Επεκτείνεται με επένδυση 7 εκατ. ευρώ ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία

Επεκτείνεται με μία επένδυση ύψους 7 εκατ. ευρώ η ιδιωτική κλινική «European Medical Clinic» επί της οδού Βυζαντίου, που εμπίπτει στους Δήμους Στροβόλου και Έγκωμης, με στόχο τον εμπλουτισμό και την βελτίωση των υπηρεσιών ιατρικής και υγειονομικής περίθαλψης της Λευκωσίας.

2

Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία πήρε το πράσινο φως από το Τμήμα Περιβάλλοντος για προσθηκομετατροπές και επέκταση.

Με την υλοποίηση της εν λόγω ανάπτυξης, η κλινική θα περιλαμβάνει χειρουργεία, ακτινολογικό, αξονικό, μαιευτικό τμήμα, εξεταστήριο, δωμάτιο ασθενών, φαρμακείο και γραφειακούς χώρους.

Η προτεινόμενη ανάπτυξη περιλαμβάνει τις πιο κάτω χρήσεις: Ιατρικές χρήσεις(χειρουργεία, ακτινολογικό/αξονικό, μαιευτικό τμήμα, εξεταστήριο, δωμάτια ασθενών), φαρμακείο, γραφειακούς χώρους και 12 χώρους στάθμευσης. Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες.

Αναλυτικότερα, η προτεινόμενη ανάπτυξη πρόκειται να περιλαμβάνει τις παρακάτω χρήσεις:

  • Ιατρικές χρήσεις: Χειρουργεία, ακτινολογικό / αξονικό, τεχνητή αναπαραγωγή, μαιευτικό τμήμα, εξεταστήριο, δωμάτια ασθενών (στα οποία εκτιμάται να διαμένουν άτομα κατά τη διάρκεια της νύχτας), κλίβανος.
  • Φαρμακείο.
  • Γραφειακούς χώρους.
  • Χώρους Στάθμευσης: 12 συνολικά εκ των οποίων 2 για ΑΜΕΑ. Σημειώνεται ότι η υπό μελέτη ανάπτυξη διαθέτει και επιπρόσθετους χώρους στάθμευσης, με τον συνολικό αριθμό χώρων στάθμευσης να ανέρχεται στους 31.

1

Η πρόσβαση στο προτεινόμενο Έργο θα γίνεται μέσω των οδών Βυζαντίου και Ανδρέα Ζάκου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η εκτιμώμενη περίοδος εκτέλεσης του προτεινόμενου έργου είναι 18 μήνες από την έναρξη των εργασιών (μετά την έκδοση οικοδομικής άδειας).

Δειτε Επισης

Γιώργος Πέτρου: Μετά από δύο χρόνια μείωση κόστους ηλεκτρισμού-Μόνη λύση οι ΑΠΕ
Πέραν των 66 εκατ. στο ταμείο της Logicom-Ολοκληρώθηκε η πώληση των μετοχών της στην Ελληνική στην Eurobank
Σε έμπειρα χέρια η προεδρία του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών-Το who is who του Μιχάλη Παναγίδη
Μια ομιλία πηγή έμπνευσης και σαφής οδοδείκτης για το προσωπικό της Logicom από τον Βαρνάβα Ειρήναρχο
Το SIL Accelerator της KPMG Κύπρου: Όσα δήλωσαν οι επικεφαλής του προγράμματος στο IN Business TV (video)
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Υπεραγορών-Πρόεδρος ο Μιχάλης Παναγίδης
Στο επίκεντρο τα δημόσια έργα με πρωτοβουλία ΕΤΕΚ
Σε τροχιά υλοποίησης το Yacht Club στη μαρίνα Λάρνακας-Συνήλθε η επιτροπή για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό
Αναβάθμιση από S&P’s και στην επενδυτική βαθμίδα η Τράπεζα Κύπρου
Ιστορίες και βιώματα μιας 17χρονης πορείας στο κυπριακό επιχειρείν...Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης μοιράζεται εμπειρίες