Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Γ. ΣΚΕΜΠΕΤΖΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ στην έκθεση HORECA Gastronomia

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη επαγγελματική Έκθεση HORECA Gastronomia 10-12 Νοεμβρίου 2023 στην οποία συμμετείχε η εταιρεία μας Γ. ΣΚΕΜΠΕΤΖΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ η οποία δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας παρέχοντας υπηρεσίες πωλήσεων/ενοικιάσεων, επιδιορθώσεων/συντηρήσεων, ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Σίγουρα θα αναρωτηθούν πολλοί γιατί μια εταιρεία ανυψωτικών μηχανημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας έλαβε μέρος ως εκθέτης σε μια Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία.

Πίσω από την πολυτέλεια που μπορεί να προσφέρει μια ξενοδοχειακή ή επισιτιστική μονάδα κρύβεται ένας στόλος μηχανημάτων που βοηθά στην ομαλή διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών από την παραγωγή των προϊόντων μέχρι να φτάσουν στον πελάτη. Μερικές από τις χρήσεις των ανυψωτικών μηχανημάτων είναι:

Διαχείριση Αποθεμάτων

Η αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων αποτελούν τη ραχοκοκαλιά κάθε επιτυχημένου εστιατορίου ξενοδοχείου ή θέρετρου. Από την παραλαβή αποστολών αγαθών έως τη μεταφορά προμηθειών τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα απλοποιούν τη διαδικασία.

Συντήρηση εξωτερικών χώρων & Διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων

Τα περονοφόρα ανυψωτικά μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση ή αναδιαμόρφωση αυτών των χώρων μετακινώντας βαριά αντικείμενα και έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Διαχείριση των αποβλήτων

Η αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση που δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα. Τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη συλλογή και τη μεταφορά απορριμμάτων από διάφορα σημεία σε καθορισμένους χώρους.

Ανακαίνιση και Νεες Κατασκεύες

Τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα κατά τη διάρκεια ανακαινίσεων, καθώς βοηθούν στη μεταφορά δομικών υλικών, μηχανημάτων και εργαλείων.

Τα περονοφόρα ανυψωτικά έχουν εξελιχθεί και πλέον δεν περιορίζονται μόνο σε βιομηχανικό περιβάλλον αλλά έχουν γίνει απαραίτητα εργαλεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας της εστίασης και φιλοξενίας. Τα εστιατόρια τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα με την ενσωμάτωση των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων στις λειτουργίες τους, ενισχύουν την αποδοτικότητα τους, μειώνουν τη χειρωνακτική εργασία και δημιουργούν μια πιο απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το προσωπικό τους.

Δειτε Επισης

Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Support Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου
Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Institute of Chartered Accountants in England and Wales στο Παν. Κύπρου
Sunil Kapoor: Επιδιώκει ενίσχυση της δυναμικής της με νέα πλοία η ÖL Shipping Group
MSPS Κύπρου: Ξεκίνημα νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία
Logicom: Σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κέρδους που αναλογεί στους μετόχους
Infocredit Group: Βραβείο Best KYC Solution 2024 στα φετινά Sigma Eurasia Awards
Ημέρα ενημέρωσης για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους