Επίσκεψη Επιτρόπου Περιβάλλοντος στο ζυθοποιείο της Photos Photiades Breweries

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Μαρία Παναγιώτου και ο Ανώτερος Λειτουργός Ανάπτυξης και Διαχείρισης Προγραμμάτων του Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος κος Θεόδουλος Μ. Μακρυγιάννης επισκέφθηκαν το ζυθοποιείο της Photos Photiades Breweries, όπου ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και ενημερώθηκαν ενδελεχώς για τις πρωτοβουλίες και πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης που υλοποιεί εδώ και δεκαετίες η εταιρεία.

Επίσης, στελέχη της εταιρείας ανέλυσαν στην Επίτροπο τη νέα μεγαλεπήβολή στρατηγικής της «Επιλογή», μέσα από την οποία η Photos Photiades Breweries ως μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Κύπρου δεσμεύεται να αποτελέσει Πρότυπο πράσινης Βιομηχανίας στην χώρα και να πετύχει ακόμα πιο υψηλούς στόχους βιώσιμης ανάπτυξης μέχρι το 2025.

Μάλιστα η κα Παναγιώτου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στον χώρο εργασιών όπου άρχισε να κατασκευάζεται το νέο μεγάλο Φωτοβολταϊκό Πάρκο δυναμικότητας 1.2MWp της εταιρείας, που θα συμβάλει στην επίτευξη του 100% της συνολικής ηλεκτρικής ενέργειας που θα χρησιμοποιεί το ζυθοποιείο να προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από ανανεώσιμες και καθαρές πηγές ενέργειας.

Δειτε Επισης

Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00