Powered by

Balza: Το απόλυτο rooftop bar-restaurant της Λευκωσίας άνοιξε (photos)

Με θέα την πρωτεύουσα σε πρώτο πλάνο, δροσιστικά cocktails, χαλαρή ατμόσφαιρα, chill out lounge μουσική και μενού με μεθυστικές γεύσεις το “Balza ”, θα γίνει χωρίς καμία αμφιβολία, το νέο talk of the town spot της πρωτεύουσας και όχι μόνο! Το Balza ανοίγει σήμερα παρέα τον καταγάλανο ουρανό και σας περιμένει.

Το Balza βρίσκεται στο Μέγαρο Χατζησάββα, επί της γωνίας Λεωφόρου Ευαγόρου & Ομήρου στην Λευκωσία. Παρκάρεις σ’ ένα από τα 5 Parking που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση (Υπόγειο Parking Πλατείας Ελευθερίας, Parking Θεοφανίδη, Parking Ζήνα Κάνθερ, Parking Τάφρος Νταβίλα, Parking Διαγόρου), παίρνεις ένα από τα δύο ασανσέρ, ανεβαίνεις στον 7ο όροφο και μετά… you escape the ordinary!

balza2

Βρίσκεσαι σε έναν open air χώρο 500m2 με περιμετρικό γυαλί ασφαλείας, ο οποίος αποτελείται από 2 μέρη. Το bar και το εστιατόριο. Ο χώρος διαθέτει συνολικά 40 τραπέζια και 2 bars. Ta 25 τραπέζια και το μικρό bar ανήκουν στο εστιατόριο ενώ τα 15 τραπέζια και το main bar – το οποίο έχει διάμετρο 20 μέτρα - ανήκουν στο bar.

balza3

Βρίσκεσαι σε έναν ενιαίο χώρο, με σφαιρική θέα της πρωτεύουσας, που σε καθηλώνει. Σ’ ένα προσεγμένα διακοσμημένο περιβάλλον, με απλές γραμμές και γήινα χρώματα που παραπέμπουν σε καλοκαίρι, με ατμοσφαιρική μουσική από DJ, προσαρμοσμένη αναλόγως με την ώρα.

balza4

Βρίσκεσαι σε έναν χώρο, που ξεκινάς από τις 6:00μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. με ένα χαλαρό after work gathering, όπου στο ένα χέρι κρατάς ένα δροσερό κοκτέιλ και με το άλλο απολαμβάνεις tapas και finger food, ενώ από τις 8:30μ.μ. μέχρι τις1:00π.μ. δοκιμάζεις εκλεκτά πιάτα Διεθνούς και Μεσογειακής κουζίνας.

balza5

Βρίσκεσαι σε έναν χώρο, που θα «κολλήσεις» με τα Balza zuccini, που θα λατρέψεις το νιόκι με βοδινή ουρά, και θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε τη Burrata Salad και που θα επιλέξεις το κρασί που θα συνοδεύσει το πιάτο σου, μέσα από μια λίστα με 50 κρασιά.

balza6

balza7

Βρίσκεσαι σε έναν χώρο, όπου το υπέροχο περιβάλλον, η μοναδική θέα, η έξοχη κουζίνα, τα ευφάνταστα κοκτέιλ, η ωραία μουσική, η άψογη εξυπηρέτηση και το χαλαρό mood, θα δώσουν άλλη μαγεία στα καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια σου.

balza8

Social media pages

https://www.facebook.com/balzacyprus

https://www.instagram.com/balzanicosia/

Δειτε Επισης

Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Θ. Μιχαηλίδης: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες, αλλά αυτό μπορεί να ανατραπεί
Επαφές Κώστα Κουμή με αεροπορικές και τουριστικούς φορείς στο Ντουμπάι
Νέα μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα και γραφεία αποκτά η Λεμεσός
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε., η οικονομική ασφάλεια και αυτά που πρέπει ν’ αλλάξουν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming