23)

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)