Η Marine-Fields Holding επεκτείνει την παρουσία της στη Γερμανία

Η Marine-Fields Holding Ltd, ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της BM Bergmann Marine GmbH στο Αμβούργο στις 27 Ιανουαρίου 2023, και αποτελεί το επιστέγασμα της στενής και επιτυχημένης συνεργασίας που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο εταιρειών τα τελευταία χρόνια. Οι δύο καινοτόμοι οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια κορυφαία ομάδα ναυτιλιακών υπηρεσιών και λύσεων.

Η εξαγορά αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην ανάπτυξη της Marine-Fields Holding, μέλος του ομίλου εταιρειών Tototheo Maritime, η οποία ενώνει την τεχνογνωσία και τους πόρους της BM Bergmann Marine, ενός καταξιωμένου παρόχου ναυτιλιακών συμβουλευτικών υπηρεσιών, και της Marine-Fields Holding, ηγέτιδας εταιρείας στον τομέα των ναυτιλιακών συμβουλευτικών υπηρεσιών, ψηφιακών λύσεων και εκπαίδευσης. Κάτω από την ίδια ομπρέλα, η BM Bergmann Marine και η Marine-Fields, θα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων σε πελάτες της ναυτιλιακής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των πλοιοκτητών, των χειριστών, των λιμένων, των παράκτιων διοικήσεων και της διαχείρισης στην ενδοχώρα.

Η ένταξη της BM Bergmann Marine στην οικογένεια της Marine-Fields θα ενισχύσει σημαντικά την ικανότητα των εταιρειών να ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ζήτηση για ναυτιλιακές υπηρεσίες και λύσεις, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης. Οι εταιρείες θα έχουν ισχυρή παρουσία σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο και θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τις αναδυόμενες τάσεις και ευκαιρίες στη ναυτιλιακή βιομηχανία, ιδίως όσον αφορά την ψηφιοποίηση, την ανταλλαγή δεδομένων και τη συλλογική λήψη αποφάσεων, καθώς και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των λιμένων και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Marine-Fields και θα αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα και των δύο εταιρειών», δήλωσε ο Michael Bergmann, Διευθύνων Σύμβουλος της BM Bergmann Marine. «Μαζί, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών και λύσεων, στους πελάτες μας και προσβλέπουμε στην αμοιβαία ανάπτυξη και στην εξυπηρέτηση των αναγκών της ναυτιλιακής βιομηχανίας στους δύσκολους καιρούς της ψηφιοποίησης».

Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου, CEO της Marine-Fields Holding και Chief Strategy Officer της Tototheo Maritime, δήλωσε: «Η προσθήκη της BM Bergmann Marine GmbH στο χαρτοφυλάκιο μας έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, όπου η ναυτιλιακή βιομηχανία βρίσκεται στο σταυροδρόμι της απεξάρτησης από τον άνθρακα και της ψηφιοποίησης. Η Marine-Fields προσφέρει υπηρεσίες στον κλάδο από το 2017 ως ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών που σχετίζονται με τη ναυτιλία και τώρα επεκτείνει τις υπηρεσίες αυτές για να συμπεριλάβει τις γνώσεις και την εμπειρία της BM Bergman Marine. Προσβλέπουμε σε περισσότερα επιτεύγματα από αυτό το νέο κεφάλαιο».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η Marine-Fields Holding, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.marine-fields.com.

Δειτε Επισης

Γ. Παπαναστασίου: Αξιόπιστο κέντρο επιχειρηματικότητας η Κύπρος-Η σημασία του Great Sea Interconnector
Γενικό Λογιστήριο: Ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Συμψηφίστηκαν ποσά ύψους €558,2 εκατ. μέχρι τέλος Μαρτίου από την Κυβέρνηση
Με υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για τα οικονομικά τους οι Κύπριοι
Πλώρη για την τελική διαμόρφωση της νέας στρατηγικής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα
Προς υπογραφή συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας με Κιργισία η Κύπρος
Με κέρδη έκλεισε την βδομάδα το ΧΑΚ-Στο 0,38% η εβδομαδιαία απόδοση
Περιοδεία Κώστα Κουμή στον Πρωταρά-Η σκιώδης Υφυπουργός Τουρισμού που τον συνόδευε
Απόψεις για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε. αντάλλαξαν Μ. Κεραυνός-Λ. Χριστοφόρου
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων