Η HostingB2B κερδίζει το Βραβείο «Cloud Platform of the Year»

Η HostingB2B κερδίζει το Βραβείο «Cloud Platform of the Year» για Εξαιρετική Απόδοση και Καινοτομία στα European Enterprise Awards 2022.

Τα European Enterprise Awards έχουν καθιερωθεί με την επιθυμία όχι μόνο να αναδείξουν τις επιχειρήσεις και τα άτομα που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη, αλλά και να τα γιορτάσουμε και να τους προσφέρουμε, με καθυστέρηση, μια πολύ άξια αναγνώριση.

Η HostingB2B, ανακηρύχθηκε «Η Πλατφόρμα Cloud της Χρονιάς» από μια διάσημη στον τομέα κριτική επιτροπή. Το βραβείο αναγνωρίζει την εξαιρετική απόδοση και την καινοτομία της HostingB2B στο cloud computing και εδραιώνει τη θέση της εταιρείας ως πρωτοπόρο στον κλάδο.

Το βραβείο «Cloud Platform of the Year» απονέμεται κάθε χρόνο στην εταιρεία που έχει επιδείξει την πιο καινοτόμο και αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας cloud για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες της. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα cloud της HostingB2B είναι γνωστή για την αξιοπιστία, την επεκτασιμότητα και την ασφάλειά της και έχει δώσει τη δυνατότητα στην εταιρεία να παρέχει κορυφαίες λύσεις φιλοξενίας cloud σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

«Είμαστε πανευτυχείς που λάβαμε το βραβείο Cloud Platform of the Year», δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής, Διευθυντής της HostingB2B. «Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας στην παροχή καινοτόμων λύσεων φιλοξενίας cloud που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι που η δέσμευσή μας στην αριστεία στο cloud computing αναγνωρίζεται και θα συνεχίσουμε να σπρώχνουμε τα όρια του εφικτού σε αυτό τον συναρπαστικό και ταχέως εξελισσόμενο κλάδο».

Έχοντας πιστοποίηση ISO 9001 & ISO 27001, η HostingB2B υπερηφανεύεται που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις και ιδιώτες για Web Hosting, Dedicated Servers, Colocation Hosting, VPS Hosting, Cloud Hosting, Email Hosting, SSL Certificates και Domain Registration.. Παρέχοντας, σε προσιτές τιμές, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας μέσω των διακομιστών της στην Κύπρο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μάλτα και την Ολλανδία, η HostingB2B έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος πελατών.

Η HostingB2B είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων φιλοξενίας cloud, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Με έμφαση στην καινοτομία, την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών, η HostingB2B έχει γρήγορα αναγνωριστεί ως μια αξιόπιστη δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας cloud.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HostingB2B και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες της, μέσα από τους 24/7 LiveChat agents ή να αποστείλετε email στο sales@hostingb2b.com.

Δειτε Επισης

Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με συντεχνίες και ξενοδόχους ο Παναγιώτου-«Θα κλιμακωθεί η προσπάθεια»
Μ. Κεραυνός: Ευνοϊκή δημοσιονομική προοπτική, μειούμενο δημόσιο χρέος και ισχυρές οικονομικές προοπτικές
Απαντά με στοιχεία για ΕΟΑ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου-Εξέδωσαν 2.131 πολεοδομικές και 2.302 οικοδομικές άδειες
Το καλύτερο ενιάμηνο όλων των εποχών στον τουρισμό-«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ασιόδοξοι»
Για πρώτη φορά σε επίπεδο Α η κυπριακή οικονομία-Πού στηρίζει την αναβάθμιση σε Α- ο οίκος Scope Ratings
Ολοκληρώνεται το 2025 ο δρόμος Αστρομερίτη προς Ευρύχου-Ορίζοντας το 2026 για προσφορές της γ' φάσης
Δεκαπέντε πολιτογραφήσεις για απασχολούμενους σε εταιρείες υψηλής ειδίκευσης την τελευταία τριετία
Δύο οι μνηστήρες για τη διαχείριση του Αστεροσκοπείου Τροόδους-Οι προσφορές που υπέβαλαν
Κλέβει τις εντυπώσεις το νέο Jumbo στη Λευκωσία-Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυκαταστήματος
Φ. Ρουσουνίδης: Ξεπεράσαμε τα όρια μας για το καλό της βιομηχανίας, να κάνουν δεύτερες σκέψεις οι συντεχνίες