PAUL: Το σήμα κατατεθέν για τους λάτρεις της γαλλικής κουζίνας

Το PAUL Boulangerie-Patisserie-Restaurant-Café είναι μια φημισμένη γαλλική αλυσίδα, η οποία μετρά πέραν των 130 χρόνων, σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Κύπρο συμπληρώνει πλέον 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας και αποτελεί σήμα κατατεθέν για τους λάτρεις της γαλλικής κουζίνας και όχι μόνο.

Με προσανατολισμό στην υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων του, το PAUL, έρχεται να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των πελατών του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή τόσο στα φυσικά συστατικά όσο και στην ισορροπημένη διατροφή. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επιλέγεται καθημερινά από εκατοντάδες επισκέπτες και έχει καθιερωθεί ως hot spot για πρόγευμα, business lunch, απογευματινό καφέ αλλά και για δείπνο.

PAUL 2

Κύριο χαρακτηριστικό σε όλα τα PAUL, ο πανέμορφος χώρος με γαλλικά στοιχεία αλλά και η ιδιαίτερη διακόσμηση, που αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφιά του brand και το καθιστούν μοναδικό. Σήμα κατατεθέν αποτελεί και η πλούσια βιτρίνα, ή αλλιώς το take away bar σε κάθε κατάστημα, όπου βρίσκει κανείς ολόφρεσκα ψωμιά και baguette sandwiches που φτιάχνονται καθημερινά από τους καταρτισμένους αρτοποιούς των PAUL, και μια ευρεία γκάμα γαλλικών γλυκών, εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie, που φτιάχνονται από τους έμπειρους ζαχαροπλάστες του.

PAUL 3

Η φιλοσοφία

Το PAUL είναι ένα all-day εστιατόριο, που διαθέτει ένα πλούσιο μεσογειακό μενού με έντονες γαλλικές νότες. Επειδή οι πελάτες μας δοκιμάζουν το φαγητό μας παγκοσμίως από το 1889, γνωρίζουμε καλά ότι σε κάθε ηλικία, η ευχαρίστηση σχετίζεται με την ευεξία. Με αυτό υπόψιν, το PAUL σερβίρει μια σειρά από προϊόντα που είναι τόσο θρεπτικά όσο και εύγευστα. Μια σειρά προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κάτι για κάθε περίπτωση. Είτε είναι πρωί, μεσημέρι ή βράδυ, μπορείτε να δοκιμάσετε αυθεντικά, υψηλής ποιότητας γεύματα, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά δίνοντας έμφαση σε φυσικά συστατικά, με ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπημένη διατροφή.

PAUL 4

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα

Σε έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και φιλόξενο χώρο, το PAUL υποδέχεται καθημερινά επιχειρηματίες και στελέχη για casual επαγγελματικά γεύματα. Διαθέτει ένα από τα πλουσιότερα μενού στο νήσι, αφού πέραν από τις πλούσιες και θρεπτικές σαλάτες, δημιουργικές μακαρονάδες και θεσπέσια κυρίως πιάτα διαφόρων ειδών, κατά τη διάρκεια του μεσημεριού, προσφέρει επίσης πολλές επιλογές brunch για όσους τις προτιμούν. Για όσους θέλουν κάτι ελαφρύ για μεσημεριανό υπάρχει και η κατηγορία «Eat Well» που δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

PAUL 5

Το... περιζήτητο πιάτο

Tο PAUL προσφέρει ένα πλούσιο, προσιτό και άκρως δημιουργικό μενού για όλες τις προτιμήσεις. Τα δημοφιλέστερα αυτή την περίοδο είναι ο σολομός με κρούστα από φυστίκι αιγίνης, το κοτόπουλο φιλέτο σχάρας με edamame και αρωματικό άγριο ρύζι, αλλά και τα χοιρινά φιλετάκια με μανιτάρια. Όσο για επιδόρπιο, η πλειοψηφία προτιμά το μοναδικό κέικ λάβας με γέμιση σοκολάτας ganache και επικάλυψη ζεστής σοκολάτας.

PAUL 6

Trivia

Το πλούσιο μενού του PAUL, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αρτοσκευάσματα, σάντουιτς, θρεπτικές σαλάτες, γευστικά κυρίως πιάτα, φρέσκα ψωμιά, γαλλικά γλυκά και πολλά άλλα, διατίθεται καθημερινά και μέσω της υπηρεσίας delivery, στο τηλέφωνο 77 77 39 39 ή στις πλατφόρμες των Foody, Wolt και Bolt Food αλλά και take away.

PAUL 7

Τα εστιατόρια PAUL αντιπροσωπεύει στην Κύπρο ο όμιλος PHC Franchised Restaurants Public Ltd.

Το πρώτο κατάστημα PAUL άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2017, στο κέντρο της Λευκωσίας, σε ένα πανέμορφο αναπαλαιωμένο αρχοντικό με γαλλικά στοιχεία.

PAUL 8

Στην Κύπρο υπάρχουν τρία εστιατόρια PAUL μέχρι στιγμής, δύο στη Λευκωσία (Ζήνας Κάνθερ και Mall of Cyprus) και ένα στη Λάρνακα εντός του Metropolis Mall. Εργοδοτεί συνολικά 150 άτομα προσωπικό.

PAUL 9

Στοιχεία επικοινωνίας:

PAUL Ζήνας Κάνθερ

PAUL Ζήνας Ντε Τύρας 11, Λευκωσία, 1065

Τηλ.: 22 029377 | Email: nicosia@paul-cyprus.com

PAUL Mall of Cyprus

Βεργίνας 3, Στρόβολος, Λευκωσία, 2025

Τηλ.:22 000210 | Email: moc@paul-cyprus.com

PAUL Metropolis Mall

Ευρωπαϊκής Ένωσης 5, Λάρνακα, 6043

Τηλ.: 24 000000 | Email: metropolismall@paul-cyprus.com

Facebook: PAUL1889.Cyprus | Instagram: @paulcyprus | Website: www.paul-cy.com

Ωράριο λειτουργίας: 09:00 – 23:00

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους