Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

BM Bergmann Marine: Ποια είναι η εταιρεία που εξαγόρασε η Marine-Fields

Στην εξαγορά ενός καταξιωμένου παρόχου ναυτιλιακών συμβουλευτικών υπηρεσιών προχώρησε η Marine-Fields Holding Ltd, μέλος του ομίλου εταιρειών Tototheo Maritime.

Η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των ναυτιλιακών συμβουλευτικών υπηρεσιών, ψηφιακών λύσεων και εκπαίδευσης, Marine-Fields Holding θα επωφεληθεί της τεχνογνωσίας και των πόρων της BM Bergmann Marine.

Με ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας στους διάφορους τομείς των θαλάσσιων μεταφορών, την οργανωτική ανάπτυξη, συγκρότηση και βελτιστοποίηση ομάδων, η γερμανική BM Bergmann Marine GmbH αποτελείται από μία ομάδα ειδικών συμβούλων στον ναυτιλιακό τομέα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν φέτος στη Λάρνακα

Πλήγμα στην οικονομία από την παράλυση της Πύλης του Κτηματολογίου

Παρέχει στους πελάτες της μία ευρεία γκάμα από συμβουλευτικές υπηρεσίες, διοικητικές συμβουλές και υπηρεσίες βασικών πληροφοριών, κυρίως στον ναυτιλιακό τομέα, αλλά και στη διαχείριση έργων, τη γενική διαχείριση και την τεχνολογία.

Με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς του ναυτιλιακού τομέα, η συμβουλευτική εταιρεία βοηθά τους πελάτες της να αναβαθμίσουν τις δραστηριότητές τους στον περίπλοκο κόσμο των θαλάσσιων μεταφορών.

Η BM Bergmann-Marine GmbH εργάζεται για ή και από κοινού με εταιρείες, ερευνητικά ινστιτούτα, κυβερνήσεις και άλλους οργανισμούς ανά το παγκόσμιο.

Νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης
Κάτω από την ίδια ομπρέλα, η BM Bergmann Marine και η Marine-Fields, θα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων σε πελάτες της ναυτιλιακής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των πλοιοκτητών, των χειριστών, των λιμένων, των παράκτιων διοικήσεων και της διαχείρισης στην ενδοχώρα.

Η προσθήκη της BM Bergmann Marine στην οικογένεια της Marine-Fields αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ικανότητα των εταιρειών να ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ζήτηση για ναυτιλιακές υπηρεσίες και λύσεις, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης.

Οι δύο εταιρείες θα έχουν ισχυρή παρουσία σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο και θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τις αναδυόμενες τάσεις και ευκαιρίες στη ναυτιλιακή βιομηχανία, ιδίως όσον αφορά την ψηφιοποίηση, την ανταλλαγή δεδομένων και τη συλλογική λήψη αποφάσεων, καθώς και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των λιμένων και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου