Κορυφαίοι CFO’s μιλούν για τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν

Μοχλό πίεσης στις επιχειρήσεις αποτελεί η διεθνής οικονομική αβεβαιότητα. Υπό τις δεδομένες συνθήκες, ο ρόλος του Οικονομικού Διευθυντή (CFO) διευρύνεται και πλέον εκτός από θεματοφύλακας των οικονομικών ενός Οργανισμού ο εν λόγω επαγγελματίας καλείται να γίνει δημιουργός επιχειρηματικής αξίας και καταλύτης νέων, ψηφιακά καθοδηγούμενων, στρατηγικών μοντέλων.

Η τεχνολογία αποτελεί, άλλωστε, μία ευκαιρία για να ενισχύσουν τη λειτουργική σταθερότητα, να εντοπίσουν κινδύνους σε πραγματικό χρόνο και να υιοθετήσουν καινοτόμες πρακτικές που να απαντούν στις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις. Προκλήσεις, που περιλαμβάνουν την γεωπολιτική αστάθεια, την άνοδο του πληθωρισμού και την ακρίβεια στις τιμές. Κάπως έτσι, αρκετά επιχειρηματικά στελέχη προχωρούν σε αναθεώρηση των χαρτοφυλακίων τους.

18ο CFO Management Forum & CFO Awards

H ΙΜΗ παρουσιάζει το «18ο CFO Management Forum & CFO Awards», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2022, στις 3.30μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Ενώπιον του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οικονομικοί διευθυντές.

Σπουδαίες προσωπικότητες θα βρεθούν επί σκηνής για να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και εκτιμήσεις για θέματα που απασχολούν τον ολοένα και πιο συναρπαστικό κόσμο των CFO. Μεταξύ αυτών ο VP of Finance της TheSoulPublishing, Oleg Rogalev, η CFO της ECOMMBX, Γεωργία Πίττα, ο Director & CFO, της PepsiCo International (Cyprus) Αντρέας Θεοχαρίδης και ο Andrew Tinney, CFO της Wargaming Group Limited.

Οι επαγγελματίες του Κλάδου θα καθίσουν στο ίδιο πάνελ για να συζητήσουν τις επιπτώσεις του πληθωρισμού και των υψηλών επιτοκίων στις επιχειρήσεις, τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι CFO, ευρύτερα, καθώς και το καυτό θέμα των μισθών και των απολαβών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν, εξάλλου, τις προβλέψεις τους για το αύριο του επαγγέλματος και της πορείας της οικονομίας.

Το πολυαναμενόμενο γεγονός αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος το ενδιαφέρον οικονομικών διευθυντών και άλλων βασικών παραγόντων απ’ όλες τις μεγάλες εταιρείες με έδρα ή χώρα δραστηριοποίησής τους την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ θα διεξαχθούν τα «IN Business CFO Awards», τελετή που σκοπό έχει τη βράβευση σημαντικών CFOs για τη συνεισφορά τους ή τα επιτεύγματά τους .

Με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου και της τελετής των IN Business CFO Awards οι καλεσμένοι και καλεσμένες θα έχουν την ευκαιρία για networking στο κοκτέιλ που θα ακολουθήσει, απολαμβάνοντας ποτό και ζωντανή μουσική.

Η συμμετοχή στο 18ο CFO Management Forum & CFO Awards είναι μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Για υποβολή αίτησης συμμετοχής, πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Κύριος χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): JCC Payment Systems, Supernova

Υποστηρικτής: Laiko Cosmos Trading, UNICARS

Με την στήριξη: Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN(Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness, Super FM

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά