Διεξήχθη με επιτυχία η εκδήλωση κοκτέιλ της Eurofast

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 στο Aperitivo jet set lounge, η εκδήλωση κοκτέιλ της Eurofast στο πλαίσιο της οποίας φίλοι, συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά διασκέδασης και δικτύωσης.

Παραβρέθηκαν επιχειρηματίες, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, όπως μέλη διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες σύμβουλοι, διευθυντικά στελέχη και άλλα ανώτερα στελέχη μεγάλων εταιρειών στην Κύπρο.

Οι προσκεκλημένοι αντάλλαξαν μεταξύ τους απόψεις για θέματα της αγοράς, διασκέδασαν με μουσική, ενώ παράλληλα, απόλαυσαν φαγητό και ποτό που προσέφερε το lounge.

Η Eurofast είναι ένας περιφερειακός συμβουλευτικός οργανισμός επιχειρήσεων, ο οποίος δραστηριοποιείτε σε περισσότερες από 24 πόλεις στην Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής (SEEME). Ο Οργανισμός είναι μοναδικά τοποθετημένος ως one stop shop για επενδυτές και εταιρείες που αναζητούν επαγγελματικές υπηρεσίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Λειτουργεί με γραφεία σε Λονδίνο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία, Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Ποντγκόριτσα, Τίρανα, Σκόπια, Ζάγκρεμπ, Πρίστινα, Μπάνια Λούκα, Σεράγεβο, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Τιφλίδα, Βηρυτό, Ερμπίλ, Κίεβο, Βίλνιους, Τεχεράνη, Ταλίν και Λιουμπλιάνα.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Οι μπουτίκ KULT και ο οίκος ETRO παρουσιάζουν τις νέες συλλογές τους
Η Άννα Βίσση στο πρώτο Ronald McDonald House® της Κύπρου
Europa Donna Κύπρου και Λούκας Γιώρκας ενώνουν τις δυνάμεις
Epic μουσικό καλοκαίρι με 13 μοναδικές συναυλίες
Μαραθώνιος ευθύνης η κοινωνική δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου στα έτη 2020-2022
Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου: Φέρνει την πρώτη επιστημονική συναυλία στη χώρα μας
Το Youth Makerspace γιόρτασε πέντε χρόνια λειτουργίας
Αγαπημένες μοτοσικλέτες στους δρόμους της Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό
Γιόρτασε τα 20 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο η Lexus
Φιλανθρωπική συναυλία αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας για το TELETHON