Το CIM-Cyprus Business School διαχρονικά δίπλα στην Europa Donna Κύπρου

To CIM - Cyprus Business School, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του, και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 45 χρόνων από την ίδρυσή του, στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες και το έργο της Europa Donna Κύπρου, επιχορηγώντας την ομάδα κωπηλασίας Pink Mouflons στο διεθνές Dragon Boat Festival 2023 που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στη Νέα Ζηλανδία.

H ομάδα κωπηλασίας Pink Mouflons αποτελείται από κωπηλάτριες με εμπειρία καρκίνου του μαστού, υπάγεται στο σωματείο Cyprus Mouflons Paddles Sports και βρίσκεται υπό την Αιγίδα της Europa Donna Κύπρου.

Το Dragon Boat Festival 2023 είναι μια αθλητική διοργάνωση που ξεκίνησε το 2010, λαμβάνει χώρα κάθε 3-4 χρόνια και βρίσκεται υπό από την Αιγίδα της Διεθνούς Επιτροπής Κωπηλατριών με Καρκίνο του Μαστού. Στη διοργάνωση του 2023, θα λάβουν μέρος 4000-5000 γυναίκες από 30 και πλέον χώρες, ηλικίας 20-80 ετών, οι οποίες έχουν μια κοινή πρόκληση: την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Η ομάδα Pink Mouflons που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση αυτή, θα ενωθεί με την ομάδα της Αυστρίας για να αγωνιστούν σ' αυτό το ομαδικό άθλημα, δίνοντας μηνύματα αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας και δύναμης σε άλλες γυναίκες οι οποίες διανύουν αυτό το δύσκολο ταξίδι αντιμετώπισης της ασθένειας.

H Europa Donna Κύπρου ευχαριστεί θερμά το CIM - Cyprus Business School για την ευγενική του χορηγία και την πολύ σημαντική στήριξη, καθιστώντας τη συμμετοχή της ομάδας πραγματικότητα.

Δειτε Επισης

Έρχονται στην Κύπρο τα προπονητικά camps Real Madrid Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 15ων IN Business Awards
ΙN Βusiness Awards: Lifetime Achievement Award στον Χρίστο Μαυρέλλη
Παραδοχή Χριστοδουλίδη: «Το κράτος δεν μπορεί από μόνο του, θα καλέσουμε τις εταιρείες...»
ΙN Βusiness Awards: Editor’s Choice Award στον Alexey Gubarev
ΙN Βusiness Awards: BMW Excellence Award στον Δημήτρη Ζόππο
ΙN Βusiness Awards: Στα Jumbo το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙN Βusiness Awards: Βραβείο Manager εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή στον Μάριο Καπιρή
ΙN Βusiness Awards: Βραβείο «επιχειρηματικής καινοτομίας» στην Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ
ΙN Βusiness Awards: Στην LIDL Κύπρου το βραβείο ESG-EKE