Signature: Προχωρούν οι εργασίες στον πολυτελή πύργο της Λεμεσού (photos)

Ένας premium πύργος που συνδυάζει πολυτελή διαμερίσματα με καταπράσινους κήπους, γραφεία και εμπορικά καταστήματα, ανεγείρεται στη Λεμεσό.

Το “Signature Residences” είναι το έργο-ορόσημο της Property Gallery, το οποίο βρίσκεται στην παραλία Δασούδι, στη Γερμασόγεια.

signature10005


Το 15ώροφο κτήριο αποτελείται από κομψά επιπλωμένα διαμερίσματα, ένα πολυτελές ρετιρέ, χώρο γραφείων και καταστήματα, με τα 27 ευρύχωρα διαμερίσματα να κυμαίνονται από ένα έως τέσσερα δωμάτια.

Διαβάστε εδώ: Σε τροχιά υλοποίησης το έργο-ορόσημο «Signature Residences» (pics)

signature10004


Η πισίνα στον πρώτο όροφο του έργου είναι καλαίσθητα διακοσμημένη με άνετες ξαπλώστρες και μεγάλες ομπρέλες. Το ισόγειο φιλοξενεί ένα κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης (SPA), το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο μετά από εισηγήσεις ειδικών. Προσφέρει επίσης στους ένοικους γυμναστήριο, χώρο για γιόγκα, πισίνα, σάουνα, τζακούζι και δωμάτιο χαλάρωσης.

signature10003

Ο σχεδιασμός του, τα πολυτελή επώνυμα υλικά, οι designer εσωτερικοί χώροι και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους ενοίκους.

signature10002

Η Psaras Construction, η οποία ανέλαβε τις κατασκευαστικές εργασίες και έχει δημοσιεύει φωτογραφίες από την πρόοδο του έργου, αναφέρεται σε ένα πραγματικό στολίδι που θα κοσμεί την πόλη της Λεμεσού για τα επόμενα χρόνια.

signature10006


signature10007

signature10008

Δειτε Επισης