Έρχεται τον Μάρτιο το «18ο CFO Management Forum & CFO Awards»

Μοχλό πίεσης στις επιχειρήσεις εξακολουθεί να αποτελεί η διεθνής οικονομική αβεβαιότητα. Υπό τις δεδομένες συνθήκες, ο ρόλος του Οικονομικού Διευθυντή (CFO) διευρύνεται και πλέον εκτός από θεματοφύλακας των οικονομικών ενός Οργανισμού καλείται να γίνει δημιουργός επιχειρηματικής αξίας και καταλύτης νέων, ψηφιακά καθοδηγούμενων, στρατηγικών μοντέλων.

Η τεχνολογία αποτελεί, άλλωστε, μία ευκαιρία για να ενισχύσουν τη λειτουργική σταθερότητα, να εντοπίσουν κινδύνους σε πραγματικό χρόνο και να υιοθετήσουν καινοτόμες πρακτικές που να απαντούν στις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις. Προκλήσεις, που περιλαμβάνουν την γεωπολιτική αστάθεια, την άνοδο του πληθωρισμού και την ακρίβεια στις τιμές. Κάπως έτσι, αρκετά επιχειρηματικά στελέχη προχωρούν σε αναθεώρηση των χαρτοφυλακίων τους.

18ο CFO Management Forum & CFO Awards

H ΙΜΗ παρουσιάζει το 18ο CFO Management Forum & CFO Awards, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στις 3.30μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Ενώπιον του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οικονομικοί διευθυντές.

Σπουδαίες προσωπικότητες θα βρεθούν επί σκηνής για να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και εκτιμήσεις για μείζονα θέματα όπως ο πληθωρισμός και η αύξηση επιτοκίων και η επίδρασή τους τόσο στην κυπριακή οικονομία όσο και στις ίδιες τις επιχειρήσεις. Μια δεύτερη ανάγνωση θα γίνει σε ό,τι αφορά τη μεγάλη πρόκληση της ρευστότητας και τη διαχείρισή της. Άλλωστε, η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία προκάλεσαν ήδη αρκετές πληγές στην οικονομία.

Στην ατζέντα του Φόρουμ βρίσκονται, εξάλλου, ζητήματα σχετικά με τους μισθούς και τις αποδοχές, ενώ, απάντηση θα δοθεί και στο εξής καυτό ερώτημα: Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος αντιστάθμισης του αυξημένου κόστους; Η περικοπή κόστους ή η αύξηση των τιμών;

Το πώς οι CFOs πρέπει να κινηθούν ώστε να δημιουργήσουν στέρεες βάσεις και να κινηθούν με τρόπο που να περιορίσουν τον πληθωρισμό αποτελούν επίσης βασικά θέματα που θα απασχολήσουν το Φόρουμ. Η συνδρομή της τεχνολογίας στο δρόμο προς τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη παίζει σημαντικό ρόλο, κάτι που θα αναλυθεί από ειδικούς κατά τη φετινή εκδήλωση.

Το Φόρουμ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον οικονομικών διευθυντών και άλλων βασικών παραγόντων απ’ όλες τις μεγάλες εταιρείες με έδρα ή χώρα δραστηριοποίησής τους την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ θα διεξαχθούν τα «IN Business CFO Awards», τελετή που σκοπό έχει τη βράβευση σημαντικών CFOs για τη συνεισφορά τους ή τα επιτεύγματά τους.

Με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου και της τελετής των IN Business CFO Awards οι καλεσμένοι και καλεσμένες θα έχουν την ευκαιρία για networking στο κοκτέιλ που θα ακολουθήσει, απολαμβάνοντας ποτό και ζωντανή μουσική.

Η συμμετοχή στο 18ο CFO Management Forum & CFO Awards είναι μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Για υποβολή αίτησης συμμετοχής, πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κύριος χορηγός: ECOMMBX

Χορηγός (μέχρι στιγμής): Supernova

Με την στήριξη: Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό GOLD

Δειτε Επισης

Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
ΤΕΣΕΚ Μακάριος Γ΄ Λευκωσίας: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και Νέες Δεξιότητες»
Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου
Όλα έτοιμα για ποδηλατικό υπερθέαμα στο Cyprus Gran Fondo powered by Skoda
Η DP World Limassol υποδέχθηκε τους νέους υπουργούς στο λιμάνι Λεμεσού
«Εβδομάδα Καριέρας 2023» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Ενισχύεται με φόντο την Ουκρανία το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+
Oλοήμερο Fun Day στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης Nicosia Mall
Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ΤΕΠΑΚ: Εκδήλωση ενημέρωσης για επιλογή κατεύθυνσης
H Cyta Business παρουσιάζει τα 10α ΙΝ Business Grocery Retail Awards