Epic: Αναδείχθηκε ως το γρηγορότερο δίκτυο σταθερού internet στην Κύπρο

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Epic από την Ookla, τον διεθνή αναγνωρισμένο οργανισμό διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Speedtest®, η Ookla ανέδειξε την Epic ως το Γρηγορότερο Δίκτυο Σταθερού Internet στην Κύπρο.

Τα Ookla Speedtest Awards™ απονέμονται στους κορυφαίους παρόχους, οι οποίοι καθορίζονται βάσει μιας βαθμολογίας (Speed Score), που αναλύει τις ταχύτητες λήψης και αποστολής για κάθε πάροχο, αξιολογώντας έτσι την απόδοση του δικτύου σε θέματα ταχύτητας. Εκατοντάδες χιλιάδες δοκιμές διενεργήθηκαν από χρήστες σε όλη την Κύπρο κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2023, με όλους τους παρόχους να εκπροσωπούνται και την Epic να επιτυγχάνει το υψηλότερο Speed Score™.

Αυτή η πρωτιά επιβεβαιώνει την υπεροχή, τη δυναμική και την αξιοπιστία του σταθερού δικτύου internet της Epic και αποτελεί υλοποίηση της δέσμευσης της εταιρείας να προσφέρει στους καταναλωτές, στο σπίτι και στην επιχείρηση, την καλύτερη εμπειρία σταθερού internet με τις υψηλότερες ταχύτητες.

Αναφερόμενος στη διάκριση από την Ookla, o Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Θάνος Χρονόπουλος, δήλωσε: «Η σταθερή μας δέσμευση να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας μία επική εμπειρία επικοινωνίας μέσα από ένα υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς, μας έφερε στην κορυφή με τη μεγάλη διάκριση από την Ookla ως το γρηγορότερο δίκτυο σταθερού internet στην Κύπρο.

Μία τέτοια διάκριση από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό, είναι επιστέγασμα των συνεχών επενδύσεων και της σκληρής δουλειάς στο δίκτυο Epic Fiber, ένα έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς. Αποτελεί ξανά την απόδειξη πως συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο, φέρνοντας σαρωτικές αναβαθμίσεις στις ταχύτητες του διαδικτύου και μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, τόσο μέσα από τις υπηρεσίες σταθερού internet όσο και από τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας».

«Μετά από λεπτομερή ανάλυση των αποτελεσμάτων των δοκιμών Speedtest, τα οποία εξάγονται από μετρήσεις που πραγματοποιούνται από τους ίδιους τους καταναλωτές, η Epic διακρίθηκε ως το Γρηγορότερο Δίκτυο Σταθερού Internet στην Κύπρο στα Speedtest AwardsTM της Ookla. Αυτό το βραβείο απονέμεται σε παρόχους που επιδεικνύουν εξαιρετική ταχύτητα και απόδοση συγκριτικά με άλλα κύρια δίκτυα της αγοράς για το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2023. Με μεγάλη χαρά αναγνωρίζουμε την Epic για αυτό το επίτευγμα, το οποίο είναι αποτέλεσμα της ακράδαντης δέσμευσης της εταιρείας για παροχή ενός εξαιρετικού δικτύου στους συνδρομητές της», δήλωσε ο Stephen Bye, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ookla.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο Speedtest "Fastest Fixed Internet Network in Cyprus" της Ookla, καθώς και τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα μέτρησης, επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα epic.com.cy

Δειτε Επισης

ΙδΕΚ και startups ανέδειξαν την πρόοδο της Κύπρου σε κορυφαία έκθεση τεχνολογίας στη Βαρκελώνη
Νικόδημος Δαμιανού: Ψηφιακά εργαλεία εντός της χρονιάς-Έρχεται ο ψηφιακός πολίτης
ΚΕΠΑ: Δωρεάν προγράμματα σε θέματα ψηφιακών δεξιοτήτων
Νικόδημος Δαμιανού: Μέτρα και κίνητρα για την ανάπτυξη και υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης
IBM: Η έκθεση 2024 X-Force Threat Intelligence Index και ποια τα σημαντικότερα ευρήματα
H PCE HI-TECH SOLUTIONS επενδύει στο Soft1 Cloud ERP Series 6
Δίκτυα 5G: Η μέση εμπειρία στο Λονδίνο είναι χειρότερη σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις
Pascal Education: Δημιούργησε ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης για εκπαίδευση
LVLUP Accelerator: Ώθηση στην προσέλκυση και ανάπτυξη επιχειρήσεων gaming στην Κύπρο
To βιντεοπαιχνίδι εταιρείας με έδρα την Κύπρο που είναι υποψήφιο για τα βραβεία BAFTA Games