Henry’s: Νέα άφιξη, νέα πρότυπα στο business lunching

Ξεχάστε τα βαρετά business lunches και δώστε αληθινή γεύση στο μεσημεριανό σας. Για επαγγελματική συζήτηση, για να σχεδιάσετε το καινούργιο project, για να χαλαρώσετε και να χαρείτε ξεχωριστό περιβάλλον και φαγητό, επισκεφθείτε το νέο, πολυσυζητημένο εστιατόριο Henry’s.

HENRYS 2

To Henry’s προσφέρει business lunch με σύγχρονη αύρα και γευστική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, μέσα από προσεγμένες προτάσεις και μοναδικές γευστικές πινελιές. Το νέο concept της Columbia Restaurants βρίσκεται στην ανανεωμένη Λεωφόρο Μακαρίου ΙΙΙ, στη Λευκωσία και κλέβει ήδη τις εντυπώσεις.

HENRYS 3

Εμπειρική ευελιξία

Στο Henry’s οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν οι ίδιοι τις εμπειρίες που αναζητούν ανεπιτήδευτα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Break από το γραφείο για λίγη χαλάρωση, αλλά και έμπνευση: Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες άνετες και κομψές γωνιές, ιδανικές για γρήγορη, αλλά ουσιαστική παύση από τη δουλειά, για μεσημεριανό, χαλάρωση ή και συγκέντρωση, μακριά από όλα κι όλους.
Συνοδέψτε με: Signature Columbia Burger με μαγιονέζα τρούφας και καραμελωμένο μπράντι-μπέικον.

HENRYS 4

Meeting με πελάτη ή χαλαρή συνάντηση με τους φίλους σας: Ο ευφυής εσωτερικός σχεδιασμός προσφέρει ξεχωριστούς χώρους για κάθε τραπέζι, χωρίς να θυσιάζει την ευχάριστη ανοιχτή αίσθηση της open-plan διαρρύθμισης.
Συνοδέψετε με: Sweet Tower με επιλεγμένα γλυκά όπως κρεμ μπρουλέ, μιλφέιγ φράουλας, σοκολάτα πραλίνα και κάρδαμο κράμπλ.

HENRYS 5

Κλασικό Business Lunch που συνδυάζει καλό φαγητό: Η προσεχτική διάταξη των τραπεζιών εξασφαλίζει τη διακριτικότητα που απαιτεί ένα παραγωγικό επιχειρηματικό μεσημεριανό, ενώ το μενού και ο χώρος στο σύνολό του, εντυπωσιάζουν από την πρώτη ματιά.
Συνοδέψτε με: Grilled to order Rib-Eye και ριζότο μανιταριών με κρέμα τρούφας.

Επανεκκίνηση δύσκολης μέρας με λίγο team bonding: Το εντυπωσιακό statement μπαρ είναι ότι καλύτερο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ανέβει η διάθεση. Τα house cocktails φτιάχνονται με πολύ μεράκι από εξειδικευμένους mixologists, οι οποίοι συνδυάζουν βοτανικά, φρούτα και άλλα εναλλακτικά συστατικά με premium επιλογές για κάθε περίσταση και κάθε γούστο.

HENRYS  6

Νέα πρότυπα στο Business Lunching

Με εξαιρετικές επιλογές, μοναδικό περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση και την ευέλικτη ικανότητα να ανεβάσει τη διάθεση, να φορτίσει την ενέργεια, να ξεκουράσει ή και να ενθουσιάσει, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη… το Henry’s θα γίνει αναμφίβολα ο νέος αγαπημένος σου μεσημεριανός προορισμός και όχι μόνο.

Επικοινωνία / Κρατήσεις: 22 351111
Διεύθυνση: Λεωφ. Μακαρίου ΙΙΙ 30Β, Λευκωσία
Πληροφορίες και μενού: https://henrys.cy/

Δειτε Επισης

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία