Ψηφιοποίηση και ανάπτυξη στο «Cyprus: The new Global Technology and Innovation Hub»

Πραγματοποιείται αυτό τον μήνα το «Cyprus: The new Global Technology and Innovation Hub» φέρνοντας μαζί του όλα τα νέα γύρω από την δυναμική της χώρας στους τομείς της επιστημονική αριστείας, της καινοτομίας και της τεχνολογικής ανάπτυξης.

Το σπουδαίο γεγονός, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στο Parklane Resort & Spa θα αναδείξει την τεχνολογική πρόοδο της Κύπρου και τη θετική πορεία που ακολουθεί η χώρα στον τομέα της ψηφιοποίησης. Ο αντίκτυπος στους υπόλοιπους πυλώνες της οικονομίας αλλά και στις ίδιες της εταιρείες που επιλέγουν τη χώρα για επέκταση εργασιών είναι μεγάλος και οι επενδυτές και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση της Κύπρου έχουν να μάθουν πολλά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πλούσια θεματολογία

Οι συμμετέχοντες θα ακούσουν, συγκεκριμένα, τους πρωταγωνιστές του χώρου να μιλούν για τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας και τους λόγους που η Κύπρος αποτελεί ένα δυναμικό και ζωντανό επιχειρηματικό κέντρο.

Με την παρουσία του το κοινό θα ενημερωθεί και για το όραμα και τις πολιτικές της Κυβέρνησης ώστε να παραμείνει η χώρα μια δυναμική και ανταγωνιστική οικονομία, ενώ, έμφαση θα δοθεί από τους ομιλητές στα βασικά οφέλη για επιχειρήσεις και ιδιώτες με την δραστηριοποίησή τους στο νησί. Η κυβερνητική στρατηγική για την προσέλκυση ξένων εταιρειών για μετεγκατάσταση στην Κύπρο θα αποτελέσει επίσης μέρος της συζήτησης, στην παρουσία κρατικών φορέων.

Αναφορά θα γίνει και στο οικοσύστημα τεχνολογίας και καινοτομίας στην Κύπρο καθώς το νησί μας είναι, αδιαμφησβήτητα, αναδυόμενος τεχνολογικός κόμβος εντός της ΕΕ. Ακόμη, θα τεθούν επί τάπητος συζητήσεις που αφορούν στο νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, τις νομικές υποχρεώσεις για τη σύσταση εταιρειών στην Κύπρο και το φορολογικό της σύστημα.

Το κυπριακό καθεστώς διανοητικής ιδιοκτησίας (ΔΠ) είναι επίσης ένα από τα θέματα που απασχολεί ξένες και τοπικές επιχειρήσεις. Το «Cyprus: The new Global Technology and Innovation Hub Summit» θα παρουσιάσει βασικά σημεία και τις νομικές τους προεκτάσεις. Η τεχνολογία χωρίς τον άνθρωπο δεν μπορεί να υπάρξει. Έτσι, το ζήτημα εύρεσης ανθρώπινου κεφαλαίου με δεξιότητες και γνώσεις θα τύχει ανάλυσης από καταξιωμένους ομιλητές.

Ποιους αφορά

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη από εταιρείες ΤΠΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Ανάπτυξης λογισμικού, Χρηματοοικονομικών, Επενδυτικών υπηρεσιών, Πληρωμών ή/και ηλεκτρονικού χρήματος, Κανονισμών και συμμόρφωσης, Κυβερνοασφάλειας, Τεχνητής νοημοσύνης, Διαχείρισης δεδομένων, Υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, Ψυχαγωγίας, Gaming και άλλων ΤΠΕ.

Η εκδήλωση απευθύνεται επίσης σε συνεργάτες και άλλους ανώτερους επαγγελματίες από Λογιστικές/ελεγκτικές/φοροτεχνικές εταιρείες, Νομικές εταιρείες, παρόχους υπηρεσιών, Σύμβουλους επιχειρήσεων/διαχείρισης, Σύμβουλους ΤΠΕ, νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας, πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας με παρουσία στην Κύπρο και IP.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο Cyprus: The new Global Tech & Innovation Hub, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν ως χορηγοί με δυνατότητα ομιλίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα χορηγιών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κρίστοφερ Κωνσταντίνου στο 22505565 ή μέσω e-mail στο christopher.constantinou@imhbusiness.com.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Πότε: 27 – 28 Απριλίου 2023

Που: Parklane, a Luxury Resort & Spa, Λεμεσός

Οργανωτής: ΙΜΗ

Knowledge Partner: Invest Cyprus

Ασημένιοι Χορηγοί: GR8 Tech, KPMG Cyprus

Υποστηρικτής: Vistra (Cyprus) Ltd

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙN Business, IFC Media, περιοδικό GOLD, Cyprus Business News

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»