Powered by

Altamira Real Estate: Μοναδικές ευκαιρίες στο Νέο Χωριό Πάφου

Ασυναγώνιστες ευκαιρίες στις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου παρουσιάζει η Altamira Real Estate στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας της, «Location of the Month».

Η ενότητα «Location of the Month» έχει πλέον καθιερωθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy και περιλαμβάνει ακίνητα από κάθε γωνιά της Κύπρου που παρουσιάζουν επενδυτικό ενδιαφέρον, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Κάθε μήνα η ομάδα της Altamira Real Estate θα επιλεγεί να φιλοξενεί μία νέα περιοχή, παρουσιάζοντας μέσω βίντεο την τοποθεσία, τις φυσικές ομορφιές, τις υπηρεσίες και τις υποδομές που την πλαισιώνουν, καθώς επίσης τις επενδυτικές προτάσεις που προσφέρει η εταιρεία σε τιμές ευκαιρίας!

Location of the Month: Νέο Χωριό Πάφου

Η εταιρεία κάνει ποδαρικό για τη νέα καμπάνια με το Νέο Χωριό Πάφου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις πανέμορφες παραλίες της χερσονήσου του Ακάμα. Το ειδυλλιακό τοπίο του Νέου Χωριού συνδυάζει θάλασσα και βουνό, προσφέροντας στους επισκέπτες του στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης. Διαθέτει όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις, καθώς και σημαντικό αριθμό παραθαλάσσιων τουριστικών καταλυμάτων και εξοχικών κατοικιών.

Η κοινότητα βρίσκεται κοντά στην πολυσύχναστη τουριστική περιοχή Λατσιού, με εξαιρετικές προσβάσεις στους Δήμους Πέγειας και Πάφου και αποτελεί διαχρονικά πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους τουρίστες, οι οποίοι συρρέουν στην περιοχή κατά τη διάρκεια όλων των εποχών του χρόνου.

Δελεαστικές προτάσεις με τεμάχια γης και οικόπεδα

Με δεδομένη την αυξημένη ζήτηση ακινήτων στην περιοχή και με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων αγοραστών, η Altamira Real Estate παρουσιάζει πέραν των 30 οικοπέδων και τεμαχίων γης σε τιμές ευκαιρίας.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες όλες τις ευκαιρίες

που εντοπίζονται στο Νέο Χωριό Πάφου

Τα ακίνητα που διαθέτει η εταιρεία στην κοινότητα έχουν μεγάλο εμβαδόν, βρίσκονται κοντά στην παραλία και έχουν θέα τη θάλασσα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Πωλούνται σε επιφυλασσόμενες τιμές που αρχίζουν από μόλις €4.000 και φθάνουν μέχρι και τις €796.000, ενώ είναι ιδανικά για ιδιοχρησία, γεωργικούς σκοπούς αλλά και για επένδυση αφού μπορούν να αξιοποιηθούν για ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων και εξοχικών κατοικιών.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, οι αναγραφόμενες τιμές των ακινήτων είναι επιφυλασσόμενες. Ως εκ τούτου, για να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσφορά, η τιμή που θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη. Ακολούθως το ακίνητο κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά, ενώ προτάσεις χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή απορρίπτονται αυτόματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο σύγχρονος παιδότοπος στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού (photos)
Γ. Μισιρλής: Αναπόφευκτη η «μεγάλη ανατιμολόγηση» ακινήτων
Λάβετε μέρος στο Fam Trip και δείξτε τα κορυφαία σας real estate έργα
Οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια σε Λεμεσό και Πάφο από την Gordian
ΣΠΟΛΜΗΚ: Ασφάλεια και υγεία στα κατασκευαστικά έργα-Το όραμα «Μηδέν Ατυχήματα»
Επένδυση €856 εκατ. στη Λεμεσό με ιδιωτικό σχολείο και κέντρο καινοτομίας
Η ανάπτυξη που θα γίνει στον χώρο του πρώην ΑΤΙ στη Λευκωσία
Θέσμιοι ενοικιαστές: Τέλος οι μηδενικές αυξήσεις μετά από μια δεκαετία, ταβάνι το 6%
Βαφεάδης: Γίναμε μάρτυρες του τι μπορεί να συμβεί, όταν αποτυγχάνει η μηχανική
Δημόσια διαβούλευση για το μέλλον του ζωολογικού κήπου της Λεμεσού