Powered by

PAUL: Ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στη Μαρίνα Λεμεσού

Μετά από δύο καταστήματα στη Λευκωσία και ένα στη Λάρνακα, η φημισμένη γαλλική αλυσίδα PAUL Boulangerie-Patisserie-Restaurant-Café, ανοίγει σύντομα το νέο της κατάστημα στη Μαρίνα Λεμεσού.

Το νέο κατάστημα PAUL ξεχωρίζει όχι μόνο για τη χαρακτηριστική γαλλική φινέτσα και κουζίνα του, αλλά και για τη διαρρύθμισή του σε δύο ξεχωριστούς χώρους: PAUL Patisserie & Espresso Bar και PAUL Café & Restaurant.

  • PAUL Patisserie & Espresso Bar

Στο τμήμα Patisserie & Espresso Bar, το οποίο λειτουργεί με σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self service), oι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν από το takeaway bar της φημισμένης, πλούσιας βιτρίνας των PAUL και να απολαύσουν τις επιλογές τους στον φιλόξενο χώρο του καταστήματος ή και στο σπίτι.

Τι θα απολαύσουν; Περίφημα γαλλικά κρουασάν, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς με τα πιο αγνά υλικά, τον διάσημο καφέ PAUL, αλλά και τάρτες, μακαρόν, μιλφέιγ και όλα τα γαλλικά γλυκά PAUL που έχουν αφήσει εποχή.

PAUL 1_group

PAUL 2_salmon croll
  • PAUL Café & Restaurant

Στο PAUL Café & Restaurant, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα με signature choices, με άρωμα Γαλλίας.

Στις προτάσεις brunch, κλέβει την παράσταση το Salmon Croll Egg Benedict, όπου κρουασάν με κρέμα τυριού ταρτάρ συναντά καπνιστό σολομό, άγρια ρόκα, αυγό ποσέ, ολαντέζ και τραγανές νιφάδες κρεμμυδιού σε έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό. Φυσικά, δεν λείπουν εμβληματικά γαλλικά πιάτα με ιστορία άνω του ενός αιώνα, όπως τα Croque Monsieur και Croque Madame, αλλά και υπέροχα γαλλικά τοστ και κρέπες.

Στο μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο, οι γευστικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα το Coq au vin, με καλοψημένο κοκοράκι σε σάλτσα από κόκκινο κρασί, μανιτάρι και μπέικον. Επίσης ακαταμάχητο, το Ribeye Steak αρωματισμένο με βούτυρο café de Paris. Όσο για τα κλασικά πιάτα PAUL, το French onions pappardelle με παπαρδέλες, κρεμώδη σάλτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια, φρέσκο θυμάρι και μπουράτα αποτελεί διαχρονική επιλογή.

Μετά από ένα εξαιρετικό γεύμα στο PAUL, ακολουθεί πάντα ένα μοναδικό επιδόρπιο. Το Floating Island με ψητή μαρέγκα, κρέμα anglaise, καραμελωμένα αμύγδαλα και φρούτα του δάσους θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο.

Για τους εραστές της σοκολάτας, το Fondant au chocolat με πλούσια γέμιση σοκολάτας, νιφάδες μαύρης σοκολάτας και παγωτό βανίλια, είναι πάντα εδώ, όπως φυσικά και όλες οι επιλογές γλυκών από το takeaway bar.

PAUL 3_tarte

PAUL 4_fondantauchocolat

Οι εργασίες για διαμόρφωση του χώρου του καταστήματος στη Μαρίνα Λεμεσού έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη.

385546876_1048146046389857_8080746280424031885_n

Το PAUL Boulangerie-Patisserie-Restaurant-Café αποτελεί σήμα κατατεθέν για τους λάτρεις της γαλλικής κουζίνας. Το PAUL μετρά πέραν των 130 χρόνων ιστορίας σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ στην Κύπρο δραστηριοποιείται τα τελευταία έξι χρόνια.

Αποτελεί ένα all-day προορισμό, καθώς μπορεί να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες όλης της μέρας. Διαθέτει ένα πλούσιο μεσογειακό μενού με έντονες γαλλικές νότες. Σερβίρει καφέ και άλλα ροφήματα, αρτοπαρασκευάσματα καθώς και προσφέρει επιλογές για μεσημεριανό και δείπνο.

406860439_2337059019830616_5531949772805997560_n

Κύριο χαρακτηριστικό σε όλα τα PAUL είναι η ιδιαίτερη διακόσμηση με τα γαλλικά στοιχεία, ενώ σήμα κατατεθέν του brand αποτελεί η πλούσια βιτρίνα με τα φρέσκα ψωμιά, αρτοπαρασκευάσματα και τα γαλλικά γλυκά.

Τα εστιατόρια PAUL αντιπροσωπεύει στην Κύπρο ο όμιλος PHC Franchised Restaurants Public Ltd.

Συνολικά, μέχρι στιγμής υπάρχουν τρία εστιατόρια PAUL, δύο στη Λευκωσία (κέντρο πόλης και Mall of Cyprus) και ένα στη Λάρνακα (Metropolis Mall).

Το πρώτο κατάστημα PAUL στην Κύπρο είναι αυτό στο κέντρο της Λευκωσίας το οποίο άνοιξε το 2017.

406897884_824855076081694_8345560028990284135_n

Δειτε Επισης

Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο