Powered by

Φλερτάρει Ισραηλινούς και Πολωνούς για τουρισμό ο Κουμής

Χωριστές συναντήσεις με τους Πρεσβευτές του Ισραήλ και της Πολωνίας, δύο χώρες με σημαντική συνεισφορά στην κυπριακή τουριστική βιομηχανία, είχε τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Υφυπουργείου, κατά τη συνάντηση του κ. Κουμή με τον Πρέσβη του Ισραήλ, Ορέν Ανολίκ, ο κ. Κουμής, αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έγιναν ακόμα πιο στενές και πολυδιάστατες.

Ανέπτυξε τη σημασία της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ για την Κύπρο, υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες προβολής της Κύπρου, στη σημαντική αυτή αγορά, θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν, ενώ δεν έκρυψε και τη μεγάλη ικανοποίηση του για την πορεία των αφίξεων από την εν λόγω αγορά τα τελευταία χρόνια.

Από πλευράς του, ο κ. Πρέσβης έκανε αναφορά στη στενή συνεργασία των δύο χωρών, αλλά και στην αγάπη των Ισραηλινών για την Κύπρο. Αναφέρθηκε επίσης σε πιθανούς τρόπους ενδυνάμωσης της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Κατά τη συνάντηση με την Πρέσβειρα της Πολωνίας, Ιράν Λικνέροβιτς Αγκουστίν, αφού έγινε αρχικά αναφορά στις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, συζητήθηκαν θέματα αεροπορικής συνδεσιμότητας, αλλά και ενίσχυσης των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών.

Ο κ. Κουμής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλματώδη ανάπτυξη των αφίξεων από την Πολωνία, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί.

Από πλευράς της, η Πολωνή Πρέσβειρα αναφέρθηκε στη σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος των Πολωνών πολιτών να γνωρίσουν την Κύπρο, όπως και στις προσδοκίες τους από τους προορισμούς που επισκέπτονται, οι οποίες ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό στη χώρα μας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και η ανταλλαγή απόψεων θα συνεχιστεί με μελλοντικές επαφές, σημειώνει το Υφυπουργείο.

Δειτε Επισης

Ryanair: «Παράθυρο» για μικρές αυξήσεις στα εισιτήρια το καλοκαίρι
Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες