Powered by

Ο Πορτογάλος σεφ Gill Fernandes στο Cap St Georges Hotle & Resort

Ακόμη ένα βραβευμένο με Michelin σεφ, τον Πορτογάλο Gil Fernandes, υποδέχεται το τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotle & Resort, στις 5 και 6 Μαΐου για μία γαστρονομική εμπειρία Sky Stars.

Ο Πορτογάλος σεφ από το Ribamar θεωρείται παθιασμένος με την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας του και της Ιβηρικής χερσονήσου. Στην επαγγελματική του πορεία συνεργάστηκε με βραβευμένους και γνωστούς σεφ και απέκτησε πολύτιμη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας στην Πορτογαλία και στη Δανία.

gilfernades3


Από το 2015 ως Executive Chef στο ξενοδοχείο Fortaleza do Guincho Relais & Châteaux δημιουργεί εξαιρετικά μενού βασισμένα σε γαστρονομικές αξίες ποιότητας, παράδοσης και εποχικότητας, χρησιμοποιώντας το υπόβαθρο του για να εμπνεύσει με τα πιάτα του.

Απολαύστε μια χαλαρωτική διανυκτέρευση σε συνδυασμό με μια εξαιρετική γαστρονομική επιπέδου Michelin κάνοντας έγκαιρα την κράτησή σας.

gilfernades2


Για αυτή την ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο +357 26 000 000 ή μέσω email στο reservations@capstgeorges.com

Δειτε Επισης

Στην Πολωνία η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου για προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής-Roadshow Υφ. Τουρισμού
Πάσχα με παράδοση και πολυτέλεια στο Cap St Georges Hotel & Resort
Alasia Boutique Hotel: Ο απόλυτος εορτασμός της Κυριακής του Πάσχα
Simon Pitout: Η δυναμική του τομέα κρουαζιέρας στην Κύπρο και η συμβολή της DP World Limassol
La Petite Maison Limassol: Στα κορυφαία εστιατόρια-μπαρ της Ευρώπης στα βραβεία Spirited Awards 2025
Τα προβλήματα των κέντρων αναψυχής Αμμοχώστου συζήτησαν Καρούσος και ΣΙΚΑΑ
Στο 87,82% η συμμετοχή του Balram Chainrai στο «Ρόδον»-Ολοκληρώθηκε η δημόσια πρόταση
Κ. Κουμής: Παραμένουμε αισιόδοξοι-Θα έχουμε και φέτος μια επιτυχημένη τουριστική χρονιά
Ελίζα Ανδρέου: Έτοιμη για τη νέα πρόκληση στο marketing των Costa Coffee
Εντατική εκστρατεία ΕΤΑΠ Πάφου για προσέλκυση εγχώριου τουρισμού κατά τις εορτές του Πάσχα