Powered by

Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Ακίνητα που απευθύνονται σε κάθε υποψήφιο αγοραστή και βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες, για ιδία χρήση ή για επένδυση διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει οικίες και διαμερίσματα, γραφειακούς χώρους, τεμάχια γης αλλά και εμπορικά/βιομηχανικά κτήρια. Τα διαθέσιμα ακίνητα βρίσκονται σε αστικές και αγροτικές περιοχές παρέχοντας εύρος επιλογής για τον υποψήφιο αγοραστή ώστε να βρει εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να περιηγηθούν βάσει της περιοχής ή του είδους του ακινήτου που αναζητούν, ενώ παράλληλα μπορούν να ταξινομήσουν τα ακίνητα βάσει τιμής. Παράλληλα, με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Εδώ θα βρείτε μερικά από τα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε Λευκωσία, Αμμόχωστο, και Πάφο.

2

Ανεξάρτητη Οικία, 360 τ.μ. Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR338 Ενδεικτική τιμή €683,500

Το ακίνητο βρίσκεται στην Οδό Αρχ. Κυπριανού στον Άγιο Δομέτιο. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, ανελκυστήρα, και αποχωρητήριο ξένων ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το ένα en-suite). Ο 2ος όροφος αποτελείται από το κυρίως υπνοδωμάτιο. Υπάρχει κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Εξωτερικά το ακίνητο διαθέτει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα, δωμάτιο υπηρεσίας και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Εμβαδό γης 543 τ.μ.

3

Ανεξάρτητη Οικία, 352 τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR321 Ενδεικτική τιμή €656,000

Το ακίνητο βρίσκεται στην Οδό Διονυσίου Σολωμού στην Αγλαντζιά. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το ένα en-suite). Διαθέτει Κ/Θ πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Εμβαδό γης 809 τ.μ.

4

Ανεξάρτητη Οικία 474 τ.μ. στους Αγίους Τριμιθιάς, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR189 Ενδεικτική τιμή €646,000

Το ακίνητο βρίσκεται επί της Οδού Χριστιάνας Χριστοφίδου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, τουαλέτα και δωμάτιο υπηρεσίας ενώ ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite). Διαθέτει Κ/Θ πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, καλυμμένος χώρος στάθμευσης, και ψησταριά ενώ περιμετρικά η κατοικία είναι περιτοιχισμένη. Εμβαδόν γης 2,735 τ.μ.

5

Ημιτελές οικιστικό κτίριο επτά διαμερισμάτων Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR505 Ενδεικτική τιμή €325,500

Το ακίνητο βρίσκεται επί της Οδού Ανδρέα Σουρουκλή στην περιοχή Λίμνης Παραλιμνίου, περί τα 340μ δυτικά της Λεωφόρου 1ης Απριλίου. Η οικοδομή αποτελείται από επτά διαμερίσματα, ένα τριάρι 140 τ.μ. στο ισόγειο, τέσσερα δυο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο με εμβαδόν 75 τ.μ. και 77 τ.μ., και δύο ρετιρέ στον δεύτερο όροφο, 73 τ.μ. και 75 τ.μ., επίσης δυο υπνοδωματίων. Εμβαδό οικοπέδου 661 τ.μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

6

Οικιστικό Οικόπεδο 650 τ.μ. Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR293 Ενδεικτική τιμή €294,000

Το ακίνητο εμπίπτει διοικητικά μέσα στα όρια του Δήμου Στροβόλου σε απόσταση 1,800μ περίπου από το γήπεδο ΓΣΠ και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται επί της οδού Μαρίας Μαγδαληνής. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

7

Οικιστικό οικόπεδο 747 τ.μ. στην Έγκωμη, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR545 Ενδεικτική τιμή €275,000.

Το ακίνητο βρίσκεται στην Μακεδονίτισσα σε κοντινή απόσταση από τον Τύμβο. Εφάπτεται επί της Οδού Ανδρέα Σουρουκλή με πρόσοψη 26μ περίπου. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

8

Οικιστικό οικόπεδο 1,272 τ.μ. Ταλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR427 €220,500

Το οικόπεδο βρίσκεται στην Οδό Μελισσόβουνος στην κοινότητα Τάλας. Έχει κανονικό σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με πρόσοψη περίπου 20μ. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

9

Οικιστικό/Εμπορικό χωράφι 7,994 τ.μ. στην Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924,000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της Οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ. Έχει τριγωνικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Καλύπτεται από τις απαραίτητες υπηρεσίες νερού, ηλεκτρισμού και τηλεφώνου. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank στο https://www.astrobank.com/properties

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο σύγχρονος παιδότοπος στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού (photos)
Γ. Μισιρλής: Αναπόφευκτη η «μεγάλη ανατιμολόγηση» ακινήτων
Λάβετε μέρος στο Fam Trip και δείξτε τα κορυφαία σας real estate έργα
Οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια σε Λεμεσό και Πάφο από την Gordian
ΣΠΟΛΜΗΚ: Ασφάλεια και υγεία στα κατασκευαστικά έργα-Το όραμα «Μηδέν Ατυχήματα»
Επένδυση €856 εκατ. στη Λεμεσό με ιδιωτικό σχολείο και κέντρο καινοτομίας
Η ανάπτυξη που θα γίνει στον χώρο του πρώην ΑΤΙ στη Λευκωσία
Θέσμιοι ενοικιαστές: Τέλος οι μηδενικές αυξήσεις μετά από μια δεκαετία, ταβάνι το 6%
Βαφεάδης: Γίναμε μάρτυρες του τι μπορεί να συμβεί, όταν αποτυγχάνει η μηχανική
Δημόσια διαβούλευση για το μέλλον του ζωολογικού κήπου της Λεμεσού