Το Ελληνικό δημοφιλές στέκι για business lunch

Το εστιατόριο Το Ελληνικό ακολουθεί το concept της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές μαζί με εκλεκτές ελληνικές γεύσεις, φτιαγμένες με τα αγνότερα υλικά. Οι δημιουργικές προτάσεις του ανταποκρίνονται σε όλες τις γευστικές προτιμήσεις, με τα κρεατικά και τα θαλασσινά να έχουν την τιμητική τους.

Οι λάτρεις της ελληνικής κουζίνας επιλέγουν το εστιατόριο Το Ελληνικό, γιατί αναζητούν ακριβώς αυτό το μοναδικό ελληνικό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τα νησιά του Αιγαίου μέχρι τα νησιά του Ιονίου και από την Πελοπόννησο μέχρι την Ήπειρο.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ 2

Το πλούσιο μενού του εστιατορίου ανανεώνεται κάθε 3 μήνες και σε αυτό φιγουράρουν κατά καιρούς συνολικά πάνω από 100 μεζεδάκια. Ενδεικτικές επιλογές ορεκτικών είναι το παστουρμαλί από αρμένικο παστουρμά, οι κολοκυθοκεφτέδες, η ψητή μελιτζάνα με κρητικό ελαιόλαδο, ντομάτα και φέτα, κ.ά. Ενδεικτικές επιλογές κυρίως πιάτων περιλαμβάνουν το φημισμένο κεμπάπ γιαουρτλού με τη δροσερή σάλτσα γιαουρτιού και πάστα από πιπεριά Φλωρίνης, χοιρινό σουβλάκι σε ελληνική πίτα, τσιπούρα στη λαδόκολλα γεμιστή με σπανάκι και κρεμμύδι με πλιγουροσαλάτα, γαρίδες σαγανάκι με σάλτσα ντομάτας, πιπεριές και φέτα, κ.ά.

Το αγαπημένο πιάτο των επισκεπτών του εστιατορίου διαχρονικά είναι τα χοιρινά πανσετάκια με φέτα και ρετσίνα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ 3

Το εστιατόριο Το Ελληνικό βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή της πρωτεύουσας στην Έγκωμη, δίπλα από το Hilton Nicosia. Ο σχεδιασμός του εστιατορίου και η ατμόσφαιρα που αποπνέει θυμίζουν παραδοσιακή αγορά τροφίμων, ένα ζεστό και φιλόξενο νοσταλγικό περιβάλλον ενός πρωτόγνωρα εντυπωσιακού παντοπωλείου μιας άλλης εποχής. Η άψογη εξυπηρέτηση από τα 18 άρτια εκπαιδευμένα μέλη του προσωπικού συμπληρώνει το παζλ της εμπειρίας του επισκέπτη.

Η ποικιλία γεύσεων, χρωμάτων και υφών των μεζέδων που προσφέρει, έχουν αναμφίβολα τοποθετήσει Το Ελληνικό στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη της ελληνικής κουζίνας στην Κύπρο, με τους επισκέπτες να αφήνουν εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για την ποικιλία δημιουργικών γεύσεων αλλά και τις προσιτές του τιμές.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ 4

Αποτελεί ιδανική επιλογή για βραδινό αλλά και μεσημεριανό, τόσο σε περιπτώσεις επιχειρηματικών ραντεβού ή ακόμα και εταιρικά ή προσωπικά πάρτι. Στο μεσημεριανό διάλειμμα από την εργασία όλοι χρειαζόμαστε χαλάρωση παρέα με τους συνεργάτες μας, γρήγορη εξυπηρέτηση και βεβαίως καλό, ποιοτικό φαγητό.

Τόσο το σκηνικό του εστιατορίου όσο και τα προσεγμένα πιάτα του, που να σημειωθεί εξυπηρετούν απόλυτα τη φιλοσοφία του μεζέ, το έχουν αναδείξει ως ένα δημοφιλές στέκι για business lunch και συζητήσεις γύρω από επιχειρηματικά πλάνα ή επαγγελματικές συμφωνίες. Είναι επίσης, ένα ιδανικό μέρος για να κάνει κάποιος το τραπέζι σε ξένο συνεργάτη, όπου είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστεί απολαμβάνοντας τον μεσημεριανό μεζέ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ 5

Λίγα λόγια για τη Louis Hotels

Το εστιατόριο Το Ελληνικό αποτελεί μέλος της Louis Hotels. H Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου, διανύοντας πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς στον ξενοδοχειακό τομέα σε Κύπρο και Ελλάδα. Σήμερα διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία και θέρετρα στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο, Κρήτη και Ζάκυνθο. Αναπόσπαστο μέρος της Louis Hotels είναι και η παροχή ποιοτικών επισιτιστικών υπηρεσιών. Το 2003 ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο εστιατόριο της εταιρείας, το Akakiko στην Έγκωμη. Ακολούθησε Το Ελληνικό το 2015 και οι αναπτύξεις σταδιακά επεκτάθηκαν και σε άλλες πόλεις της Κύπρου.

elliniko-sima

Hilton Nicosia, Aχαιών 1, Έγκωμη 2413, Λευκωσία

13:00 - 23:00

77778300

toellinikocy.com

https://www.instagram.com/toellinikocy/?hl=en

info@toelliniko.com.cy

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης