Κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Μοναδικές επιλογές ακινήτων σε περιοχές με διαχρονικά μεγάλη ζήτηση σε όλη την Κύπρο, παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Ξεχωρίζουν οικιστικά ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Πρόκειται για κατοικίες και διαμερίσματα που θεωρούνται ως εξαιρετικά ελκυστικές επιλογές καθώς είναι κατάλληλα τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ανεξάρτητη κατοικία υπερυψωμένου τύπου με αυλή ξεχωρίσαμε στην περιοχή Αρχαγγέλου, μόλις 800 μέτρα από το Γυμνάσιο Λακατάμειας, στην τιμή των €210.000. Η περιοχή θεωρείται ιδανική για νεαρά ζευγάρια και οικογένειες, καθώς σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, καταστήματα και υπεραγορές. Πολύ κοντά βρίσκονται επίσης, το εμπορικό κέντρο «Nicosia Mall» και το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου. Το υπερυψωμένο μέρος της κατοικίας, με συνολικό εμβαδόν 180 τ.μ., αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια και καλυμμένη βεράντα, ενώ στο ισόγειο υπάρχει ένα μικρό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, έκτασης 40 τ.μ..

Κατοικία με πισίνα στο Καϊμακλί

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα εντοπίσαμε στο Καϊμακλί. Η κατοικία είναι ετοιμοπαράδοτη, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πωλείται στην τιμή των €450.000. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά στο Πανεπιστήμιο Frederick και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 300 τ.μ.. Στο ισόγειο αποτελείται από χώρο υποδοχής, γραφείο, ενιαία σαλοτραπεζαρία, κουζίνα με δικό της καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο. Στον όροφο εντοπίζονται τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει δικό του ντους και γκαρνταρόμπα. Η κατοικία διαθέτει επίσης, σοφίτα, ευρύχωρες βεράντες και αυλή με πισίνα, χώρο BBQ, μηχανοστάσιο, αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης για δυο οχήματα.

Κατοικία στον Λυθροδόντα

Ανεξάρτητη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε στον Λυθροδόντα, στην τιμή των €440.000. Η κατοικία βρίσκεται εντός τριών οικιστικών χωραφιών, συνολικής έκτασης 4.572 τ.μ. και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 435 τ.μ.. Ανεγέρθηκε το 2012 και βρίσκεται στο νότιο τμήμα οικοπέδου, με το υπόλοιπο τεμάχιο να χρησιμοποιείται ως αυλή.

Ισόγεια κατοικία, με υπόγειο 75 τ.μ., ξεχωρίσαμε στην κοινότητα Πέρα Χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Η κατοικία προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τις γύρω κοινότητες, αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 200 τ.μ.. Είναι κενή και πωλείται στην τιμή των €225.000.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στα Περβόλια εντοπίσαμε τρεις εξοχικές διώροφες κατοικίες οι οποίες βρίσκονται μόλις 350 μέτρα από τη θάλασσα. Οι κατοικίες πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €120.000, διαθέτουν άριστη πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αποτελούνται από τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτουν βεράντες και αυλή, ενώ το εμβαδόν τους κυμαίνεται από 84 τ.μ. μέχρι 113 τ.μ.. Διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι κενές και αποτελούν ιδανική επιλογή για επένδυση αλλά και ιδιοχρησία.

Εστιατόριο και κατοικίες στα Περβόλια

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε και στο κέντρο της Λάρνακας. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €90.000 και βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό της πόλης. Έχει συνολικό εμβαδόν 91 τ.μ., ενώ διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Διώροφη κατοικία με μεγάλο υπόγειο διαθέτει προς πώληση στην Αραδίππου η Altamira Real Estate. Η κατοικία βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο «Larnaca Metropolis Mall» και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, πλυσταριό, γραφείο, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 220 τ.μ., ενώ εξωτερικά διαθέτει κήπο και αυλή. Το ακίνητο είναι ιδανικό για περαιτέρω ανάπτυξη καθώς η κατοικία βρίσκεται στο μισό οικόπεδο.

Στην Τερσεφάνου πωλείται διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην τιμή των €55.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το αεροδρόμιο Λάρνακας. Ανεγέρθηκε το 2010, βρίσκεται στον πρώτο όροφο του συγκροτήματος «Village 4» και το εμβαδόν του ανέρχεται σε 71 τ.μ.. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι κενό και θεωρείται κατάλληλο τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί με καλή απόδοση. Στην ίδια κοινότητα ξεχωρίσαμε επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €95.000. Το διαμέρισμα ανεγέρθηκε το 2008 και βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτιρίου «City of Troy», το οποίο διαθέτει εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους και πισίνα. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 73 τ.μ. και βεραντών 55 τ.μ.. Διαθέτει, επίσης, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται προς €340/μήνα με απόδοση 4.3%.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ανεξάρτητη διώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Ύψωνα στην επαρχία Λεμεσού. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €400.000 και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.

Είναι μεταλλικής κατασκευής και αποτελείται από σαλόνι/ καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, τέσσερα υπνοδωμάτια και βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει κήπο, κλειστό χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 306 τ.μ. και των βεραντών σε 112 τ.μ..

ΕΛ. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Στην κοινότητα Αχερίτου πωλείται διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην τιμή των €160.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον πυρήνα της κοινότητας Βρυσούλλων και αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος με συνολικά 9 κατοικίες.

Κατοικία στην Αχερίτου

Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 130 τ.μ. και διαθέτει περιμετρική αυλή και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
Τράπεζα Κύπρου: Πράσινο από τους μετόχους για το μέρισμα-Οι εκλεγέντες και επανεκλεγέντες στο Δ.Σ.(pics)
Τ. Αράπογλου: Σε θέση για βιώσιμη κερδοφορία και μετά την επιστροφή των επιτοκίων σε πτωτική τάση η Τρ. Κύπρου
Πανίκος Νικολάου: Ισχυρές επιδόσεις για την Τράπεζα Κύπρου και διανομή έξι φορές μεγαλύτερη από το 2023
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
Τέλος στο σίριαλ γενικού διευθυντή στον ΟΑΥ-Διόρισε Ανδρέα Παπακωνσταντίνου το Δ.Σ. του οργανισμού
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο