Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

Το Ασφαλιστικό Γραφείο DHD Insurance με έδρα τη Λεμεσό, παρουσιάζει την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Αξιολόγηση Κινδύνων: Ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση».

Σκοπός της ενημερωτικής ημερίδας είναι η ανάδειξη της σημασίας της αξιολόγησης κινδύνων για τις επιχειρήσεις σήμερα και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει ένας σωστός Ασφαλιστικός Σχεδιασμός.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις εξειδικευμένων επαγγελματιών τόσο σε θέματα διαχείρισης κινδύνων και ασφαλίσεων αλλά και ευρύτερα σε θέματα που είναι κρίσιμα για τις επιχειρήσεις σήμερα.

Στόχος της Ενημερωτικής Ημερίδας που διοργανώνει η DHD Insurance είναι να δώσει αξία στους επιχειρηματίες της πόλης της Λεμεσού και όχι μόνο.

Στη σημερινή εποχή με τις πολύπλευρες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο οι Κυπριακές Επιχειρήσεις αλλά και ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, η αξιολόγηση κινδύνων έχει να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στη βιωσιμότητα τους.

Η Ενημερωτική Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου.

Η Ενημερωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis στη Λεμεσό, την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 17:00 και 20:00. Όσοι επιχειρηματίες της πόλης της Λεμεσού, και όχι μόνο, ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα, μπορούν να δουν το πρόγραμμα και να κλείσουν τη θέση τους ΕΔΩ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Της ημερίδας θα ακολουθήσει δεξίωση!

Χορηγοί της Ημερίδας είναι οι εταιρείες Trust Insurance Cyprus, SoEasy Insurance Brokers, Demetriades Group και Spazio Consulting.

Υποστηρικτές της Ημερίδας είναι οι εταιρείες M.D.G Architects και Andreas Xenofontos Developers Ltd

Λίγα λόγια για την DHD Insurance

Η DHD Insurance Agent είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στον Γενικό Κλάδο Ασφαλίσεων και με μία πετυχημένη πορεία πέραν των 25 ετών κατά τη διάρκεια των οποίων εξυπηρετεί τους πελάτες της με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Από την ίδρυση του γραφείου μέχρι και σήμερα, η DHD Insurance έχει καταγράψει μία ανοδική πορεία καταφέρνοντας να εδραιωθεί στη συνείδηση των πελατών της ως ένα ασφαλιστικό γραφείο που έχει στο επίκεντρο τον κάθε πελάτη.

Η DHD Insurance έχει μεγάλη εξειδίκευση στα ασφαλιστικά προϊόντα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ενώ παράλληλα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει σε όλο το φάσμα των συμβολαίων του Γενικού Κλάδου.

Δειτε Επισης

Αυτή η νέα ηγεσία του ιατρικού κόσμου-Συνεχίζει στην προεδρία του ΠΙΣ ο Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου
Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγγλικής Σχολής-Πρόεδρος η Ιωάννα Δημητρίου
Κοτ-Κοτ: Πρωτοποριακή λύση κυκλικής οικονομίας για επίλυση της κρίσης διαχείρισης απορριμμάτων
ΟΠΑΠ Κύπρου: Αρχίζει και το 2024 με βήματα στην υγεία υιοθετώντας ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας
Νέα συνεργασία Πανεπιστημίου Λεμεσού με AMMITEC στον ναυτιλιακό κλάδο
Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια
Κενές θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από την Eni Cyprus Limited