Powered by

Μαρίνα Παραλιμνίου: Deal με «Πυξίδα» και ηχηρή προσθήκη στην εστίαση

Τα χέρια έδωσαν η P.M.V. Maritime Holdings Ltd-κατασκευάστρια και διαχειρίστρια εταιρεία της Μαρίνας Παραλιμνίου μαζί με τη γνωστή αλυσίδα θαλασσινών εστιατορίων «Πυξίδα», ενώ βρίσκονται ήδη στα σκαριά νέες συμφωνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, την περασμένη Τρίτη υπογράφηκε συμφωνία με τη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων «Πυξίδα».

Πρόκειται για την τέταρτη ψαροταβέρνα της επωνυμίας, αφού ήδη λειτουργούν εστιατόρια σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Η επέκταση αυτή, έρχεται να προσθέσει και γευστικά στο ήδη υπάρχον θαλασσινό στοιχείο της Μαρίνας Παραλιμνίου.

Σημειώνεται ότι στον χώρο της Μαρίνας βρίσκονται μεγάλες επωνυμίες από το χώρο της εστίασης, όπως το Costa Coffee, τα παγωτά Kayak, το Marks&spencer food-το οποίο θα δίνει την ευκαιρία σε ενοίκους και επισκέπτες να το χρησιμοποιούν ως mini market-, τα Pralina, και από τον όμιλο Ζορπά η καφετέρια Coffee Berry.

Όπως πληροφορούμαστε, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και νέοι ένοικοι στους χώρους της Μαρίνας Παραλιμνίου, καθώς ήδη γίνονται συζητήσεις με μεγάλα ονόματα για νέες εμπορικές συμφωνίες. Βέβαια να μην ξεχνάμε και το… βαρύ πυροβολικό των yachts, τον παγκοσμίου φήμης όμιλο Ferretti, που πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία με την P.M.V. Maritime Holdings Ltd.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Παραλιμνίου θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Το κόστος της πρώτης φάσης ανέρχεται στα €40 εκατ. και θα περιλαμβάνει 150 θέσεις ελλιμενισμού, 44 οικιστικές μονάδες, καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Με την ολοκλήρωση του έργου το κόστος θα ανέλθει στα €110 εκατ.

Συνολικά το έργο θα διαθέτει 80 οικιστικές μονάδες και 300 οι θέσεις ελλιμενισμού. Η Μαρίνα Παραλιμνίου θα περιλαμβάνει κτήρια διοίκησης, οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις, ενώ στους χώρους θα λειτουργήσει επίσης και ένα boutique hotel.

Η Μαρίνα Παραλιμνίου αναμένεται να λειτουργήσει εντός του 2023, ενώ η ολοκλήρωση όλων των φάσεων αναμένεται εντός του 2024.

Δειτε Επισης

Ocean Basket: Νέο εστιατόριο-ναυαρχίδα στο ιστορικό λιμανάκι της Πάφου
China Spice και Montparnasse ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Έγκωμη
Ryanair: «Παράθυρο» για μικρές αυξήσεις στα εισιτήρια το καλοκαίρι
Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025