Starbucks: Κυρίαρχος στον καφέ εξαιρετικής ποιότητας σε όλο τον κόσμο

Από το 1971, τα Starbucks έχουν δεσμευθεί για τη συγκομιδή και το καβούρδισμα, μέσα από ηθικές διαδικασίες, της καλύτερης ποιότητας καφέ ποικιλίας Arabica παγκοσμίως. Με περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας και με καταστήματα σε όλο τον κόσμο, τα Starbucks είναι ο κυρίαρχος προμηθευτής και πωλητής εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε όλο τον κόσμο. Έχοντας ως στόχο να αποτελούν «το Τρίτο Μέρος», το χώρο δηλαδή ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι, όπου μοιραζόμαστε καθημερινά μια μοναδική εμπειρία, την Εμπειρία Starbucks, η εταιρία υπόσχεται να προσφέρει πάντα κάτι ξεχωριστό σε όλους τους πελάτες. Από κορυφαίας τεχνολογίας μηχανές καφέ που παρασκευάζουν τέλειες δόσεις εσπρέσο, και τις ειδικές κανάτες όπου βράζουν το φρέσκο γάλα στον ατμό μέχρι να αποκτήσει βελούδινη υφή, έως την εκπαίδευση των barista, τα Starbucks δεσμεύονται ότι το κάθε ρόφημα που προσφέρεται στους πελάτες θα είναι πάντα τέλειο! Ακόμη και στην περίπτωση όμως που δεν είναι, οι άνθρωποι των Starbucks θα είναι πάντα εκεί για να σας τον φτιάξουν όπως ακριβώς τον θέλετε.

Το πρώτο κατάστημα Starbucks στην Κύπρο άνοιξε το 2003 στη Λευκωσία. Σήμερα τα Starbucks απασχολούν 162 εργαζόμενους σε 16 καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Πρωταρά.

st2

Ο καφές είναι ιεροτελεστία

Ο καφές δεν είναι απλά ρόφημα. Είναι αγάπη, συνήθεια αλλά και ιεροτελεστία όχι μόνο για τους ειδικούς του είδους αλλά και για όσους βάζουν τα δυνατά τους ώστε να αποθεώσουν τα χαρμάνια που απολαμβάνουν καθημερινά. Η βιομηχανία του καφέ άλλωστε είναι μία από τις συνεχώς εξελισσόμενες (σε όλον τον κόσμο) και οι αλλαγές που σημειώνονται σε αυτή διαφοροποιούν τα δεδομένα με την πάροδο των ετών.

Όσο περνούν τα χρόνια οι καταναλωτές γίνονται πιο απαιτητικοί. Ψάχνουν, βρίσκουν, μαθαίνουν, εκπαιδεύονται και εξελίσσονται. Δεν αρκούνται στο να πάρουν τον καφέ τους από κάποια καφετέρια αλλά αποζητούν συμβουλές και τεχνικές ώστε να φτιάξουν οι ίδιοι έναν άριστης ποιότητας καφέ που δεν υστερεί σε τίποτα από αυτόν που φτιάχνουν οι επαγγελματίες.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για τον καφέ – με νέες ποικιλίες, διαφοροποιημένα χαρμάνια αλλά και νέα προϊόντα που δίνουν τη δική τους πινελιά στο αγαπημένο σε όλον τον κόσμο ρόφημα.

Οι καταναλωτές επίσης, τα τελευταία χρόνια δείχνουν να ενδιαφέρονται για τα παρακάτω:

  • «Στροφή» προς τα φυτικά γάλατα

Δεν είναι λίγοι πλέον, οι πελάτες που έχουν επιλέξει να μειώσουν σημαντικά από την καθημερινότητά τους τα ζωικά προϊόντα, με αποτέλεσμα τα φυτικά γάλατα να έχουν ενταχθεί δυναμικά στην γκάμα του σύγχρονου καταναλωτή. Τα ροφήματα σόγιας, καρύδας, βρώμης ή και αμυγδάλου, αποτελούν πλέον μια δυναμική επιλογή για όσους επιλέγουν να απολαύσουν τον καφέ τους με γάλα.

  • Ροφήματα & Καφέδες με λιγότερη ζάχαρη

Όσοι είναι λάτρεις του καφέ, γνωρίζουν πως για να απολαύσουν ένα πραγματικό καλό χαρμάνι πρέπει να το δοκιμάσουν σκέτο. Πλέον, δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που επιλέγουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους σκέτο και να «αφήνονται» στα αρώματα και τις γεύσεις του εκάστοτε καφέ.

  • Κοινωνικά Υπεύθυνες εταιρίες και Ηθικής προέλευσης Καφές

Όλες οι εταιρείες καφέ, σε παγκόσμιο επίπεδο, στρέφονται μαζικά στις «ηθικές» στρατηγικές που δεν βλέπουν το περιβάλλον ως μια παγκόσμια συνθήκη για το μέλλον αλλά το μέλλον το ίδιο. Οι καταναλωτές αναζητούν και ενημερώνονται, ψάχνοντας πάντα μια εταιρία με θετικό πρόσημο και αντίκτυπο στο περιβάλλον και τις περιοχές που δραστηριοποιείται.

st3

Καφέδες μοναδικής προέλευσης

Κάθε χρόνο, οι ειδικοί του καφέ των Starbucks® δοκιμάζουν περισσότερες από 250.000 κούπες καφέ και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα καφέ που προσφέρεται στους πελάτες.

Το χώμα, το κλίμα και το υψόμετρο στο οποίο ένα καφεόδεντρο αναπτύσσεται, σε συνδυασμό με την μέθοδο που οι πράσινοι κόκκοι καφέ επεξεργάζονται, επηρεάζουν την τελική γεύση του εκάστοτε καφέ. Στα Starbucks μπορείτε να βρείτε καφέδες μοναδικής προέλευσης από την Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία καθώς και πολυεθνικά χαρμάνια. Οι καφέδες μοναδικής προέλευσης -Single Origin Coffees- προέρχονται από μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, μια χώρα ή μια περιφέρεια. Ένα είδος καφέ μοναδικής προέλευσης, μπορεί να περιλαμβάνει κόκκους καφέ από διαφορετικές Arabica ποικιλίες καφεόδεντρων.

Τα Πολυεθνικά Χαρμάνια, προσφέρουν μια καταπληκτική κούπα καφέ που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά δύο ή περισσότερων καφέδων μοναδικής προέλευσης. Συχνά, ο καφές που προκύπτει έχει μια νέα γεύση, μία γεύση που δεν υπάρχει στη φύση και που είναι πιο δυνατή από το σύνολο των συστατικών του.

Η φιλοσοφία των Starbucks σε ότι αφορά τη δημιουργία χαρμανιών, βασίζεται στην αγορά καφέδων υψηλότερης ποιότητας και στο συνδυασμό αυτών, ώστε να επιτευχθεί μία διεγερτική αλληλεπίδραση γεύσης και αρώματος.

st4

Ωράριο λειτουργείας καταστημάτων Starbucks

7.00 - 22.00

Απολαύστε την εμπειρία Starbucks, μέσω delivery από την Wolt και την Foody στις πόλεις Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Πρωταρά.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Themistokli Dervi Str. 41

Hawaii Nicosia Tower,

1066 Nicosia,

Cyprus Tel: +357 22466 460-462

Email: info@starbucks.com.gr

Facebook
Instagram

Δειτε Επισης

Λουκιανός Μιχαήλ: Η επένδυση της CyView σε πράσινες πρακτικές και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας
Zsuzsa Trubek: Το φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο της Wizz Air και ο ρόλος της Κύπρου
Προχωρά το rebranding της Κύπρου-Οι ενέργειες που θα γίνουν, οι τομείς και οι χώρες εστίασης
Η ευρωπαϊκή οδηγία για διαχειριστές και αγοραστές πιστώσεων-Δέσμη εναρμονιστικών νομοσχεδίων στην Βουλή
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Απεικονιστικών Κέντρων Ιατρικής
Εγκαινιάστηκε το πάρκο Γκογκέν στο Ζακάκι-Ο δημόσιος κήπος της δυτικής Λεμεσού (photos)
Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για αιτήσεις από κουρεμένους καταθέτες-Η καταληκτική ημερομηνία
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
Ο υπέροχος κύριος John Malkovich στην Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta