Η νέα καφετέρια του Ομίλου Ζορπά στο ΤΕΠΑΚ (photos)

Τις πόρτες της άνοιξε επίσημα στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) η νέα καφετέρια του Ομίλου Ζορπάς.

Η καφετέρια, η οποία λειτουργεί από τις 16 Ιανουαρίου, στεγάζεται στα κεντρικά κτήρια του πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στην αυλή του κτιρίου «Ανδρέας Θεμιστοκλέους».

Η συμφωνία υπογράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο και συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της φοιτητικής εμπειρίας, καθώς και δημιουργεί θέσεις εργασίας για τους φοιτητές.

Διαβάστε ακόμα: 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε πληθώρα προϊόντων, όπως σάντουιτς, φρέσκα είδη αρτοποιίας, αλλά και να απολαύσουν τον καφέ της αλυσίδας Coffee Berry.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα της καφετέριας θα διατίθενται σε μειωμένες τιμές προς τους φοιτητές και φοιτήτριες του πανεπιστημίου.

  


 

Η συμφωνία υπογράφηκε τον Νοέμβριο του 2022 από τον πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη και τον πρόεδρο του Ομίλου Ζορπάς, Κώστα Ζορπά.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που είχε πραγματοποιηθεί ενόψει της συμφωνίας, ο κ. Ζορπάς είχε αναφέρει: «Είναι με μεγάλη χαρά που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την ομάδα του ΤΕΠΑΚ και που αναλαμβάνουμε αυτό το έργο. Στόχος μας να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις της καφετερίας και να παρουσιάσουμε ένα χώρο πιο σύγχρονο και φιλόξενο, που θα καλύπτει τις ανάγκες της πανεπιστημιακής κοινότητας, προσφέροντάς της φρέσκα προϊόντα και καλό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας».

Διαβάστε εδώ: Στον Όμιλο Zoρπάς η διαχείριση του κυλικείου του ΤΕΠΑΚ

 


 

 

 

Δειτε Επισης

Έργα αναβάθμισης παραλιών στην Πόλη Χρυσοχούς
Κ. Κουμής: Δύσκολο και απαιτητικό έργο η τουριστική αναβάθμιση της Λευκωσίας
Υφ. Τουρισμού και Γερμανίδα πρέσβειρα συζήτησαν ειδικές μορφές τουρισμού
Πιάτσα Καλαμάκι: Το ελληνικό street food που έβαλε στο μάτι την Κύπρο
Η κυπριακή start-up που βραβεύτηκε στη διεθνή έκθεση φαγητού IFE
Σε εργαστήρια για τον τουρισμό στην Πολωνία συμμετέχει η ΕΤΑΠ Πάφου
Δίωρη αυθόρμητη στάση εργασίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Η Emirates αποκαλύπτει την ανανεωμένη εμφάνιση των αεροσκαφών της
Το Ζακάκι έχει πλέον το δικό του εστιατόριο McDonald’s
Στο λιμάνι Λεμεσού το νέο υβριδικό Ferry «P&O Pioneer»