Powered by

Ο Πορτογάλος σεφ Gill Fernandes στο Cap St Georges Hotle & Resort

Ακόμη ένα βραβευμένο με Michelin σεφ, τον Πορτογάλο Gil Fernandes, υποδέχεται το τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotle & Resort, στις 5 και 6 Μαΐου για μία γαστρονομική εμπειρία Sky Stars.

Ο Πορτογάλος σεφ από το Ribamar θεωρείται παθιασμένος με την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας του και της Ιβηρικής χερσονήσου. Στην επαγγελματική του πορεία συνεργάστηκε με βραβευμένους και γνωστούς σεφ και απέκτησε πολύτιμη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας στην Πορτογαλία και στη Δανία.

gilfernades3


Από το 2015 ως Executive Chef στο ξενοδοχείο Fortaleza do Guincho Relais & Châteaux δημιουργεί εξαιρετικά μενού βασισμένα σε γαστρονομικές αξίες ποιότητας, παράδοσης και εποχικότητας, χρησιμοποιώντας το υπόβαθρο του για να εμπνεύσει με τα πιάτα του.

Απολαύστε μια χαλαρωτική διανυκτέρευση σε συνδυασμό με μια εξαιρετική γαστρονομική επιπέδου Michelin κάνοντας έγκαιρα την κράτησή σας.

gilfernades2


Για αυτή την ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο +357 26 000 000 ή μέσω email στο reservations@capstgeorges.com

Δειτε Επισης

Αντισταθμιστικά μέτρα για δήμους και κοινότητες γύρω από το αεροδρόμιο Λάρνακας ζητά η Επ. Μεταφορών
Ενίσχυση τουρισμού και απευθείας πτήσεις μεταξύ Κύπρου και Καζακστάν συζήτησαν Κόμπος-Νουρτλέου
Τα έσοδα από τον τουρισμό...Αυτοί που ξόδεψαν περισσότερα και οι μήνες με την μεγαλύτερη συνεισφορά στο ταμείο
Lufthansa: Αναμένει αυξημένα κέρδη το 2025 μετά το ζημιογόνο 2024
Γ. Νικολέττος: Ιδιαίτερα θετικές οι ενδείξεις για τον τουρισμό στη περιοχή Παραλιμνίου-Οι εκτιμήσεις για το καλοκαίρι
Έσπασε κάθε ρεκόρ η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια τον Φεβρουάριο-Ξεπέρασε το φράγμα των 500.000 επιβατών
Tasia Maris Hotel: Προσθηκομετατροπές και επέκταση με νέο τετραώροφο κτίριο-Τι θα περιλαμβάνει το έργο
40.000 συναλλαγές συνολικού ύψους 32 εκ. ευρώ κάθε μήνα στο καζίνο-Από πού προέρχονται οι κορυφαίοι πελάτες
Δωρεάν περιηγήσεις στην παλιά πόλη Πάφου από την ΕΤΑΠ...Οι στόχοι της προσπάθειας σε περιόδους μη αιχμής
Τα τρία σενάρια του Eurocontrol για τις αερομεταφορές στην Ευρώπη