Powered by

NAMMOS: Άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο Parklane (photos)

Ο φημισμένος lifestyle προορισμός της Λεμεσού άνοιξε ξανά τις πόρτες του για δεύτερη χρονιά, στην παρουσία της αφρόκρεμας επιχειρηματιών και διασημοτήτων.

Στις 5 Απριλίου, το NAMMOS Limassol στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol καλωσόρισε τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Το κοσμοπολίτικο πνεύμα της Μεσογείου, το πάθος για ζωή, οι εκλεπτυσμένες γεύσεις, το υψηλού επιπέδου service, η δυναμική και γεμάτη ζωντάνια ατμόσφαιρα έχουν καταστήσει το brand NAMMOS συνώνυμο του απόλυτου lifestyle προορισμού. Σε μια γοητευτική τοποθεσία με φόντο τον κόλπο της Λεμεσού, το NAMMOS Limassol επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και ετοιμάζεται να βάλει για άλλη μία σεζόν τη δική του σφραγίδα στην καλοκαιρινή ζωή της Κύπρου.

DSC09910 (Copy)

Στο NAMMOS Limassol Restaurant, η πλούσια σε γεύση μεσογειακή κουζίνα διανθίζεται με εκφραστικές ασιατικές πινελιές, συνθέτοντας μία ακαταμάχητη γαστρονομική εμπειρία που μένει αξέχαστη. Εποχικά λαχανικά γεμάτα χρώμα και άρωμα από επιλεγμένους παραγωγούς, φίνες δημιουργίες με τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, prime κοπές μοσχαρίσιου κρέατος και ένα menu με τις καλύτερες ποικιλίες χαβιαριού εγγυώνται κύματα απόλαυσης και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

DSC09901 (Copy)

Stigmiotipo apo opening (Copy)

Gold Singers Band (Copy)

Soteris Diacos & Loria Hadjigeorghiou (Copy)

DEM06022 (Copy)

DSC00483 (Copy)

Andrea Lordou (Copy)

Anna Homenko (Copy)

Charitini Eliadou (Copy)

Christiana Aristotelous (Copy)

Costas & Svetlana Shiamptani (Copy)

Pan Dragomir & Andrea Kafas (Copy)

Michalis Sofokleous& Pani Iacovou (Copy)

Ramona Filip(2) (Copy)

DSC00355 (Copy)

Δειτε Επισης

Σώτος Ιακωβίδης: Μια πραγματική πρόκληση και η προτεραιότητα του ομίλου MSJ το 2025
Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
Η συνταγή της Τρ. Κύπρου για διατήρηση υψηλής κερδοφορίας-Οι πέντε βασικές προτεραιότητες και οι επί μέρους στόχοι
Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο
Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air στις 28 Φεβρουαρίου
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των Leaders in Hospitality Awards
Βράβευση Δημήτρη και Βασίλη Νικολαίδη, Co-CEOs της Wavemaker Hospitality-Πρωτοπόροι στον τομέα της φιλοξενίας
Δ. Νικολαΐδης: H ιστορία επιτυχίας της Wavemaker Hospitality και τα μηνύματα προς τον κόσμο της φιλοξενίας
Βραβείο «Leader in Hospitality-Investor/Entrepreneur Award» στον Roni Aloni
Leaders in Hospitality Awards: Βραβείο στην TUI Group