Νιώστε τη χαρά των γιορτών στο City of Dreams Mediterranenan

Αυτές τις γιορτινές μέρες, ξεφύγετε από την καθημερινότητα και ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο του City of Dreams Mediterranean. Ζεστή φιλοξενία, μουσικές εκδηλώσεις, πολυτελείς ανέσεις και πολλά άλλα περιμένουν όλους όσοι θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που ετοίμασε για τους επισκέπτες του το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης.

Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει, το City of Dreams Mediterranenan ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί στον απόλυτο προορισμό, εκεί που η αίσθηση χαράς και τα εορταστικά… θαύματα κυριαρχούν. Με τις μυρωδιές από πεύκο και τους μελωδικούς ήχους από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα να γεμίζουν την ατμόσφαιρα, οι εορταστικές εκδηλώσεις στο θέρετρο έρχονται για να υπενθυμίσουν σε όλους μας την ανάγκη να σκορπίσουμε αγάπη κατά τη διάρκεια της πιο υπέροχης εποχής του χρόνου.

Η μαγεία ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου στο City of Dreams Mediterranean, με πολλές εκπλήξεις στο λόμπι του θέρετρου και την υπόσχεση να μεταφέρει τη μαγεία των ημερών σε μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την άφιξη του Άγιου Βασίλη στις 19:00, ο οποίος θα μοιράσει δώρα στα παιδιά, ενώ τον χώρο θα «ντύσουν» μουσικά οι μελωδίες της Παιδικής Χορωδίας ‘Διάσταση’. Θα ακολουθήσει μία μοναδική παράσταση με τύμπανα και στη συνέχεια θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του χριστουγεννιάτικου δέντρου! Μια ομάδα με τυμπανιστές θα ανέβει στη σκηνή, δημιουργώντας ένα εορταστικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες που θα θυμούνται για πάντα.

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos, κ. Grant Johnson, ανέφερε: «Με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών, περιμένουμε με ανυπομονησία να καλωσορίσουμε μικρούς και μεγάλους στο City of Dreams Mediterranean. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι για να μοιραστούν μαζί μας τη μαγική χώρα των θαυμάτων που δημιουργήσαμε και να ζήσουν μοναδικές στιγμές, χτίζοντας όμορφες αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα. Λάβετε και εσείς μέρος στις εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε για εσάς και απολαύστε αυτή τη ξεχωριστή εποχή του χρόνου, πάντοτε με την άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία της ομάδας μας».

Ανακαλύψτε μια μοναδική εμπειρία στο cityofdreamsmed.com.cy

Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ