Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Eλκυστικές κατοικίες από την Altia στη Λευκωσία

Η Λευκωσία είναι μια ζωντανή και σύγχρονη πόλη με πολλά να προσφέρει στους κατοίκους της. Σημαντικό οικονομικό κέντρο με έδρες μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών, ένα εκτεταμένο εκπαιδευτικό σύστημα που περιλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, πανεπιστήμια και κολλέγια, καλά ανεπτυγμένες υπηρεσίες και υποδομές και έντονη πολιτιστική κίνηση με μουσεία, γκαλερί, θέατρα και διάφορες εκδηλώσεις. Εάν αναζητάτε μια πόλη με πολλές ευκαιρίες, πολιτισμό, υποδομές και ασφάλεια, η ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αποκτήσετε κατοικία.

Εμείς ανατρέξαμε στον μεγάλο κατάλογο της Altia, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας ακινήτων του νησιού, και επιλέξαμε τις πιο ελκυστικές κατοικίες στην περιοχή της πρωτεύουσας που καλύπτουν όλα τα γούστα, μπάτζετ και ανάγκες!

1.-Κατοικία-τεσσάρων-υπνοδωματίων-στο-Δάλι

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Δάλι

Το ισόγειο αυτής της σύγχρονης κατοικίας τεσσάρων υπνοδωματίων στο Δάλι αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα με πλυσταριό, μπάνιο, καλυμμένες βεράντες και ένα υπνοδωμάτιο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο και το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με μπάνιο και ντουλάπα, σαλόνι. Επίσης, υπάρχει βοηθητικό κτίριο που αποτελείται από δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης περίπου 34 τ.μ. και αποθηκευτικό χώρο.

2.-Τρία-Διαμερίσματα-σε-Πολυκατοικία-στην-Αγία-Βαρβάρα

Τρία Διαμερίσματα σε Πολυκατοικία στην Αγία Βαρβάρα

Πρόκειται για διώροφη πολυκατοικία στην ανερχόμενη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Λευκωσίας με υπόγειο που χωρίζεται σε τρία διαμερίσματα. Το ισόγειο διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, χώρο γραφείου, εσωτερική αποθήκη, καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες. Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας & καθιστικού, κουζίνα, κύριο μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια από τα οποία το κύριο υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite και καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες. Τέλος το διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας & καθιστικού, κουζίνα, κύριο μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια, χώρο γραφείου και καλυμμένη/ακάλυπτη βεράντα. Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης, λεβητοστάσιο και αποθήκη για κάθε διαμέρισμα.

3.-Κατοικία-έξι-υπνοδωματίων-με-πισίνα-στο-Τσέρι

Κατοικία έξι υπνοδωματίων με πισίνα στο Τσέρι

Σύγχρονη, πολυτελής και ευρύχωρη διώροφη κατοικία με πισίνα και σοφίτα στο Τσέρι της επαρχίας Λευκωσίας, Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας και κουζίνας, μια μικρή κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, χώρο γραφείου, τουαλέτα επισκεπτών, πλυσταριό, τζάκι και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο. Επιπλέον, στο ακίνητο υπάρχει ανελκυστήρας που οδηγεί από το ισόγειο στον πρώτο όροφο και στην παρούσα φάση είναι εκτός λειτουργίας. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από μια μικρή κουζίνα, ένα οικογενειακό μπάνιο και πέντε υπνοδωμάτια από τα οποία η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα. Εξωτερικά το σπίτι διαθέτει πισίνα, καλυμένες και ακάλυπτες βεράντες, στεγασμένο χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα, ευρύχωρη αυλή, αποθήκη και λεβητοστάσιο.

4.-Κατοικία-έξι-υπνοδωματίων-με-πισίνα-στο-Τσέρι

Διώροφο κτίριο μικτής χρήσης στον Άγιο Δομέτιο

Διώροφο κτίριο μικτής χρήσης στον Άγιο Δομέτιο. Το ισόγειο χωρίζεται σε δύο τμήματα. Στο ένα τμήμα του υπάρχουν δύο κενά καταστήματα 43 τ.μ και 41 τ.μ. Στο άλλο τμήμα υπάρχει ένα ισόγειο διαμέρισμα 101 τμ., σε στάδιο ανακαίνισης, το οποίο αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας/καθιστικού, κουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Το σπίτι/διαμέρισμα στον πρώτο όροφο είναι άδειο και αποτελείται από χώρο εισόδου, χώρο γραφείου, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας/καθιστικού και κουζίνας, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα και δύο καλυμμένες βεράντες.

5.--Κατοικία-τριών-υπνοδωματίων-με-οικόπεδο-στην-Αγλαντζιά

Κατοικία τριών υπνοδωματίων με οικόπεδο στην Αγλαντζιά

Κατοικία τριών υπνοδωματίων με συνδεδεμένο οικόπεδο. Το ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από σαλόνι, μπαρ, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας-καθιστικού, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών και αποθήκη. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (ένα από τα οποία είναι τύπου en-suite με μπάνιο), ένα γραφείο και ένα μπάνιο. Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει υπόγειο το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης και δωμάτιο υπηρεσίας.

6.--Διώροφη-κατοικία-με-πισίνα-στο-Τσέρι

Διώροφη κατοικία με πισίνα στο Τσέρι

Διώροφη κατοικία με πισίνα στο Τσέρι. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα όπως ψευδοροφή και γρανιτένιες επιφάνειες κουζίνας και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από μια μικρή κουζίνα / πλεισταριό και τρία υπνοδωμάτια που όλα είναι τύπου en-suite και η κύρια κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει επίσης ντουλάπα. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει αίθριο με πισίνα στο ισόγειο, χώρο στάθμευσης και αυλή.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και κατοικίες σε μειωμένες τιμές.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business: Βήμα και λόγος στη νεότερη γενιά των επιχειρήσεων
Ελαιόλαδο από «χρυσάφι» με αυξήσεις που αγγίζουν το 100%-Η εναλλακτική λύση στη μισή τιμή
«Θετική εξέλιξη και κατάσταση win-win οι συνεργασίες μεταξύ ελληνικών και κυπριακών τραπεζών»
Cyta: Η σημαντική κερδοφορία, οι τεχνολογικές πρωτιές και οι προθέσεις για την αγορά ενέργειας
Νέα εποχή στη συνεργασία Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και Τράπεζας της Ελλάδας
Τελειώνει η… βενζίνη των οριζόντιων μέτρων για καύσιμα-Σφύριξε την λήξη εποχής ο Κεραυνός
Πράσινη φορολογία: «Δεν θα υπάρξουν σοβαρές απειλές...»-Δείτε την μελέτη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Μάκης Κεραυνός: Οι πέντε βασικοί πυλώνες του πλαισίου για τη φορολογική μεταρρύθμιση
In Business Awards 2023: Oι υποψήφιοι στην κατηγορία εταιρική βιωσιμότητα και υπευθυνότητα(ESG-ΕΚΕ)
Altamira Real Estate: Τεμάχια γης από μόλις €3.500 στην επαρχία Αμμοχώστου