Unicars: Δώρο ο φορτιστής με αγορά ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου

Η Unicars διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών αλλά και plug-in hybrid αυτοκινήτων στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης παρέχει με την κάθε αγορά αυτοκινήτου έναν φορτιστή τύπου wallbox.

Η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον η νέα αυτοκινητική πραγματικότητα. Όλο και περισσότεροι αγοραστές δείχνουν ενδιαφέρον για τα νέα ηλεκτρικά και plug-in hybrid αυτοκίνητα. Η Unicars στο πλαίσιο του νέου κυβερνητικού προγράμματος επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού αλλά και plug-in αυτοκινήτου, προσφέρει την πληρέστερη γκάμα της σε μοναδικές τιμές δίνοντας και τον φορτιστή τύπου wallbox δώρο. Κάνοντας έτσι αφενός την αγορά ηλεκτρικού ή plug-in αυτοκινήτου ακόμα πιο προσιτή και αφετέρου την οικιακή φόρτιση ακόμα πιο προσβάσιμη και εύκολη σε όλους.

unicarshlektrika10002

Τα μοναδικά ηλεκτρικά της Volkswagen: ID. Buzz, ID.3, ID.4 και ID.5, το ηλεκτρικό Born της αντισυμβατικής CUPRA καθώς και τα ηλεκτρικά Enyaq iV & Enyaq iV Coupe της Skoda, αλλά και τα plug-in hybrid CUPRA Formentor, Audi Q3 και Q3 SB, Q5 και Q5 SB όπως και το A3 SB καλύπτουν κάθε ανάγκη παρέχοντας μοντέρνο σχεδιασμό, αναβαθμισμένα συστήματα ασφαλείας, υπηρεσίες συνδεσιμότητας αλλά και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

unicarshlektrika10003

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τους εκθεσιακούς χώρους της Unicars σε όλες τις πόλεις και να κάνουν ένα test drive απολαμβάνοντας μία εντελώς νέα εμπειρία αυτοκίνησης, ζώντας... ηλεκτρικά.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00
15 χρόνια Lidl Κύπρου με 15 επιχειρηματικά ορόσημα που καθόρισαν την πορεία της