Rude Health: Το νέο βρετανικό brand του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας

Ένα νέο βρετανικό brand βιολογικών προϊόντων εισάγει στην κυπριακή αγορά ο Όμιλος Χ.Α. Παπαέλληνας.

Πρόκειται για το Rude Health, μια καινούργια άφιξη, με 23 βραβεία γευστικής αριστείας στο βιογραφικό της, που ήρθε για να μας κάνει να αναθεωρήσουμε ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το υγιεινό πρωινό.

Υπενθυμίζεται ότι την άφιξη του νέου brand είχε προαναγγείλει μέσω του «IN Business Forecasting 2023», ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, Χρήστος Παπαέλληνας.

rudehealthΠοια είναι η Rude Health
Η Rude Health είναι εδώ και προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό κόσμο γεύσεων. Μαζί της γιορτάζουμε με πάθος τις θρεπτικές επιλογές πρωινού, όπως ακριβώς και την ίδια την ζωή.

rudehealth4

H ιδέα γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην κουζίνα του Nick και της Camilla Barnard’s. Η Rude Health έχει καταφέρει από το 2005 μέχρι σήμερα, να γεμίσει όχι μόνο τα μπολ αλλά και τις καρδιές χιλιάδων καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο!

rudehealth2

Διαβάστε εδώ: Χ. Παπαέλληνας: Μαζί με τα malls, να κρατηθούν οι εμπορικοί δρόμοι

Έχοντας κερδίσει 23 βραβεία γευστικής αριστείας, στέκεται ψηλά στο βάθρο των ποιοτικών βιολογικών προϊόντων και ήρθε για να κάνει την ανατροπή! Τι κι αν μέχρι τώρα μετρούσαμε θερμίδες, η Rude Health μας κάνει να μετράμε μόνο απολαυστικές μπουκιές!

rudehealth5

Με μια πλούσια παλέτα χρωμάτων και μοναδικών γεύσεων στην γκάμα της, μας εμπνέει να δημιουργήσουμε θρεπτικούς και σούπερ απολαυστικούς συνδυασμούς πρωινού!

rudehealth6

Τα 4 είδη εναλλακτικών οργανικών ροφημάτων σε γεύση καρύδας, αμυγδάλου, σόγιας και βρώμης και τα 3 είδη granola είναι έτοιμα να βάλουν την δική τους γευστική πινελιά στην κάθε μας μέρα!

rudehealth7

Χωρίς καθόλου συντηρητικά και οτιδήποτε τεχνητό, τα προϊόντα Rude Health γίνονται η καλύτερη παρέα στο ταξίδι της υγιεινής διατροφής!

rudehealth8

Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, έχει υψώσει την σημαία της βιωσιμότητας ψηλά, ενώ το όραμα και οι αξίες της παραμένουν αναλλοίωτες με το πέρασμα των χρόνων.

Untitled

Μέσα από τον γεμάτο χρώματα κόσμο της μας προκαλεί να δούμε την απολαυστική όψη της ζωής!

rudehealth9

Τα προϊόντα Rude Health εισάγονται, προωθούνται και διανέμονται στην Κύπρο από τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ . Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett και σε επιλεγμένες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο.

Δειτε Επισης

Προσεχώς συνάντηση Υπ. Εμπορίου με νέα πρόεδρο και μέλη της ΕΠΑ για e-καλάθι
Αλλάζουν διευθυντή «Mall of Cyprus» και «Mall of Engomi»
Προοπτικές και προκλήσεις του τομέα Γάλακτος και Τυροκομίας στην Κύπρο
Γαλακτοβιομηχανία Αλάμπρα: «Αφοσίωση στη... ζωή» σε συνεργασία με τις υπεραγορές MAS
Λιανεμπόριο: Στα χαρτιά η στρατηγική απασχόλησης, ανεκμετάλλευτες χιλιάδες θέσεις εργασίας
Άνοδος 13,7% στον κύκλο εργασιών στη βιομηχανία
Ermes Department Stores Plc: Παίρνει δάνειο €6.000.000 από την Argosy Trading Company
Κομμένη η συλλογή και εμπορία άγουρων χαρουπιών-Νόμος από τη Βουλή
Βάσσος Ηλιάδης-Nestlé: 110 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας
Αύξηση αξίας και όγκου κύκλου εργασιών λιανικού εμπορίου τον Απρίλιο