Αγώνας δρόμου για το ERA Korivos στην Πάφο

Κάθε δυνατή προσπάθεια αναμένεται να συνεχίσει να καταβάλλει τόσο η διοίκηση της Ermes Department Stores Plc όσο και ο Όμιλος CTC για την εξασφάλιση του Πιστοποιητικού Τελικής Έγκρισης του Εμπορικού Κέντρου Κόροιβος, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες και ενδεδειγμένες διαδικασίες.

Αυτό ξεκαθαρίζεται μέσω των ετήσιων οικονομικών εκθέσεων και των ελεγμένων ενοποιημένων και ατομικών οικονομικών καταστάσεων της Cyprus Trading Corporation Plc (CTC) και των θυγατρικών της για το 2020, οι οποίες, περνώντας από συμπληγάδες, τελικά ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε εδώ: CTC: Ο κορωνοϊός μείωσε σημαντικά τις πωλήσεις του 2020

Παράταση μέχρι 12 Μαΐου
Αναλύοντας το ιστορικό του εν λόγω εμπορικού κέντρου, η Ermes τονίζει ότι στις 14 Νοεμβρίου 2021, η λειτουργία του εμπορικού κέντρου Κόροιβος θα έπρεπε να σταματήσει, ενόψει της απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, σύμφωνα με την οποία στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, εκδόθηκε διάταγμα τερματισμού της χρήσης της οικοδομής του κτηρίου Κόροιβος, εάν μέχρι την ημέρα αυτή δεν εξασφαλιστεί Πιστοποιητικό Τελικής Έγκρισης από τον Δήμο Πάφου.

Διαβάστε ακόμα:

Το app που κάνει crash test στις τιμές προς όφελος των καταναλωτών

Columbia Pier: Η νέα all day άφιξη του Εναερίου είναι εδώ (photos)

Π. Νικολάου στο Reuters: Έχουμε τον άνεμο στα πανιά μας

 

Ο (απερχόμενος) Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ανέστειλε εκτέλεση της ποινής μέχρι τις 12 Μαΐου 2023, ώστε να υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση ενεργειών για παραχώρηση άδειας.

Υπενθυμίζεται ότι στο εμπορικό κέντρο Κόροιβος η Ermes λειτουργεί το πολυκατάστημα ERA Korivos και το κατάστημα NEXT, ενώ η θυγατρική της εταιρεία, Superhome Center (DIY) Limited, λειτουργεί δικό της κατάστημα.

Σημειώνεται ότι το νέο Superhome Center λειτουργεί από τις 26 Ιανουαρίου στο Neon Mall, στο νέο εμπορικό κέντρο της Πάφου, στον χώρο του πρώην Paphos Mall (πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη).

Δειτε Επισης

Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων