Γενικός Διευθυντής Wolt: Ένα shopping mall στην τσέπη του καταναλωτή

Έχοντας φτάσει τα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, η Wolt, έχει καταφέρει να κατακτήσει μία θέση στον κλάδο των εφαρμογών διανομής φαγητού και άλλων αγαθών, φέρνοντας ουσιαστικά ένα εμπορικό κέντρο στην τσέπη του καταναλωτή.

Ο Γενικός Διευθυντής της Wolt Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Δημήτρης Καρέλος, ανοίγει τα χαρτιά του στο INBusinessnews, τονίζοντας ότι η εταιρεία, πριν κλείσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, είναι ήδη ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των εφαρμογών διανομής φαγητού και άλλων αγαθών.

Σύμφωνα με τον κ. Καρέλο, η εταιρεία καταγράφει πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στη χώρα μας, διευκρινίζοντας ότι δεν σχετίζονται με την πανδημία, καθώς η ανοδική πορεία της Wolt βρισκόταν σε εξέλιξη προτού επιβληθούν περιοριστικά μέτρα, με την τάση αυτή να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ο επικεφαλής των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα εκφράζει την αποφασιστικότητα της Wolt να εξελίξει και να τελειοποιήσει τις υπηρεσίες της, να προσφέρει ταχύτερη εξυπηρέτηση και περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές.

Ο ίδιος σημειώνει ότι η εταιρεία δεν εργοδοτεί σε καμία αγορά διανομείς, υιοθετώντας το μοντέλο της αυτοεργοδότησης, ενώ στην Κύπρο συνεργάζεται με διανομείς και μέσω εταιρειών διαχείρισης στόλου.

Υπογραμμίζει ωστόσο ότι η εταιρεία, παρά το ότι δεν μπορεί να είναι συμβαλλόμενο μέρος σε μια ενδεχόμενη συλλογική σύμβαση εφόσον δεν εργοδοτεί η ίδια τους διανομείς, αλλά οι εταιρείες διαχείρισης στόλου, εντούτοις επιθυμεί να συμβάλει με κάθε τρόπο για τη ρύθμιση του κλάδου.

Η πανδημία και το νέο μοντέλο

Ποια είναι τα σημερινά δεδομένα στον κλάδο δραστηριοποίησης της Wolt στην Κύπρο; Ποιες οι προκλήσεις και ποιες οι προοπτικές;

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την αγορά είναι κάθε μέρα και πιο θετικά. Οι εταιρείες τεχνολογίας που αναπτύσσουν πλατφόρμες διανομής αγαθών ήρθαν στη ζωή μας για να μείνουν και να βελτιώσουν την εμπειρία πελατών και επιχειρήσεων, και αυτό είναι κάτι που διαπιστώνουμε και στην Κύπρο.

Μιλώντας για τη Wolt, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αναπτυσσόμαστε, μεγαλώνουμε με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς και σήμερα είμαστε ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των εφαρμογών διανομής της Κύπρου, με το ποσοστό αύξησης των πωλήσεων που είχαμε το 2022 σε σχέση με το 2021 να αγγίζει το 142% και τους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης να συνεχίζονται και το 2023.

Σημάδι ανάπτυξης αποτελεί και το γεγονός ότι τη διετία 2022 - 2023 προσθέσαμε περισσότερες από 1,000 επιχειρήσεις στην πλατφόρμα, ενώ από την πρώτη μέρα της δραστηριότητας μας στην Κύπρο, έχουν δημιουργήσει εισόδημα μέσω της Wolt, περισσότεροι από 6.000 συνεργάτες διανομείς. Παρόλα αυτά, θεωρώ πώς ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της ανάπτυξής μας και του κλάδου ευρύτερα.

Αξίζει να αναφέρω ότι τα τελευταία δύο χρόνια, στη Wolt έχουμε παρουσιάσει και συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε νέα business units και προϊόντα, η ανάπτυξη των οποίων αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την εταιρεία, όπως ο τομέας του retail, που σε συνδυασμό με τον αριθμό των εστιατορίων, καθιστούν πλέον την πλατφόρμα της Wolt, ένα shopping mall στην τσέπη του καταναλωτή.

Παράλληλα, έχουμε ήδη λανσάρει τρία νέα προϊόντα στην κυπριακή αγορά, το Wolt+, μια loyalty συνδρομητική υπηρεσία για πελάτες της πλατφόρμας, το Wolt for Work, μια υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες και εργαζομένους τους και φυσικά το Wolt Drive, μια υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις λιανικής, για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσα από τους δικούς τους ιστότοπους.

Πιστεύετε ότι η πανδημία έδωσε ώθηση στις πλατφόρμες διανομής φαγητού και πιο συγκεκριμένα στην εταιρεία σας;

Η πανδημία επιτάχυνε τον ρυθμό ανάπτυξής μας στην Κύπρο όπως και στις περισσότερες αγορές, ωστόσο η ανάπτυξη της Wolt είναι συνεχής, ανεξάρτητα από την πανδημία.

Η αγορά του online delivery παρουσίαζε μεγάλη δυναμική και πριν από την εμφάνιση της πανδημίας, όμως είναι γεγονός ότι οι συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία ευνόησαν την εδραίωση μιας αλλαγής που ήταν ήδη σε εξέλιξη, όχι μόνο για το online delivery, αλλά για το ηλεκτρονικό εμπόριο γενικότερα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σε κάθε φάση χαλάρωσης των περιορισμών για το λιανεμπόριο, εντοπίζαμε αρχικά μια μικρή πτώση η οποία όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες επανερχόταν σε αντίστοιχους ρυθμούς με προηγουμένως.

Δεδομένου ότι οι περιορισμοί λόγω πανδημίας πλέον ανήκουν στο παρελθόν, οι εταιρείες τεχνολογίας που αναπτύσσουν πλατφόρμες διανομής αγαθών συνεχίζουν να αναπτύσσονται δυναμικά. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το ρυθμό ανάπτυξης μας το 2022 και το 2023.

Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι νέες τεχνολογίες και προϊόντα θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον κλάδο.

Πιστεύετε ότι το μοντέλο της παραγγελίας μέσω τηλεφώνου έχει εγκαταλειφθεί οριστικά;

Οι πλατφόρμες διανομής φαίνεται πως ήρθαν για να αλλάξουν οριστικά τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούμε την ανάγκη μας να παραλαμβάνουμε αγαθά στην τοποθεσία και την ώρα που επιθυμούμε, κάνοντας τη ζωή μας ευκολότερη.

Οι παραδοσιακές μας συνήθειες δεν θα εξαλειφθούν 100% από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά οι τάσεις αλλάζουν καθημερινά και αλλάζουν προς το καλύτερο για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, τον καταναλωτή, τις επιχειρήσεις, αλλά και τους διανομείς που απασχολούνται στον κλάδο και έχουν τη δυνατότητα να παράγουν εισόδημα με τον πλέον ευέλικτο τρόπο.

Ανάλογη είναι η τάση και στην Κύπρο, καθώς οι online παραγγελίες φαγητού είναι δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα, με τον κλάδο να αναδεικνύεται ως ένα από τους πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους στη χώρα.

Ενδεικτικό είναι επίσης το γεγονός ότι ενώ η παρουσία μας στην κυπριακή αγορά ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα διανομής φαγητού, σήμερα είναι πολύ περισσότερα από αυτό και το ίδιο ισχύει ευρύτερα στον κλάδο μας.

Όπως ανέφερα προηγουμένως είναι πεποίθησή μου ότι ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της ανάπτυξης του κλάδου. Φιλοδοξία της Wolt είναι να διευκολύνουμε τη ζωή του καταναλωτή με ταχύτερη εξυπηρέτηση και ακόμα περισσότερες επιλογές, δημιουργώντας έτσι ένα πολυκατάστημα στην τσέπη του.

Η επιλογή της Κύπρου

Σε ποιες χώρες δραστηριοποιείται η Wolt; Τι είναι αυτό που καθιστά τη Wolt ένα παγκόσμια αναγνωρίσιμο brand;

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία ουσιαστικά έχει αναπτύξει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς, συνδέοντας ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014, ωστόσο από το καλοκαίρι του 2022 έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με την DoorDash, αποτελώντας πλέον έναν οργανισμό, με κοινό όραμα και στόχους, που απλώνεται σε δεκάδες αγορές ανά τον κόσμο. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 27 χώρες, 25 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt.

Προς επίτευξη των στόχων της, η Wolt αναπτύσσει συνεχώς ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικά λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις.

Εξάλλου, η εταιρεία μας διακρίνεται για την εμπειρία που προσφέρει στους χρήστες σε κάθε στάδιο της παραγγελίας, με την εξαιρετικά εύχρηστη εφαρμογή, τη γρήγορη διανομή, τη δυνατότητά τους να γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκεται ο διανομέας και η παραγγελία μέχρι να φτάσει στην πόρτα τους και το τμήμα εξυπηρέτησης, που είναι στη διάθεση τους ανά πάσα στιγμή για να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα.

Αποστολή μας είναι να συνδέουμε με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Το ισχυρό δίκτυο συνεργατών διανομής της Wolt προσφέρει μια υψηλής ποιότητας εμπειρία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και αυτό αποτελεί το σημαντικότερο συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Με ποια κριτήρια αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί η εταιρεία και στην Κύπρο; Ποιους στόχους θέσατε με τη δραστηριοποίησή σας στην Κύπρο;

Η διαδικασία αναζήτησης αγορών στις οποίες το επιχειρηματικό μοντέλο της Wolt μπορεί να αποδώσει και να έχει ένα win-win αποτελέσματα τόσο για τις τοπικές οικονομίες όσο και για την ανάπτυξη της εταιρείας, είναι συνεχής.

Στην Κύπρο θεωρούμε ότι η προοπτική μας είναι τεράστια, καθώς η αγορά αναπτύσσεται συνεχώς, με νέες υπηρεσίες, τις οποίες οι Κύπριοι καταναλωτές αγκαλιάζουν ολοένα και περισσότερο. Η κυπριακή οικονομία είναι μικρή, ευέλικτη, έχοντας ανταπεξέλθει με επιτυχία σε διαδοχικές κρίσεις τα προηγούμενα χρόνια, στοιχεία τα οποία μας οδήγησαν στην απόφασή μας να δραστηριοποιηθούμε και στην Κύπρο.

Τα επόμενα βήματα στην Κύπρο

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας στην Κύπρο; Είναι στα σχέδιά σας να προσφέρετε κάποια νέα υπηρεσία ή προϊόν;

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλο και περισσότερους καταναλωτές στην Κύπρο, να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις να αυξήσουν τα έσοδά τους και σε ακόμα περισσότερους διανομείς να εξασφαλίσουν εισόδημα.

Η Wolt ξεχωρίζει ως μία εταιρεία που καινοτομεί συνεχώς και με συνέπεια. Καρπός αυτής της δουλείας ήταν οι πολλές νέες υπηρεσίες που έχουμε λανσάρει το τελευταίο διάστημα, πρώτοι από τον ανταγωνισμό και αναφέρομαι κυρίως σε καινοτόμα προϊόντα όπως το Wolt+ και το Wolt for Work.

Ακριβώς επειδή δεν έχουμε πρόθεση να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, η προσπάθειά μας στο παρόν στάδιο επικεντρώνεται στην τελειοποίησή τους.

Απώτερος σκοπός μας είναι να εδραιώσουμε αυτές τις υπηρεσίες στην Κυπριακή αγορά και να τις καθιερώσουμε στις καθημερινές συνήθειες των χρηστών της εφαρμογής, προτού παρουσιάσουμε νέα προϊόντα.

Ας μην ξεχνάμε ότι η προσπάθεια ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και τεχνολογιών σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά αποτελεί μια δυναμική διαδικασία που δε σταματά ποτέ.

Ποιο είναι το αποτύπωμά σας στην κυπριακή οικονομία;

Από τον Ιανουάριο του 2020, όταν δραστηριοποιήθηκε η Wolt στην Κύπρο, έχουμε παράξει αξία εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για τα περισσότερα από 2.000 εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Σήμερα έχουμε παρουσία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, μια εξαιρετική ομάδα που αποτελείται από 70 νέους και ταλαντούχους επαγγελματίες, και έχουμε συνεργαστεί με περισσότερους από 6.000 διανομείς, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν εισόδημα μέσω της πλατφόρμας μας.

Παράλληλα, στην Κύπρο λειτουργούν ήδη 5 ηλεκτρονικά super market με την επωνυμία Wolt Market. Συμπερασματικά, το αποτύπωμά μας στην Κυπριακή οικονομία και κοινωνία είναι ήδη σημαντικό και προοδευτικά θα γίνει ακόμη πιο έντονο.

Η συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης

Εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη διάλογος με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις εταιρείες διαχείρισης στόλου και το υπουργείο Εργασίας για τη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης. Πού βρίσκεται σήμερα το θέμα;

Είναι σημαντικό πρώτα να περιγράψουμε τον τρόπο συνεργασίας μας με τους διανομείς και να ξεκαθαρίσουμε ότι βάσει του επιτυχημένου μοντέλου της Wolt σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται ανά τον κόσμο, η εταιρεία δεν έχει εξαρτημένη σχέση εργασίας με κανένα διανομέα.

Στην αγορά της Κύπρου η συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών διανομέων είναι υπάλληλοι τρίτων, δηλαδή εταιρειών διαχείρισης στόλου, ενώ κάποιοι είναι αυτοεργοδοτούμενοι. Για ένα αυτοεργοδοτούμενο συνεργάτη διανομέα, η ευελιξία είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του μοντέλου της Wolt και ένας από τους λόγους που οι διανομείς επιλέγουν να συνεργαστούν με την πλατφόρμα μας.

Για παράδειγμα, ένας αυτοεργοδοτούμενος συνεργάτης διανομέας της Wolt, έχει το δικαίωμα να αποδέχεται ή να απορρίπτει παραγγελίες όση ώρα είναι συνδεδεμένος με την εφαρμογή, ενώ οι αυτοεργοδοτούμενοι διανομείς, μπορούν να επιλέξουν πόσο και πότε θα εργαστούν.

Αναφορικά με τις αμοιβές, ο υπολογισμός τους εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, όπως τα σημεία παραλαβής και παράδοσης της παραγγελίας, οι αποστάσεις, η ώρα της ημέρας, οι εκάστοτε συνθήκες και συνολικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια που καταβάλει ο διανομέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεργάτες διανομείς μας στην Κύπρο είναι σύμφωνα με τις εσωτερικές μας έρευνες, από τους πλέον ευχαριστημένους συνεργάτες διανομείς της Wolt στον κόσμο με βαθμό ικανοποίησης πάνω από 4.2/5.

Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση για τη συλλογική σύμβαση, με δεδομένο ότι η Wolt δεν εργοδοτεί απευθείας διανομείς, είναι προφανές ότι δεν μπορεί να είναι συμβαλλόμενο μέρος.

Παρόλα αυτά, από το πρώτο κάλεσμα του Υπουργείου Εργασίας, έχουμε ακολουθήσει πιστά και με σεβασμό όλη τη διαδικασία, συμβάλλοντας στο διάλογο μέσω της εξειδίκευσης και της διεθνούς τεχνογνωσίας μας στον κλάδο, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλες τις πλευρές.

Αντιλαμβανόμαστε ότι πέραν της συλλογικής σύμβασης, υπάρχουν αρκετά ακόμα ζητήματα στον κλάδο που δεν έχουν ρυθμιστεί, ωστόσο είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο να συμβάλουμε στην ομαλή μετάβαση του κλάδου σε ένα ρυθμισμένο και διαφανές καθεστώς.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι η συζήτηση για τη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης θα έχει σύντομα θετική κατάληξη, σηματοδοτώντας μια συμφωνία ορόσημο για τον κλάδο στην Κύπρο.

Κάθε χώρα, άλλη εμπειρία

Δουλεύετε σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείστε με το ίδιο μοντέλο; Ή εξαρτάται από τα δεδομένα σε κάθε χώρα;

Πιστεύουμε ότι το μοντέλο του ελεύθερου επαγγελματία ή του αυτοεργοδοτούμενου συνεργάτη διανομέα που προωθεί η Wolt σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται, προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεται ο διανομέας, για να επιλέγει αυτοβούλως ποιες ημέρες της εβδομάδας και ποιες ώρες της ημέρας θα εργαστεί.

Είναι γεγονός μάλιστα πως σε σχετική έρευνα που τρέξαμε πανευρωπαϊκά, 78% των συνεργατών διανομέων της Wolt, δηλώνει πως θα σκεφτόταν να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο επάγγελμα, εφόσον έχανε την ευελιξία που παρέχει το freelancing.

Στην Κύπρο, τη δεδομένη στιγμή που μιλάμε και παρά τις ελκυστικές αμοιβές και το ευέλικτο πλαίσιο εργασίας, το επάγγελμα του διανομέα δεν είναι στις πρώτες προτεραιότητες Κυπρίων και Ευρωπαίων πολιτών.

Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει αρκετό εργατικό δυναμικό για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε και άλλα μοντέλα εργασίας, όπως τη συνεργασία με εταιρείες διαχείρισης στόλου.

Είναι πεποίθησή μας ότι το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο και η νέα στρατηγική απασχόλησης θα είναι διαμορφωμένα κατά τρόπο που να διασφαλίζει την εύρεση του απαραίτητου ανθρώπινου δυναμικού για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς, ενώ παράλληλα, θα καθιστά το επάγγελμα του διανομέα ακόμα πιο ελκυστικό.

Ο ρόλος του Γενικού Διευθυντή

Έχοντας αναλάβει σημαντικές θέσεις στην καριέρα σας, σε μεγάλους οργανισμούς και πολυεθνικές εταιρείες, πώς νιώθετε σήμερα για την απόφασή σας να αναλάβετε τη θέση του Γενικού Διευθυντή σε μια start-up ουσιαστικά, όπως ήταν η Wolt, με ό,τι ρίσκο συνόδευε αυτή την απόφαση...

Κάθε εταιρεία και νέος ρόλος που αναλαμβάνεις είναι μια εμπειρία και έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στην καριέρα σου, έτσι λοιπόν και εγώ έμαθα πολλά και εξελίχθηκα μέσα από όλους τους οργανισμούς για τους οποίους εργάστηκα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μπορώ ωστόσο να πω με σιγουριά ότι η απόφαση να έρθω στη Wolt ήταν η καλύτερη και η πιο επιδραστική της καριέρας μου! Η Wolt είναι μια φανταστική εμπειρία για πολλούς λόγους. Στην δική μου περίπτωση, η εμπειρία του να χτίζεις κάτι από την αρχή και να βλέπεις ότι αυτό, ξεκινώντας αρχικά από την Ελλάδα, εξελίσσεται και εξαπλώνεται και σε νέες αγορές, είναι απίστευτη.

Δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα από το 0, με ανθρώπους που είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. Αναπτύξαμε νέες συνεργασίες με επιχειρήσεις, τις οποίες είδαμε να εκτοξεύονται μέσα από την πλατφόρμα της Wolt και δημιουργήσαμε ισχυρές win-win σχέσεις.

Χτίσαμε τη βάση πελατών μας, η οποία είναι σήμερα η μεγαλύτερη μας κληρονομιά και φυσικά, ο στόλος των συνεργατών διανομέων που σε κάθε αγορά της Wolt μας βοηθάει να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τον πελάτη.

Σκεφτείτε ότι όλη αυτή τη διαδικασία είχα την τύχη να τη βιώσω 3 φορές, στις αγορές για τις οποίες είμαι υπεύθυνος σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δημιουργώντας μαζί με την ομάδα μας κάτι πολύ μεγάλο που πλέον επηρεάζει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και επιχειρήσεων.

Η επιτυχία της Wolt στηρίζεται στους ανθρώπους και την κουλτούρα της. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο, φιλοδοξία και πάθος για αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, και αντλούμε ενέργεια από την έντονη και γρήγορη καθημερινότητα.

Σε αυτή την εταιρεία τα πράγματα εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και κάθε μέρα είναι μια καινούργια εμπειρία, αλλά όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε ένα φιλικό και εύθυμο περιβάλλον, που έχει ως αποτέλεσμα να έρχεται ο κόσμος στη δουλειά του χαρούμενος.

Δειτε Επισης

Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων