3+1 τρόποι to spoil yourself

Τον εαυτό μας πρέπει να τον αγαπάμε και να τον φροντίζουμε με πάθος, αλλά κάποιες φορές επιβάλλεται (και) να τον καλομαθαίνουμε! Μόνο έτσι γινόμαστε πιο ακαταμάχητοι και ερωτεύσιμοι… μόνο έτσι γινόμαστε ελκυστικότεροι και μόνο έτσι χαρίζουμε κινηματογραφικά βλέμματα γεμάτα ονειρικές υποσχέσεις! Συμφωνείτε;

Φυσικά και συμφωνείτε. Δεν υπάρχει δισταγμός μπροστά σε κάθε ευκαιρία για χαλάρωση με φόντο την τελειότητα. Είναι στο DNA μας, άλλωστε, να επιδιώκουμε την απόλαυση με άλφα κεφαλαίο, ειδικά αν συνοδεύεται με δόσεις πολυτέλειας και φινέτσας.

Κι αφού σίγουρα καταφέραμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό «σκηνικό» στο μυαλό σας, ήρθε η στιγμή να μοιραστούμε μαζί σας και μερικές καταπληκτικές ιδέες…to spoil yourself!

Τι λέτε για ένα εισιτήριο (για δύο) έτσι στα ξαφνικά; Προορισμός; Ένα εξωτικό νησί ή ένα κοντινό μέρος με θέα το γαλάζιο! Να τολμήσουμε να σας προτείνουμε ένα spa σε πολυτελές ξενοδοχείο; Πώς σας ακούγεται; Μία ζεστή σοκολάτα με γλυκές μπουκιές σ’ ένα αριστοκρατικό μέρος; Ένα δώρο αξίας που θα αγκαλιάσει με ερωτισμό…τον λαιμό σας;

Το ξέρουμε ότι οι ιδέες μας «χαϊδεύουν» την ψυχή σας, αλλά η συνέχεια του άρθρου θα ανεβάσει (κι άλλο) το περιεχόμενο…σε πιο premium θέσεις!

CHIVAS---Native-B

Όσοι ή όσες γνωρίζετε πως να απολαμβάνετε ένα premium whisky – αρχικά χρησιμοποιώντας την αίσθηση της όσφρηση αφήνοντας τα εκλεκτά αρώματά του να σας συνεπάρουν, και στη συνέχεια την αίσθηση της γεύσης επιτρέποντας σας να το απολαμβάνετε γουλιά-γουλιά - τότε διαβάζετε το κατάλληλο άρθρο!

Το Chivas Regal, λοιπόν, φρόντισε να φέρει «κοντά» μερικούς από τους λάτρεις του premium whisky, οι οποίοι ξέρουν να το απολαμβάνουν σε συνδυασμό με μοναδικές γεύσεις υψηλής γαστρονομίας. Και ναι, μιλάμε για τα μοναδικά Food Pairings by Chivas Regal που αφήνουν (με μαεστρία) τις καλύτερες εντυπώσεις…

Σκοπός: Δημιουργία μιας γαστρονομικής συνέργειας διαφορετικών κωδικών της γκάμας του Chivas Regal με το σωστό φαγητό. Βασιζόμενοι στις γεύσεις, η ομάδα του Chivas Regal Κύπρου προσφέρει στους προσκεκλημένους της μοναδικούς συνδυασμούς φαγητού με το κατάλληλο ουίσκι, ώστε να υποστηρίζει και κυρίως να αναδεικνύει τα αρώματα και το χαρακτήρα του καθενός Chivas Regal whisky ξεχωριστά.

Σημείο συνάντησης; Ένα επιλεγμένο, κάθε φορά, venue, και όσοι συμμετέχουν φεύγουν ενθουσιασμένοι, αφού πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό γεύσεων που απογειώνει όλες τις αισθήσεις και «φλερτάρει» με τον…ουρανίσκο! Λογικό, αφού η πολυτελής γκάμα του Chivas Regal με τις αριστοκρατικές της φιάλες γίνεται (πάντα) το επίκεντρο του απόλυτου θαυμασμού!

Ομολογουμένως…με ένα ποτήρι Chivas Regal κάθε στιγμή γίνεται ιδιαίτερη και μοναδική για κάθε έναν που επιλέγει premium whisky στις πιο premium μέρες του χρόνου (και όχι μόνο)!

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά!

CHIVAS---Native-C

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου